N

Yüzbaşı
24 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
Yıllık kiralık otomobil
Yıllık otomobil kiralamayı düşünüyorum. Bireysel veya kurumsal farketmez.

Forumda bu şekilde fiyat teklifi alan var mı?
N
4 yıl
Piyasanın şişme sebebi bunlar ve benzerleridir.
https://www.sahibinden.com/s/68TaKjlL


< Resime gitmek için tıklayın >

Buyrun kanlı ve canlı kanıt.
Piyasadaki C5 leri toplayıp sonra şişirilmiş fiyatlarla son tüketiciye sunanlar..

Yorum yapmaya gerek bile yok.
N
4 yıl
.silinebilir
.
N
5 yıl
EDİT : 2016 astra sedan 1.6 edition plus alındı. Fiyat - yorumlarınıza açık
1.3 d - Ls - Dizel - Chevrolet Aveo Sedan - 2013 Model - 50bin km - 45bin tl

1.4 d-cvvt - Mode Plus - Benzin - Accent Blue - 2016 Model - 25bin km - 60bin tl

Yukarıdaki İki araç arasında ciddi anlamda kararsızlık çekiyoruz. Bu araçlara ilaveten 2013 ve üstü 1.33 corollalarda kararsızlığımıza dahil.

1) Aveonun piyasasının olmayışı , 1-2 yıl sonra satarken bize zarar ettirirmi? Aracı kolay satabilirmiyiz. Ve 75hp lik ecotec dizel corsa motoru bizi üzer mi. 160-170km hızları araç bağırmadan yapabilirmi?

2)Accent blue -benzin- bu parayı hakedecek bir araçmı sizce. Her ne kadar c segment olarak geçsede benim gözümde donanım olarak b - c arasında kalmış bir araç?

3)Toyota Corollanın 1.33 benzini kasayı çekmiyor gibi söylemler var, bunun aslı astarı nedir ve çekmiyordan kasıt nedir? 2013 ve üstü modeller 60bin liranın üstünde fiyatlandırmaları varken ve 1.33 lerin üretiminin durdurulup 1.6ların hurda ve ötv ile sıfır fiyatları 80-85 bin aradında dolaşırken bu aracın 1-2 sene satışında sıkıntılar yaşanırmı.

Verdiğim araçlar ve fiyatlar birbirinden bağımsız.. Sizden ricam araçları fiyat bantlarına göre değerlendirmeniz ve alınabilir , alınamaz olarak sebepleriyle beraber beni aydınlatmanız. Teşekkürler :)
N
7 yıl
KYK Burs/Kredi 2017-2018 yılı için 470 TL olarak belirlendi
KYK Burs ve Krediler 470₺ olarak belirlendi.

Vatana millete hayırlı olsun

Tşk Tayyip bey


Edit: Kaynak=Ahaber Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel - Bizzat Tayyip söyledi.
N
8 yıl
İphone 5S Hala Alınır mı
Arkadaşlar , bütçem tam olarak 1200 lira. 1201 lira olmaz.

Aklımda İphone 5s 16gb olan model var. İphone SE ninde aynı kasayla piyasaya çıkması, gözümde daha cazibeli bir hale dönüştü.

Sizlerden max.1200 tl ye uzun ömürlü gidecek telefon önerileri bekliyorum. Sık telefon değiştiren birisi değilim. Önerilerinizi bu kıstasa göre yaparsanız sevinirim. Teşekkürler
N
8 yıl
Windows phoneum için Microsoft ile nasıl iletişime geçebilirim ?
Arkadaşlar 30ekimde lumia 925 imi servise verdim, bugün 26. iş günü ve hala ses soluk yok. Benim verdiğim servisi aradığımda telefonun teleservis merkezine gittiği söylendi. Teleservisi aradığımda ise parça bekliyoruz elimizden birşey gelmez üreticimizle konuşmalısınız dendi. Fakat ben microsoftta iletişim kurabileceğim bir canlı bulamıyorum. Nereden iletişime geçip değişim veya para iadesi talebinde bulunabilirim ?
N
9 yıl
İstanbul\u0027da okuyan öğrencinin çalışabileceği işler
Evet arkadaşlar kyk bursu alıyorum, dolayısıyla sigortalı bir işte çalışamam. Cuma,cumartesi,pazar günleri boşum ve çalışıp para kazanmak istiyorum, önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir
N
9 yıl
Windows Phonedan İos veya Androide geçiş
Arkadaşlar başlığı biraz daha açacak olursam; 1 buçuk yıldır kullandığım 32gb Lumia 925 i bırakıp. Apple İphone 5 veya Sony Xperia M2 ye geçiş yapacağım. Sizce hangisine geçmeliyim. İki telefonuda ayrı ayrı değerlendirirmisiniz.
N
10 yıl
1 tane PEPSİ koduna ihtiyacım var [Kliksa.com için]
1 tane PEPSİ koduna ihtiyacım var [Kliksa.com için]

mutlaka şuan içen eden vardır rica ediyorum 1tane kod lazım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.