T

Binbaşı
12 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
Cevap: En fazla kaç yapabileceksiniz?Canı sıkılan gelsin(Cookie Clicker)(Candy Box)
< Resime gitmek için tıklayın >

Sardı baya Hilesiz şuan durum bu..
T
10 yıl
B Sınıfı Ehliyet
Arkadaşlar merhaba, bi kaç gün içinde sürücü kursuna yazılıcam bu dönem kayıtlarını kaçırmamak için ama bi kaç kursla görüştüm, arkadaşlarıma sordum ve kafam karıştı biraz. 10 saat - 15 saat -20 saat direksiyon dersi veriyolar fiyatlarda 500-600-700 civarı hemen hemen hepsi böyle bi rakam veriyo. Ama bu direksiyon dersleri baştan savma oluyomuş genelde öyle duydum. Ben daha önce hiç araç kullanmadım ve bilmiyorum gerçekten. Böyle direkt kursa gidip kursta aldığım direksiyon dersleriyle öğrenebilir miyim kullanmayı sizce? Karşıyaka'da oturuyorum, tavsiye edebileceğiniz bi kurs var mı? Teşekkürler..
T
10 yıl
AÖF 14-15 ARALIK ARA SINAV SONUÇLARI
Arkadaşlar konu açıldı mı bilmiyorum ama an itibariyle açıklanmış sonuçlar.
T
10 yıl
.....
.....
T
10 yıl
Kpss 2014 Lisans B grubu Memurluk
Arkadaşlar merhaba ben eğitim fakültesi mezunuyum ama alan sınavı da geldikten sonra öğretmenlik için kpss'ye girmekten vazgeçtim 2014 kpss'ye girip sadece gy-gk çözüp B grubu memurluk düşünüyorum ama ne gibi bi şansım olabilir sizce nereye başvurabilirim sonuçta öğretmenlik mezunu olucam? Teşekkür ederim..
T
10 yıl
açıköğretim öğrenci kartı
Merhaba arkadaşlar, açıköğretime kaydımı yaptırdım, kitaplarımı aldım, 25 kasımdan sonra öğrenci kartımı alabilcekmişim. bu ayın sonuna kadar öğrenci kartı vizesi olucakmış kent kart için, öğrenci kartımı almadan nasıl yapabilirim bunu?
T
11 yıl
AÖF 2013-2014 Yeni Kayıt
Arkadaşlar merhaba, 4 yıllık üni.mezunuyum bu sene açık öğretim fakültesi adalet yazmak istiyorum. Bu senenin kayıt tarihleri ne zaman biraz araştırdım ama bulamadım bi bilgisi olan var mı acaba?
T
11 yıl
Yediiklim\u0027den gelen sözleşme yenileme mesajı?
Merhaba arkadaşlar, 2013 kpss öğretmenlik için kaydolmuştum yediiklim'e (izmir-konak şubesi) 20 kasım'da başlıcak kursum hafta içi olduğum için ama bu sabah yediiklim'den 2 tane mesaj aldım. Şöyle ki;

''Özel öğretim kurumları gereği sözleşmenizde düzeltme yapılması gerekmektedir. En kısa sürede sözleşmenizi yenilemeniz gerekmektedir. Bilginize.''

Bu mesajdan 1 dk sonra ise 2.mesaj şöyle;

''Sayın öğrencimiz; Sözleşmenizi yenilememeniz durumunda sorumluluk tarafınıza ait olacaktır. Bilginize.''

Mesajları gördükten sonra aradım, meşgul çaldığı için 5 dk sonra görüşebildim bi bayanla. Mesajları söyledim, bu durumdan dolayı hatlarının kitlendiğinden fln bahsetti. ''Acele etmenize gerek yok, kursunuz başladığı tarihte dersanemize geldiğiniz zaman öğrenci işleriyle görüşebilirsiniz.'' dedi.
Neden böyle bi mesaj aldım o zaman nedir bu fln dedim, kanunda 2 maddede ufak bi değişiklik yapıldığından, ödeme olarak bi değişiklik olmayacağını, tekrar acele etmem gerekmediğini söyledi. Madem bu kadar önemli olmayan ve acele edilmesine gerek olmayan bi konu, neden böyle mesajlar aldığımı sorduğumdaysa, valla hocam onu bende bilmiyorum cidden fln deyip güldü sadece.

Böyle mesaj alan arkadaşlar var mı ve dersaneleriyle görüştülerse ne cevap aldılar acaba?

Edit:imla
T
12 yıl
Facebook onay kodu
Evdeki bilgisayarımdan facebook kullanıyodum fakat onay kodu açık olduğu için format attığım bilgisayarımdan hesabıma giriş yapamıyorum. çünkü onay kodu cep telefonuma hiç bi şekilde gelmiyo. 12 saat gecikebilir diye bişey yazıyo ama 3-4 gün oldu. bu süre zarfı içinde bi kaç kez daha başka cihazlardan da giriş yapmayı denedim ama değişen bişey olmadı. cep telefonuma hala kod falan gelmiyo. Boyle bişeyle karşılaşan arkadaşlar oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz?
T
12 yıl
KPSS Öğretmenlik için İzmir\u0027de Dersane?
Arkadaşlar 2013 yılında ki kpss sınavına giricem ben, geçen hafta konağa gidip murat, yediiklim ve tek lider dershaneleri ile görüştüm ama tam karar veremedim açıkçası. Yediiklim ve murat arasında kaldım aslında, erken kayıtları kaçırdığım için yediiklim daha yüksek bi fiyat verdi yani Murat daha uygun fiyat açısından ama, daha önce bu dersanelere gitmiş olan arkadaşlar varsa yardımcı olup fikirlerini söyleyebilirler mi acaba yarın kaydolmaya gidicem artık.. Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.