H

Yüzbaşı
28 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
Fractal Design Define S Kasa İncelemesi \u0026 Kullanıcı Kulübü
merhabalar 28 kasımda siparişini veridiğim Fractal Design Define S Window schwarz kasam 3-4 günlük gümrük macerasından sonra az önce elime ulaştı.link aşşağıda ama sanırım kasayı sadece prime üyelere açmışlar sadece öyle yazıyodu sepette bakmadım.Kasayı elimden geldiğince tanıtmaya çalışacağım almadan önce videolarını inceledim özelliklerine bakttım onra göre sipariş verdim aslında beni en çok cezbeden kısmı kasanın arka kısmıydı ve onuda sizler birazdan daha net göreceksiniz.öncelikle kasa 6-7 kg civarında mid tower olarak iyi bir ağırlığa sahip 2 adet usb3.0 çıkış mevcut özellikle yeni kasalara konmayan restart tuşuda mevcut ki benim çok kullandığım bir tuş :) kullanım kılavuzu+vida kutusunda anakart vs montajı için vidalar mevcut. arka eksozda 14cm 1 fan mevcut ön kapak çıkıyor öndee 1 adet 14lük fan var 2 adet daha takılmaya müsait ben 2 adet fan daha takıcam ledli takıcam yada radyotoru oraya takarsam üst kısma fanları takıcam üstte 3 fan takıcak yer var tepe kısmındaki plastik filtreler güzel hoşuma gitti. alt tabandada delilkli filtre mevcut ön kapak çıkıyo fotolardada söktüm ordada delikli filtre mevcut buda toz tutmaması için süper bir özellik. ARKA KAPAK ŞAHANE SAĞLAM ÇOK tokluk hissi veriyor ve yalıtım malzemesi kullanılmış kumaşımsı bi malzeme. yan kapak plexi kasanızın içini görme şansınız var.özellikle arkadaki hard disk olayları işi bitirmiş müthiş şahşen beni bitiren noktada bu tam 3hdd ve 2 de ssd yani ister ssd ister 2.5" hdd takabilecek yer var. kablo gizleme olayı tamamen arkada gerçekleşiyor ve kasanın iç kısmında neredeyse 0 kablo ve süper hava silkilasyonu sağlayacağına eminim. alt tabanda 1 tane daha fan takılacak yer var. fotoğrafların üzerinde açıklama yaptım. malzeme kalitesi şahane şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar 298 t lye mal oldu bu fiyata bu kalitede bu özellikte ülkemizde kasa yok. şiddetle öneririm ki ben normalde full tower kasa kullanan biriydim sanırım artık full tower devri benim için kapandı diyebilirim şimdilik eski kasam corsair 800d idi 900d almak istemedim faiş fiyata sahip. 2 hafta önce thermaltake versa c22 aldım kesinlinle bu kasayla kıyaslanmaz kalite olarak 2-3 gömlek fark var. kısacası 10/9,0 puanla öneriyorum. alacaklara almamış olanlara duyrulur.UMARIM FAYDALI BİR KILAVUZ OLUR.+ KULLANICILAR MESAJ ATARSA KULLANICI GURUBU OLUŞTURABİLİRİZ





DH Fractal Design Define S Kullanıcıları


HATUKAY




Fractal Design Define S Window schwarz










Açma butonu, 3.5mm ses jackları ve 2x Usb 3.0 bağlantısı(mavi değil siyah),restart düğmesi kasanın üstüne konumlandırılmış.


Kasa, sade tasarımı seven ve optik sürücü yuvası sevmeyen benim gibi kullancılar için gayet şık bir tasarıma sahip arka kapakta yalıtım malzemesi kullanılmış kasanın dış materyali gayet sağlam ve kaliteli




Kasanın Avantajları

+Sade tasarım
+Montaj kolaylığı
+Çok Başarılı kablo saklama ve yönetimi
+Malzeme kalitesi
+Filtre sistemi
+Fazladan Fan takabile Özelliği
+3lü radyatör takabilme Özelliği

Kasanın Dez Avatnajları

-ön panele extra hdd bezel DVD sürücü takılamaz
-Sadece Satın alınan 5.25 bezel montajı ile ek sürücü desteği DVD-RW 3.5" HDD vb
-Ekstra hdd montajı için gerekli aparatların kutuda olmayışı.
-Aslında bunlara dez avantaj desemde ben dvd rw kullanmıyorum zaten arkada 3 tane 3.5 hdd ve 2 tane 2.5 ssd yuvası yeterli olacaktır.Bu durum sadece bunlar dışında fazladan takacak kullanıcıların hoşuna gitmeyecek. 5-6 HDD takmak gibi.
H
9 yıl
SAMSUG GALAXY NOTE5 VE S6 EDGE PLUS KUTU İÇERİĞİ UNBOXING
unboxlarını yapmışlar kutu içeriği Merak edenler göz gezdirebilir

saygılar

Galaxy S6+

https://www.youtube.com/watch?v=IUpnkbk8tX4&feature=youtu.be

Galaxy Note 5

https://www.youtube.com/watch?v=2nNYTxaUVzY&feature=youtu.be
H
9 yıl
Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 edge+ PLUS unboxing Kutu İçeriği
unboxlarını yapmışlar kutu içeriği Merak edenler göz gezdirebilir

saygılar

Galaxy S6+

https://www.youtube.com/watch?v=IUpnkbk8tX4&feature=youtu.be

Galaxy Note 5

https://www.youtube.com/watch?v=2nNYTxaUVzY&feature=youtu.be
H
10 yıl
ANKARADA SODEXO KIRAN YADA KIRDIRAN VAR MI? ACİL
beyler ankarada sodexo kıran varmı? yada kırdığını bildiğiniz yer varmı acil lazımda lütfen biliyosanız yazın. komisyon karşılığı kıranlar var yahu 300 tl paramız var kırdıramıyoz işe bak. ramazan ayı malum oruç tutuyoz sodexo harcamıyacaz alışveriş yapmak istemiyom :)

Ankara kızılaydaki karadeniz markete gittim onlarda para kalmamış kırmadı. bilginiz olsun başka yer bilen varmı? eskiden esat süpermarket vardıda şimdide orayı arayıp soramayız sodekso kırıyomusun diye sonuçta yasakmış bu olay sanırım niye yasaksa alan memnun veren memnun. dolayısı ile telden arayınca adamlar illaki şüpelenir gidipde geri boşa dönmek istemiyom.

Marketi olan sodexo posu olan tanıdığı olan yüzde 20 karşılığı 300 tl olan kartımı verebilirim bilgisi olan yazssın lütfen.
H
10 yıl
ACİL YARDIM Bİ PİL MARKASI VARDI ONU HATIRLAYAMIYORUM
beyler merhaba eskiden bi pil markası vardı kırmızı bi pildi genel olarak öyle hatırlıyorum üzerinde ya puma yada kedi gibi bi işareti vardı neydi o hatırlayan varmı

energizer yada eveready demeyin onlar değil

< Resime gitmek için tıklayın >

BU DEĞİL BEYLER

daha uzun bi kediydi yada panter siyah, pilin üzerindeydi fikri olan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.