H

Yüzbaşı
06 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
209 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 ay
İngilizce anlayan varsa bunu tercüme edebilir mi ?
Arkadaşlar bunlardan 570 euro’luk ürün aldım ama fatura mı yollamamışlar. Destek den mesaj attım bana verdikleri cevap bu . Anlayan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer .


Hello,

Thank you for your inquiry.

Unfortunately, we do not have a channel for commercial purchases, and we can't currently help with these types of orders beyond the information available on the Steam Deck Store Page.

Please note that the Steam Subscriber Agreement creates a relationship between Valve and you as an individual, and not as a business or institution, therefore, we won't be able to provide you with a procurement invoice or add specific business details to a VAT invoice.

Steam does not currently support the application of non-consumer tax rates or exemptions and we are not able to refund tax or withhold it from your purchase price.

Also, we can't make changes, or enable you to make changes, to an invoice that has already been paid. If you are buying on behalf of a company or institution you may be able to contact them for an application for reimbursement on eligible purchases.

I'm sorry we can't help you more directly with this question. Thank you for your understanding.

Steam Support
Jessy
H
geçen yıl
Silinsin..........
.Silinsin...................
H
geçen yıl
Abonelik iptali için kimlik fotokopisi gerekli mi
Arkadaşlar netspeed aboneliğimi iptal ettirecem ama dilekçe ile beraber kimlik fotokopisi istiyorlar. Bu yeni çipli kimliklerin arkalı önlü çekilip gönderilmesinde bir sıkıntı çıkmaz demi sonra?

Ne kadar saçma bir olay, iptal için neden kimliğin arkalı önlü fotosunu istiyorlar?
H
2 yıl
VATANINI MİLLETİNİ SEVEN BAKSIN
Arkadaşlar bu şerefsiz sabahtan akşama kadar milleti doviz uçacak patlayacak hemen doviz alın vs vs hep galeyana getiriyor. Hadi bunu geçtim ne yaparsa yapsın ama kundakdaki bebeğe kadar milletin bebeğine anasına bacısına herkese en ağır küfürleri ediyor.
Yurtdışında yaşayan bir hain belliki, videolarında kendi sesini bile kullanmıyor, profilindeki forograf bile ona ait değil.

Lütfen hepiniz bunu şikayet edin ,kanalı kapansın. Youtube şikayeti dışında başka nereye şikayet edeyim bunu ,cimere mi?

Bakın bu işin sağı solu yukarısı aşağısı yok. Bu vatan hepimizin.
Bu şerefsiz milletin kundaktaki bebeğine bile göz dikmiş bir hain.

Alın size ettiği küfürlerden bir örnek veriyorum bakın.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
H
2 yıl
Türk cini diye arap cini almışım
Beyler marketten eti cin almıştım, ben alırken eti cin sandım.
Eve gelince bir yemek için baktığımda bu çıktı karşıma.
Nedir bu ? Üzeri full Arapça yazılar ile dolu.
Eti cinin taklidi arap versiyonu galiba 😂🤣 nedir aga bu Türk malı mı ? Arap malı mı ?



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
H
2 yıl
Silinsin............
Silinsin............
H
2 yıl
Silinsin.........
Silinsin.............
H
3 yıl
Hepsiburada kötü yorumları yayınlamıyor
Arkadaşlar 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden bir ürün aldım ve hiç memnun değilim, ürünün kötü yanlarını açık açık belirttim ama 1 haftadır yayınlanmıyor.
Bugün WhatsApp üzerinden hb ile görüştüm bana argo kelime alaycı kelime şu bu vs vs olursa yayınlanmaz dedi,bende bunun üzerine yorumum da en ufak bir yanlış kelime olmadığı halde yinede yorumu mu içinden çoğu şeyi çıkararak tekrar yorum yaptım,bu sefer ürünün kötü yanlarını eksik eksik yazdım yinede yayınlamadılar.
Resmen müşterileri insanları eşek yerine koyuyorlar.
Bundan sonra mikseler yinede oradan alışveriş yapmam.

İnat ettim o yorumu yayinlatacam hakkımı arayacam, bunları bu konuda nereye şikayet edebilirim. Çok zoruma gitti insanları böyle eşek yerine koymaları.
H
3 yıl
Bu araç alınır mı sizce ?
Arkadaşlar 2 ay kadar önce ev almak için arabamı satmıştım, şimdi kalan parayla ayağımı yerden kesecek araç bakıyorum 80bin TL bütçem var.
Normalde 55- 60-65-70 civarında 2006-2008 Fiesta Punto Getz Megan falan çıkıyor karşıma ,km olarak hep 200bine yaklaşmış araçlar.
Bunlar geçen sene 30bin TL idi şimdi ne olmuş böyle şaka gibi .
Neyse konuya geleyim bir tane 2014 model 160bin km Punto buldum 1.3 Multijet dizel .
Telefonda 79bine anlaştım fiyat olarak, dediğine göre kaput ve sol çamurluk değişmiş birde sol taraf komple boyalı diğer yerler boyasız orginal. Şase podye direkler işlemişsiz diyor airbag falan açma yok diyor. Tramer 3.800tl.

Araç şirket aracıymış ,en çok buna takıldım. Kesin km ile oynanmıştır diyorum ama bilemiyorum tabiki.
Neyse sizce bu araç alınır mı ? Fiyat nasıl ? Arabadan pek anlamam ,al derseniz expertize sokarım alırım. Kafayı yiyecem araba lazım 1 aydır istediğim gibi araba bulamıyorum. Not : 1 aydır araç bulamıyorum derken ben Balıkesir Akçay da ikamet ediyorum, ve şuana kadar sadece bu bölgelede Balıkesir de körfezdeki ilanlara baktım,şehir dışına çıkmak istemdigim için şuana kadar araç bulamadım.
H
3 yıl
Silinsin...........
Silinsin.............
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.