H

Binbaşı
15 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
Samsung HS330
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba,

Elimde Note 4'ün kutusundan çıkan bir Samsung kulaklık vardı ve yaklaşık iki yıla yakın bir süredir çekmecede beklemekteydi. Kutu içinden çıkan kulaklık dandiktir ve müzik dinlenmez diye telefonla çoğunlukla farklı markaların fiyat olarak da 100-250tl aralığındaki kulaklıklarını kullandım. Geçende bu Samsung'un kulaklığını deneyince ne kadar ön yargıyla yaklaştığımı fark ettim, kulaklık gerçekten iyiymiş. Kukağınıza uygun silikon ucuyla kullandığınızda çok iyi bas performansı alıyorsunuz, tizler de çok belirgin ve net. Tiz sesler belirgin ama kesinlikle bir patlama söz konusu değil. Mesela 250 TL verdiğiniz bir Sennheiser'da tiz patlaması durumu can sıkarken Samsung HS330 baskın tizlerine rağmen bu sorunu yaşatmıyor. Sadece mid seslerini çok sevmedim ama telefonun sunduğu çıkış kalitesi için son derece yeterli bir kulaklıkmış.
Benim gibi denemeden bir kenara atan varsa bir şans versin derim.
H
8 yıl
Bursaspor 2016-2017 Sezonu Formaları - Puma
Bursasporumuzun yeni sezon formaları bugün satışa çıktı. Kulüp bu sezon 4 adet forma kullanacak. Uğurlu gelmesi dileğiyle. Formalar 100 TL fiyatla satışta.

Formalara bir bakarsak... Tasarımın sızdırılmasının ardından en çok ses getiren model koyudan forsforlu yeşile geçişli forma oldu. Muhtemelen sezon boyunca en çok satılacak olan forma bu olur. Bu tip formaları her zaman sevmişimdir. Kendi adıma beğendiğimi söyleyebilirim.

Çubuklu formanın çubuklarında Puma'nın bu sezonki tasarım dilini yansıtan tarama efektleri var. Yakası çok şık görünüyor. Genel olarak güzel forma olmuş. Fakat yönetim şu çubuklu ısrarından vazgeçmeli. Bu dikey çıbıklu model Bursaspor'a özgü bir model değildir. Bursaspor'un "efsane" denebilecek iki forma modeli vardır: Intertoto dönemi Mussusi ile özdeşleşen Ajax modeli ve şampiyonluk yaşadığımız enine çzgili model. İç saha forması dönüşümlü olarak bu iki modelden seçilmeli. 5-6 yılda bir de hem satışta hareketlilik hem de değişiklik olarak bu çubuklu model de kullanılabilir tabi ki.

Mavi forma çok beğendiğim bir model olmuş. Al tatile git... Yaz sezonunda kullanmak için enfes bir model.

Beyaz formaya baktığımızda diğer üç formanın yanında satışı en az olan model olacaktır. Fakat sezon sonu baktığımızda takımın maçlarda en fazla kullandığı forma genellikle beyaz olur :) Kol uçlarında yeşil detaylar da olsaymış daha şık olurmuş. Bence yine de güzel bir beyaz forma olmuş.

Formalarımız genel olarak önceki sezona göre tasarım açısından çok daha iyi durumda. Umarım kalite de iyidir. Yakından incelediğimde detayları ilave ederim.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Telefona Klavye Bağlamak
Merhaba,

Note 2 telefonuma kablosuz klavye-mouse bağlayarak telefonu stand ile kullanıyorum. Fakat klavyede virgül tuşuna bastığımda < işareti çıkmakta. Ne yaptımsa düzeltmek için bir yol bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır? Klavye-mouse marka ve modeli: Microsoft Desktop 800
H
10 yıl
Kinder Surprise Şirinler Koleksiyonu
Merhaba,

Kinder Sürpriz Yumurtalarda Şirinler figürlerinin olduğunu öğrendiğimde ilgimi çekmişti, serileri tamamladım.

İlk seri, 2012 yılında çıkmıştı, figürler çizgi filmdekilerle bire bir aynı.

< Resime gitmek için tıklayın >


İkinci seri geçen sene çıktı. İkinci seride ise figürler animasyon filmden ölçeklenmiş ve filmdeki iki karakter de var.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.