W

Yüzbaşı
27 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
351 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
Soviet Storm-WW2 in the East
https://www.imdb.com/title/tt3610248/?ref_=fn_al_tt_1

Başlıkta ismini yazdığım belgesel serisinin tüm bölümlerini bulabileceğim bir kaynak buldum galiba.Başlığı da boşu boşuna açmış gibi olduk.Herneyse ikinci dünya savaşında kara kuvvetleri bakımından dönemin iki süper gücünün kapışması oldukça ilgi çekici bir konu ve bu belgesel serisi de bu konuyu derinlemesine,rus bakış açısıyla anlatan önemli bir belgesel serisi gibi durmakta.Dönemle ilgili belgesel önerisi olarak kalabilir en azından!
W
10 yıl
halkla ilişkilerden coğrafya bölümüne geçme
benim bir arkadaş var.şu anda konya selçuk üniversitesinde halkla ilişkiler okuyor.coğrafya bölümüne yatay geçiş yapmak istiyormuş.uşak ta bulunan bir üniversitenin puanı tutuyormuş galiba.şimdi sormak istediğim şu:bu bölümler arası yatay geçiş olasılığı nedir ve olursa mantıklı mıdır?tecrübeli arkadaşlar bu konuya bir el atarsa sevinirim.
W
10 yıl
mf-4 ve biyoloji arasındaki platonik ilişki nedir hocam?
biyolojinin mf 4 puan ve sıralamasına olan katkısı hakkında bilgisi olanlar benide biraz aydınlatabilirlerse çok memnun olucam.burdan yetkililere sesleniyorum kaldırın atın şu sözel uzantısı dersi sayısalın içinden ya.resmen zaman kaybı bu derse çalışmak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.