A

Yüzbaşı
06 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
İLK KEZ ANKARA\u0027YA GİDECEĞİM
Ankara'da neler yenir nereler gezilir?
A
6 yıl
Takımımızın 2018/2019 Sezonu Formaları
A
6 yıl
PASAPORT HAKKINDA
Arkadaşlar 94 liralık pasaport parasını bankaya yatırdım ancak kafama takılan bir soru var. Parayı yatırdığım günden itibaren belli bir süre içinde pasaportu çıkarmalı mıyım yoksa harcı 2017 yılında yatırmama rağmen pasaportu 2018 de çıkarma şansım var mı? Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
A
6 yıl
FLO\u0027da çalışıyorum soruları alayım.
Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim
A
7 yıl
HANGİ SSD\u0027Yİ ALMALIYIM (YARDIM)
A
7 yıl
Passolig kartımı unuttum maça nasıl girerim?
Kartımı okuduğum şehirde unuttum ancak bu haftasonu Bursaspor - Fenerbahçe maçına gitmek istiyorum passolig kartım yanımda olmadan maça girme ihtimalim var mı?
A
7 yıl
Uçak İle Seyehat Hakkında
Yaklaşık 15 gün sonra ilk kez uçak ile yolculuk yapıcam ancak merak ettiğim bazı hususlar var. Elektro gitarım var ve çantasıyla beraber uçakta yanımda götürebilir miyim yada bunun kısıtlaması ve ekstra ücreti var mı ?

Havayolu şirketi Pegasus
A
7 yıl
Balık limonlu mu yenir yoksa limonsuz mu?
?
A
8 yıl
KOCAELİSPOR YOK OLMANIN EŞİĞİNDE
FIFA Disiplin Kurulu, geçmişte forma giyen Sırp futbolcular için Kızılyıldız Kulübü'ne olan borcunu ödemeyen Kocaelispor'a 22 bin İsviçre Frankı para cezası verdi. Yeşil siyahlı kulüp, 13 Kasım tarihine kadar 800 bin Euro (2 milyon 720 bin TL) tutarındaki borcunu ödemediği taktirde 6 puanı silinecek.

Kulüp yönetimi, kendilerine bildirilen tarihte bu parayı yatırmazsa ikinci bir tarih verilecek. Bu tarihte de borç ödenmezse küme düşürülecek.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz tarafından açıklanan bu gelişme yeşil siyahlı camiayı ayağa kaldırdı. Sosyal medya üzerinden örgütlenen taraftarlar 'Kocaelispor Yok Oluyor' başlıklı 'Hashtag' açarak, kentin ileri gelenlerinin kulübe sahip çıkmasını istedi.
- Hürriyet
A
8 yıl
Huawei P8 / Huawei P9 Lite / HTC A9
Bu cihazları kullanan arkadaşlar var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.