K

Binbaşı
26 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
200 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Şu priz ikiliye dönüştürülür mü?
Arkadaşlar evdeki tüm prizlerin rengini değiştirmeye karar verdik. Renk değiştirirken de tekli prizleri ikiliye dönüştürmeye karar verdik, daha fazla ihtiyacı karşılaması için. Fakat evde bazı odalarda buradaki gibi ikili üçlü şekilde çerçeveler var, ve Ethernet uydu girişleri var yanlarda. Şimdi bunlardaki tekli prizi ikiliye çevirebilir miyiz? Bazılarında priz girişi en sağda veya solda, buradaki gibi ortada değil. Bir fark yaratır mı bilmiyorum ama yine de bilgi vereyim dedim. Yani bana olmaz gibi geldi fiziksel olarak ama yine de bir bilene danışmak lazım. Belki ikili prizin yuvasını yatay değil de duvara dik şekilde yerleştirmek çözüm olur mu?
< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 yıl
GTX 1070TI Ekran Kartinin Ideal Fiyati Nedir?
Su anda piyasada sadece uc bes adet bulundugu icin fiyatlar 3500-4000 arasinda degisiyor.

Stoklarda bulunmadigi icin mi boyle? Eger nedeni buysa tahminen ne zaman yeni stoklar gelir? Ozellikle Asus'a bakiyorum. MSI da olur.

Yani bu fiyatlardan almak enayilik mi olur yoksa daha da artar mi? Televizyon parasina ekran karti satiyorlar. Hele 1080ti'da 6000-7000 liralar havada ucusuyor...
K
6 yıl
Amazon\u0027dan Satın Alınan Power Supply Priz Sorunu
Corsair HX100i siparişi verdim.
https://www.amazon.com/gp/product/B00M2UINT6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bunun için priz dönüştürücü mü kullanmak mantıklı olur yoksa başka bir güç kablosu almak mı? Ya da mümkünse kendisinin Türkiye ile uyumlu orijinal güç kablosunu kullanmak mı? Nasıl temin edilir ki? Bunun için amazon.de'den sipariş verecektim ama teslim tarihi 2-5 ay!

Hangisi daha mantıklı? Bu seçeneklerden herhangi birisi zarar verir ya da performansını etkiler mi?

Input Voltage 100-240V yazıyor.

Ya da fiyat ve özellik olarak muadili Türkiye'de varsa tavsiyelere açığım, siparişi iptal edebilirim.

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.