D

Teğmen
19 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
172 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
geçen yıl
Araçtan gelen garip ses
Merhaba arkadaşlar, 2011 model fiat bravo 1.6 mjet aracımda aşağıdaki videodaki range rover dan gelen ses (araç pati çektip durduktan sonra gelen cuf--cuf-cuf sesi) ile birebir aynı şekilde ses gelmekte ve bu ses ile birlikte 1500-2200 devir arasında normal giderken hafif silkeleme yapmakta, ama sürekli olan bir şey değil, 10 seferin 2-3 ünde oluyor ve genelde yokuş çıkıyorken oluyor. Sanayiye ve yetkli servise götürdüm ama bir hata kodu olmadığı için ve sürekli olmadığı için bir şey diyemediler. Neden olduğunu bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok makbule geçer.


https://www.youtube.com/watch?v=Dc0x4sQkxxM&ab_channel=FXX-K
D
6 yıl
Peugeot 308 Geyik Testi
Çok güzel sonuçlar çıkarmış, yalnız bu makyajlı model. Acaba makyaj ile birlikte yol tutuşta bir değişiklik mi oldu, çünkü benim aracımın yol tutuşu bu kadar iyi değil açıkçası. Benimki 2016 model.
https://www.youtube.com/watch?v=jMzaufUquys
D
7 yıl
Volkswagen Arteon 2017 geyik testi (moose test)
https://www.youtube.com/watch?v=VQ_zs1qrENk

74 km/h saat hızla anca dönmüş, ben hiç yakıştıramadım. Clio bile 80-82 ile tamamlayabiliyor..
D
7 yıl
Leon 1.0 tsi DSG vs 308 1.6 Bluehdi Eat6
Merhaba arkadaşlar, sıfır araç alma niyetim var ancak 2 araç arasında kararsız kaldım, sizin de tecrübe ve fikirlerinizi almak istedim;

1. Araç : Leon Style 1.0 Tsi DSG (+full led, 8" ekran ve geri görüş kamerası) - (2017 model)
2. Araç : 308 1.6 Bluehdi EAT6 Allure - (2016 model) leondan 10.000 tl pahalı

Şu anda eşimin kullanmakta olduğu ibiza 1.0 tsi dsg var ve ben de çokça kullandım, arkadaşımın 308 1.6 bluehdi eat6 active aracı ile de istanbula gidiş dönüş yaptım, yani iki motor + şanzımanı da biliyorum. Beklentilerim; sorunsuzluk, sağlamlık, yakıt ve en önemlisi trim sesi tarzında seslerin olmaması.
Bana 308 daha yakın gelse de sizlerin de fikrini almak istedim.
D
8 yıl
dürbün / red dot
İyi günler arkadaşlar, zoraki hp-01 ultra tabancam var ve tüfek istemediğimden bu tabancaya dürbün veya red dot almayı düşünüyorum ama yaptığım araştırmalarda hangisi daha iyi, daha kullanışlı ve fiyat performans olarak daha avantajlı pek bir sonuca ulaşamadım.
Bilgi sahibi olanların marka-model de vererek tavsiye edeceği ürünleri söylerse çok makbule geçer. Başka arkadaşlara da yardımı olur diye düşünüyorum.
Fiyat olarak 200 tl ye kadar ve menzil olarak da 50-60 m ye kadar yeterli olur heralde.
Şimdiden sağolun, iyi forumlar..
D
8 yıl
Zoraki HP 01 Ultra havalı tabancadaki bilgi çelişkisi
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta kadar önce Zoraki HP 01-2 Ultra havalı tabanca aldım.

Henüz kullanma fırsatım pek olmadı ancak kullanma kılavuzunu incelerken SAÇMA DOLDURMA VE ÇALIŞTIRMA başlığı altındaki UYARI lardan birinde; "Daha yüksek hız için üçüncü pompayı yapmayınız yapsanız da hız değişmeyecektir. Tabanca içerisindeki sistemler kendini korumaya alacaktır. Üçüncü pompalamadan dolayı silahta deformasyon olmasa da üretici olarak üçüncü pompayı kesinlikle tavsiye etmeyiz.." ifadesini gördüm.

Halbuki aynı kullanım klavuzunda (İnternetteki teknik özellik bulunan her sitede de mevcut) 3. ve 4. pompa için hız değişimleri mevcut.

Firmayı telefonla aradığımda klavuzda belirtilen ifadeden haberleri olmadığını, inceleyeceklerini, ama 3 ve 4. pompanın hızı artırdığını söylediler.

Ben de sizlerle paylaşmak istedim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
EMİSYON SKANDALI SONRASI VW REKLAMLARININ ARTMASI
VW araçlarda çıkan ve giderek büyüyen emisyon skandalı sonrasında benim gözlemlerime göre vw reklamlarında baya bir artış meydana geldi. Çok tv izleyen birisi olmamama rağmen ne zaman tv ye baksam bir vw reklamı denk geliyor. Ülkemizde pek bir anlamı olmasa da avrupa ve amerikada ciddi pazar kaybedeceği belli. Önceden vw ye sempati duyan birisi olarak, vw nin bu yaptıklarından sonra gerçekten vw çok itici gelmeye başladı. Benim şahsi fikrim, ayaklar altına düşen itibarı kurtarmak için böle reklam vs harcamalar yapılacağına keşke zamanında ar-ge çalışmalarına yatırım yapılsaydı. Şu an her reklamını gördüğümde oyun oynarken hile yapıp, hile yaptığı ortaya çıkınca da pis pis sırıtan çocuk tipleri aklıma geliyor :)
D
9 yıl
Cabal 1 skill amp.
Merhabalar, bu itemlerdeki %7 skill amp lerin slota basılması nasıl oluyo arkadaşlar, option scroll olarak bulamadım ama millet slota basılmış şekilde satıyo.
D
9 yıl
CABAL 1 HAKKINDA BİR SORU
Selam arkadaşlar, sizlere bişi sormak istiyorum da, 136 lvl FS ve 107 lvl GL charlarım var, FS'de char itemsizken %44 Crit. rate ve %80 Crit. dmg olmasına rağmen, GL'de %5 Crit. rate ve %20 Crit. dmg var.
Yapmadığım bir görev veya o tarz birşey mi var, yoksa bu durum charların kendi özelliği mi?
Şimdiden teşekkürler..
D
10 yıl
AMD+Radeon vs İntel+Geforce ??
Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim bi konu olarak fiyatları birbirine yakın olan şu iki kombinasyondan hangisi oyun için daha iyidir;

- AMD A10-5750M 2.5GHz / 3.5GHz 16GB RAM 1TB + 128GB SSD AMD Radeon R9-M290X
- İntel İ7 4710 QM 2.5GHz / 3.5GHz 16GB RAM 128GB SSD Nvidia GeForce GTX860M

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.