C

Binbaşı
14 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Kura Çek+ 3D Kura çekme uygulaması
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir üzerinde çalıştığım uygulamam artık Google Play Store'da yayınlandı.
Peki nedir Kura Çek+? İçerisinde 4 tane küçük oyun olan bir uygulamadır.

-Yazı Tura atma
-Zar Atma (4 adete kadar)
-Kısa Çöp Çekme (20 kişiye kadar)
-İsim Çekme (20 kişiye kadar)

Oyunların hepsi 3 boyutlu ve 3 farklı arkaplan teması mevcut. Yazı-Tura ve zar atma oyunları tamamen rastgele kuvvetlerle ve fizik motoru ile çalıştığından tüm atışlar rastgeledir.
Kısa çöp çekme bildiğimiz bir oyun. Kişi sayısını seçtikten sonra ekranın soluna ve sağına gelen kibrit çöplerini sırayla herkes çekiyor. Kısa kime gelirse artık :)
İsim çekme oyununda da yine katılımcıların isimlerini giriyorsunuz ve sırayla rastgele isimleri çekiyorsunuz.
Oyunların mümkün olduğunca basit ama bir o kadarda eğlenceli olmasına gayret ettim. Her türlü olumlu-olumsuz yorumlarınızla ve fikirlerinizle uygulamamı geliştirmeme yardımcı olursanız çok mutlu olurum. iOS app store içinde çalışmalarım sürüyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MHarunAkdas.KuraCek
C
10 yıl
HD7850 BU FİYATA!
Arkadaşlar uzunca bir süredir uygun fiyattan HD7850 almak istiyordum. Bir ara vatan da 375 liraya satılmıştı. Yine indirime girer diye beklerken aşağıdaki kartı gördüm

http://www.hepsiburada.com/liste/sapphire-amd-radeon-hd7850-dual-x-oc-2gb-256bit-gddr5-directx-12-pci-e-30-ekran-karti-11200-24-20g/productDetails.aspx?productId=bd304813&categoryId=204&SKU=BD304813

Sapphire Amd Radeon HD7850 Dual-X OC 2GB 256Bit GDDR5 (Directx 12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (11200-24-20G)

Directx 12 diyor ve sitede aynı kartın 1GB olanı daha pahalıya satılıyor. Bu fiyata bu ürün kaçmaz diyerek atlamak istiyorum karta ama bir de sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim. Bu kart bildiğimiz HD7850 değil mi? Yanlış gördüğüm bir şey mi var yoksa? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
C
10 yıl
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR
C
11 yıl
SIFIR PES 2013\u0027TE ONLINE PASS SORUNU
Merhaba arkadaşlar. Sıfır PES 2013 aldım ancak online oynamaya çalıştığımda pass kod istiyor. Kitapçık üzerinde pass kod göremedim. Nereden gireceğim bu kodu? Sıfır oyun için ayrıca online kod satın almam gerekmemesi lazım diye düşünüyorum.
C
12 yıl
3DS MAX 2013 BLUEPRINT MATERIAL SORUNU
Merhaba arkadaşlar. Max 2011 kullanıyordum, dün 2013 e geçtim. 2011 de bluprint yerleştirmede bir sıkıntı yaşamıyordum ancak 2013 de aynı şeyleri yapmama rağmen şöyle bir sorun oluyor. Unit Setup dan Generic Unit seçiyorum. Resmin ebatı büyüklüğünde (1024 x 1024) bir Plane çiziyorum. Material Editor ü açıp bitmap olarak elimdeki blueprint resmini atıyorum ancak resmi çok küçük ve 1000 lerce Tile edilmiş şekilde gösteriyor. Plane üzerine materiali atadığımda da yine plane üzerinde minik minik 1000lerce tile edilmiş şekilde resmi görüyorum. Unit ayarlarında mı bir sıkıntı var anlamadım. Plane in ebatlarını 1 e 1 yapınca da tam resim ebadında oluyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Blueprintte arabanın önden, arkadan, üstten ve yandan görünüşleri var. Bu görünüşlerden minik minik 1000lerce çıkıyor.
C
12 yıl
PC sürekli internet bağlantısını koparıyor.
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımda şu aralar bir sorun olmaya başladı. Airties 5340 modemim var. Kablolu olarak masaüstüne kablosuz olarakta dizüstüne, xbox'a ve telefona bağlı. Diğer cihazlarda bir sorun yaşamıyorum ama masaüstünü açtığımda örneğin tarayıcımı açıp bir adres yazıp enter'a bastığım anda internet bağlantım kopuyor. Modem resetlenmiyor ama ışıklarına baktığımda bağlantı ışığı sönüyor sonra tekrar bağlanıyor ve interneti kullanmaya devam ettiğim her 3-4 dakikada bir bu tekrarlanıyor. PCyi hem kablo ile hemde kablosuz olarak (dongle ile) bağlamayı denedim sorun kabloda mı diye ama iki türlüde aynı şeyi yapıyor. Windowsa format attım ama değişen birşey olmadı. Sorun modemde olsa dizüstünde de aynı sorunu yapması lazım ama diğer cihazlarla sorunsuz kullanıyorum. sadece Pcde yapıyor bunu. Bir önerisi olan var mı? Anakart sorunu olabilir mi?
C
13 yıl
XBOX 360 S 1 KIRMIZI IŞIK HATASI
Arkadaşlar gittigidiyorda xboxx 360 250gb slim aldık kinect ile birlikte. Satıcı hiç kullanılmadığını hatta kinectin kutusunun bile açılmadığını yazıyordu. Gerçektende geldiğinde cihaz tertemiz, oyun kolu bile açılmamış kullanılmamış olduğunu gördük. İş yerindeki tvye bağladık yaklaşık 1 saat ayarlarını updatelerini filan yaptı hiç sorun yoktu. Eve götürüp açtığımızda 5 dk sonra ortadaki ışık kırmızı yandı ve alet durdu. Biraz bekleyip açtığımızda tekrar açıldı ancak 5 dk sonra tekrar ortadaki ışık kırmızıya döndü ve alet durdu. Biraz araştırdık ve aşırı ısınmadan dolayı bu sorunun olduğunu öğrendik. Cihazı etrafı açık bir yere koyup tekrar denedik ama nafile yine kırmızı ışık ve kapanma sorunu. Diğer arkadaşım kendi cihazının fanının baya sesli çalıştığını bizimkinin ise çok sessiz olduğunu söyleyince fana dikkat ettik ve aşırı yavaş döndüğünü gördük. Elimizi tuttuğuzda da neredeyse hiç hava akışı yok gibiydi. Sizce elektrik şebekesinden voltaj sorunu gibi bir şey olması mümkün mü? Yoksa fan mı arızalı? Cihazı açmadan, tamir gördürmeden halledilebilir mi?
C
13 yıl
ANKARA\u0027DA KUMANDALI ARAÇ TAMİRİ ?
Merhaba arkadaşlar. Yarı profesyonel DigitCon marka aracımın kumandası arızalı. Başka 27mhz kumandalarada saçma sapan tepkiler veriyor yani kumanda uymuyor. Bunu yaptırabileceğim yada bunun için kumanda bulabileceğim Ankara'da bir yer var mı? Kızılayda oyuncak hastanesi açıldı dediler ancak googleda bulamadım. Çankayada Hobbytime diye bir yere gittim onlarda benzinli tam profesyonel 2.5ghz lik araçlarla ilgileniyorlarmış. 27 mhzliklerin parçaları yok dedi. Ankara'da böyle bir yer var mı?
C
13 yıl
GTX260 Synergie, HD4850 ile değiştirilir mi?
Arkadaşlar elimde GTX260 Synergie ekran kartı var. Performansından çok memnunum.
576 Mhz çekirdek hızı,1998 Mhz Ram hızı ve 448 bit veriyolu var.
HD4850 nin ise 640 Mhz çekirdek hızı, 1986 Mhz Ram hızı ve 256 bit veriyolu var.

Sizce GTX i satıp HD4850 almak mantıklı mı?
C
13 yıl
20-25 BİN TL ARASI ARAÇ TAVSİYESİ LÜTFEN
Merhaba arkadaşlar. 25000 TL kadar param var ve ilk arabamı almak istiyorum. 2. el bir araç bakıyorum. 2005-2006 VW POLO, OPEL ASTRA, FORD arasında seçim yapamıyorum. Kıyaslama ve tavsiye verir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.