K

Teğmen
15 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
Dont starve ve crashlands
Herkese merhaba. Arkadaşlar dont starve ve crashlands tarzı oyun var mı? Bu ikisinden sonra hiçbiri bunlar gibi zevk vermiyor.
Rpg oyunlarının hepsi bölüm bölüm ve kesme biçme şeklinde. Bir süre sonra aynı şeyleri yapıp duruyorsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
K
6 yıl
gboard tahmin, düzeltme ve kaydırarak yazma
Merhaba. Gboard klavye yükledim. Dil olarak Türkçe yi seçtim ve Ingilizceyi sildim. . Buraya kadar sorun yok.

Ayarları açık olmasına rağmen Kaydırarak yazma, otomatik düzeltme ve kelime tahmini çalışmıyor. Ingilizce dili tekrar ekledim kaydırma tahmin duzeltme çalıştı ama sadece ingilizce olarak iş yapıyor. Ne yapmam lazım?
K
7 yıl
Note 4 kamera sildim açılmıyor
Merhabalar..
5.1.1 stock rom kullanıyorum. Rootlu. Xda da bir tane uygulama gördüm camera quality mod diye bir an beni cezbetti indirdim. Adımlarını uyguladim. Camera apk sini sildim indirdigim camera apk sini es file ile yükledim sonra
Restart ladim. Fakat açılmıyor. Samsung logosundan sonra tekrar restartliyor. Ne yapmam lazım?
İcindekileri silmek istemiyorum.
K
7 yıl
İzinsiz program yükleme
Arkadaşlar telefonuma izinsiz uygulama yüklenmesini istemiyorum bunun için bir program var mı? Yani uygulama yüklemeden önce şifre sorsun parmak izi sorsun. Telefon android 5.1.1 rootlu
K
8 yıl
max 150 tl
Arkadaşlar max 150 tl ye alabileceğim internete giren ikinci el android bir telefon arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
K
8 yıl
asha 302 pc suite baglantı sorunu
merhaba arkadaşlar. telefonum asha 302. pc suite ile internete baglanıyordum. Birkaç gündür baglanamıyorum. şebeke baglantısı kurulamadı diye hata veriyor ve baglanmıyor.bluetooth ile baglanıyorum baglantı saglanıyor ama usb ile baglanmaya çalıştıgımda şebeke baglantısı kurulamadı diye hata veriyor. pc suite en güncel versiyonu yüklü. kaç kere kaldırıp kurdum,aygıt yöneticinden nokia usb modemi kaldırdım kurdum gene çözülmedi sorun. yardım bekliyorum.
K
8 yıl
Everest sm-245D çalışmıyor (sıfır)
2 gün önce everest sm 245d markalı kablosuz fare aldım. Pc ye bağladım. Normal olarak usb taktiğimizda gelen ses geldi.. Bir yükleme yaptı 5 saniyede.. Neyse fareyi oynatiyorum hiç tepki yok.. Fare hiç oynamıyor. Sanki taktiğin usb bağlantısı başka bir fareye aitmiş gibi.internette baktım everest fare ile alıcı arasinda bağlantı kurma diye bir şey vardi. Onu da denedim gene çalışmadı. Bugün aldığım yere götürdüm adam baktı kontrol etti aynısından al dediler. Aynısını aldım eve geldim yine aynı. Çalışmıyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba iki tane denedim olmuyor.. Anlamadım bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim..
K
8 yıl
Clio mu corolla mi
Herkese iyi forumlar. 15 bin lira butcem var. bu fiyata clio ve ya efsane kasa corolla düşünüyorum. clio 2000 ve sonrası modellerde abs klima airbag gibi özellikler mevcut ama bahsettiğim corolla larda bu seçenekler yok. ne alacağım konusunda Kararsızım. Bu ikisinden hangisi olabilir yada bu fiyata başka ne alabilirim.
K
9 yıl
trafik sigortası
Tek taraflı trafik kazası sonucu araba olan 3.şahıslarin kazada oluşan özür durumuna göre sigorta şirketine davası sonucu alınan tazminatın kazayı yapan şoföre bir zararı var mıdır acaba? Yani sigorta şirketi de şoföre dava açar mı?
K
9 yıl
Zenfone 2 1.8 mi xperia c4 mu
Arkadaslar ikisi arasinda gidip gidip geliyorum.. Telefondan beklentim on ve arka kamerasi iyi olsun. Ozellikle arka kamerasindan cektikten sonra yakinlasinca kumlanma ve bozulma olmasin. Performans olarak oyle telefonu zorlayacak oyunlar oynamam.bu ki telefonun islemcileri de yeni oldugu icin cekinjyorum acikcasi.. iBatarya suresi de iyi olmali. Xperia c4 konusunda 10 saat ekran suresi alan var. Zenfonda ise en fazla 4.5 5 saat.. Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum tesekkurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.