B

Yüzbaşı
10 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Düzeltildi-Silinebilir.Bireysel hatadanmış.
Sorunu düzeltmişler, ekran gevşemiş kenardan. Silinebilir.
B
8 yıl
Prins Tank Gostergesi-LPG bitince otomatik gecme
Sayin Prins uzmanlari veya Prins kullananlar. Silverline taktirmistik aracimiza, tankta 32lt lik silindirik tank atiker. Tankta Lpg bitince biliyorsunuz prins dugmesi otuyor ve yanip sonuyor. Simdi bahsedecegim bir sorunmu yoksa bunlar boylemi calisiyor bilmiyorum durum su; Lpg bitti uyarisi alinca hic dugmeye dokunmadan gidip lpg doldurtuyorum tanki tamamen, sonra araci calistiriyorum ancak arac benzinde calismaya devam ediyor tanktaki lpg yi gormuyor sistem. Zaten gostergede kirmizi isik yaniyor prins yazisida yanip sonmeye devam ediyor. Dugmeye basip lpg yi kapatip tekrar acinca lpg ye geciyor. Simdi bu sistemler boylemi calisiyor yani lpg bitince otomatik benzine gecip, lpg doldurduktan sonra benzinden cikip lpg ye gecmesi icin lpg yi kapatip acmakmi gerekiyor, yoksa bu bir problemmi. Bilmem anlatabildimmi.
B
8 yıl
Hafif yanik yag kokusu
Arkadaslar gecen cuma lpg donusum yapildi. Bir gun oncede yillik bakim yapildi. Bugun araci biraz yokus yukari klima acik kullandim. Fazla degil 6-7 dakika kadar. Duzluge gecince yanik yag kokusu geldi aractan. Sizce ne olabilir lpg donusumden mi kaynaklanabilir yada aracin bi yerine yag degistirirken hafif yag dokuldude ondanmi gelebilir. Durunca baktim aracin altina akan birsey yok.
B
8 yıl
Servis bakimindan oncemi sonrami LPG
Degerli forumdaslar. Lpg taktirmadan oncemi yoksa sonrami araci servise goturup yillik bakimlari yaptirilmali. Aracin yillik bakimi geldi ve ben lpg taktirmak uzereyim bilemedim once servisemi gotureyim.
B
8 yıl
Clio 4 LPG Donusum Yaptiran Deneyimleri Yorumlari
Degerli forumdas arkadaslar. Gerek forumda gerekse nette Clio 4 lere LPG donusum yapan veya yaptirmak isteyenlerin yazilari mevcut. Bu yazilar gebel 2-3 yillik olmuslarki bu asamada LPG donusum yapanlar cogalmistir. Lpg deki sorunlar gorulmustur sikintilar belirmistir ve memnuniyette olusmustur. LPG donusum yaptiran arkadaslar bu donusumden ne kadar memnun olduklarini veya olmadiklatini yasadiklari sorunlari ve uyarsa da usta tavsiyelerini paylasabilirlerse herkes icin cok verimli olur kanisindayim.
B
9 yıl
iphone 6 plus kasa açıklığı - pil şişmesi (Değişim oldu)
Yeni telefon ile değişim gerçekleşti.

Arkadaşlar 4 aylık iphone 6 plus ım 3 gün önce durup dururken sol üst taraftan kasası açıldı. Hafif bastırınca da ekranda çok küçük bir baskı oluyor ve bozulma meydana geliyor. Servise götürdüm pil şişmesi olabilir dedi. Apple servisi aradım pil şişmesi imkansıza yakındır dedi. Sonunda izmir egemek e bıraktım telefonu. Bakalım bekleyeceğiz. Gelişmeleri buradan yazarım. Ben değişim umuyorum. Varmı daha önce böyle durumla karşılaşan.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Cevap: LOGITECH-Z5500\u0027cüler BURAYA!!!
Sayın üstadlar, dün akşam bir anda güç gitti. Dedim gene sigorta yandı. Değiştirdim sigortayı tık yok. Gittim başka sigorta aldım gene tık yok, cam sigorta ile denedim tık yok. Sigortaları kontrol ettim hepsi sağlam. Şimdi bunun sorunu ne olabilir ve nasıl kontrol edeceğim, üstadlardan biri anlatabilir mi yada varsa bir link gönderebilirmi.

Bugün sabahtan kendim kontrollerini yaptım. Pod kontrole 18 volt geliyor ama pod çalışmıyor. Sanırım içinde birşey yandı. Buda demektirki bana yeni bir pod lazım.

Varsa pod satacak olan ya da tamirini ben yapartım diyen PM atabili
B
10 yıl
BytaFont 2 Sorunu
Arkadaşlar bugün Cydia yı açtım, ekranda yükleme bölümünde hepimizin bildiği repo hatasını verdi. Bende hatalı repoyu sildim (ModMyi reposu) sonra düzeldi ama bu seferde BytaFont2 ve beraberinde yüklenen Activator kısayolları kayboldu, işin ilginç tarafı fontlarım hala BytaFont tan düzenlediğim font olarak kaldı. Sonra Cydia dan bakayım dedim BytaFont 2 yüklü görünüyordu, kaldırdım, şimdi artık BytaFont 2 hiç çıkmıyor, sadece bir tane BytaFont Font Package çıkıyor. Noldu ModMyi reposuna, iki tane adresi var: apt.modmyi.com bu adres hata veriyor bir diğeri, modmyi.com/repo bu adreste yükledikten sonra bir takım hatalar versede yükleniyor ama bunun içinde de bytaFont yok .

Varmı bunu yaşayan.
B
10 yıl
real racing 3 silinmiyor da yuklenmiyorda
arkadaslar gecen hafta jailbreak yaptim. tum uygulamalarim yerli yerinde birtek real racing 3 te sikinti var. ekranda silik bir sekilde gorunuyor oyunun butonu. acsam acilmiyor kaldirsam sil diyorum silmiyor. her itunes a bagladigimda oyunu tekrar tekrar yukluyor. itunes dan sildim oyunu gene aynisini yapiyor. reset attim tele yemedi. her islemden sonra kapatip actim olmadi. cozemedim bir turlu. varmi cevabi olan. iphone 5 ios 7.0.4
B
10 yıl
Twitter\u0027da Hastang Desteği
Değerli forum üyeleri, belki bir arkadaşınız, belki bir yakınınız, belki de sizin için, şu hastang adında destek bekliyoruz, lütfen #akademikzam ve #tabanmaas4012TL hastangleri ile, @fatihportakal @memetsimsek @RT_Erdogan gibi önemli isimlere veya sesimizi duyacak kişilere birer cümle yazarsanız çok makbule geçecek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.