J

Teğmen
26 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
Vatan Bilgisayarda LG 70 inç TV Bu Güne Özel Fiyat
Merhaba

Arkadaşlar biraz önce Vatan Bilgisayara girdim. 70um7100 marka cihazi ve akıllı kumanda hediyesini 6000 TL aldım Ankara sincan subesinden şubeye özel olabılır degerlendir bilirsiniz ziraat kartlarda 200 TL daha düşüyor
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
J
4 yıl
LG nb4540 bozuldu
Merhaba arkadaşlar lg nb4540 saoundbarım sesde cızırtı olmaya basladı bu urunun hapörlerini bulabılırmıyım servis bulamıyor kodu eab63088402 veya buna uygun başka bir ürün taksam uyarmı
J
4 yıl
Sultan Papağanı acil destek
Merhaba arkadaşlar yaklasık 1 senedir bizim le olan Çılgın isimli papağanımız cok tüy dokuyor ne yazıkkı mevsımsel olarak degısımden vs degıl yazında aynı problemı yasadık petshopdan fısfıs aldım yıne bı ılac aldım suluguna koydum sadece yulaf verın dedıler yem olarak onu denedım malesef olumsuz oldu sonucları evımde kucuk cocugum oldugu ıcın artık bızı tedırgın etmeye başladı bu durum nasıl bı yol izlemelıyım.

Evde besledıgım evcıl hayvanları özgür olmalarını isterım bunun ıcın fırsalar verırım ne yazıkkı Çılgın bey dışarı cıkardıgımızda tekrardan içeri gırmemek ıcın elınden gelenı yapıyor bu konuda önerilerisi olan varmıdır?
J
5 yıl
Bedenımıze Oruç Tutturuyoruz peki ya Nefsimize ??
Merhaba Arkadaşlar

Günümüzde insanlar ibadetlerını yapıyorlar bunlardan biriside oruç peki ya gerçekten bu ibadeti dogru ve eksıksız yapabılıyormuyuz?

-Bence HAYIR
J
6 yıl
Dsg şanzıman jetta ile manuel passat takas yapılırmı
Jetta dsg sanzıman aracım var 3 asagı 5 yukarı aynı tıp de passat manuel ile takas etmelımıyım sızce uste 10 cıvarı bı rakam vermek kaydı ile ?
J
7 yıl
500 Bin para ile ticaret yapmak ıstıyorum....!
Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi BAYRAMLAR


500 Bin bı butcem var ticarete atılmak ıstıyorum ama kayıp etmek veya cok zaman harcamak ıstemıyorum iş için aklımda bı kac secenek var ama onlarda tecrubelı oldugum

alanlar degil

-Besicilik
-Tavukculuk
-Piyasdaki lider bır urunun distribütör almak (param yeterse tabi :) )
-Bitcoin işi meşhur bu aralar ama nasıl bı iş hiç bilgim yok

Arkadaşlar varsa aklınızda bu tarz tecrubelerınız paylaşırsanız sevınırım şimdiden TEŞEKKÜRLER.
J
7 yıl
Hayır çıkarsa yine ortalık karışırmı sizce?
Olurda hayır cıkarsa ne olcak sızce?



Biraz düşündümde Rte nın lugatında maglubiyeti hazmetme die bırsey yok bunu gecen secımlerde gördük pekı o zaman ne olcak yıne ülkemiz karışcakmıdır sizce diger secımde ıkı secım arasında bomba patlamaları vs oldukca fazla yasanmıstı acaba Akp tek basına hukemetı kuramadıgı ıcın mı olmuştu ve nıtekım 2. secımde tek baslarına geldıler.Endişem hayır çıkarsa yıne olaylar patlak verırmı veya verdirilir mi??
J
7 yıl
Mk6 jetta hız sabıtleyici nasıl takabılırım?
Merhabalar

Jetta 2013 1,6 comfortline aracıma hız sabıtleyıcı kolu takmak ıstıyorum nasıl takabılırız daha onceden taktırtan varmı tam olarak urunun kodu nedır nasıl bulabılırım ?
J
7 yıl
Yüzümüzü güldürenler tek tek gidiyorlar..
Cocuklugumuzun hatta bizim cocuklarımızın bile yüzünü senelerdir güldürenler ve ilerleyen zamanlarda da eminim ki gülderecek olan o güzel kişileri tek tek kayıp edıyoruz peki ya arkadan gelenler ne kadar gidenlerin yerını doldurabılır ??
J
7 yıl
Gürcistana Yerleşmek
Merhabalar

Ülkemizin şartları ve ileriye donük baktıgımız zaman bu zıhnıyetle ve bu yonetim anlayışı ile bırlikte ilerde cok buyuk bı farklılık olmayacıgı aşikar.

Bu sebepden ötürü en azından cocuklarımız ıçin gürcistana yerlesıp ordan belkı ılerleyen donemlerde avrupa birlige girebılır ordan bizlerede avrupa kapısı acılabılır.

Her ne kadar ülkemiz şu anda gürcistana göre daha üst sevıyede bir ülke gibi gözüksede ülkemızdekı vergilendırme ve savaş eşiginde olmamız nedeni ile bana oldukca

mantıklı geliyor gürcistandan avrupa birligine girmese bile dolar şu an orda 2,80 civarlarınde ve gürcü parası tl karsında daha degerli ve pıayasa bakarsak etrafdakı

gürcü plakalı araclarıda baz alırsak ülkemıze gore daha uygun bı yasam ortamı var asgari ücret orda ne kadar bilemıyorum.Birkac kişi ve orda yaşayanlardan aldıgım

bilgilere göre orda arsa ve evler yaklasık 30 bin dolar (60 70 bin tl) cıvarında alınabılıyomus hem denize yakınmıs konum olarak ve 5 yıl orda kalırsanız vatandaşlık
verile biliyomuş.

İnsanın aklından gecmıyo degil neden olmasın Gürcistan bilgisi olan varsa buyursun en azından yanlıs veya dogrularımızı bulalım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.