O

Teğmen
14 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Karanlığa Akan Dizeler (Kasvetli Şiirler)
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır buralarda değildim. Bi aralar hikaye vs yazıyordum burada (Ruh Hastasının Köşesi adlı bir konum var hatta) Tekrar bir şeyler karalamak istedim ama bu sefer daha düz yazı, daha şiir tarzında. Ayrıca diğer sitelerde "draculhrl" ismiyle yazıyorum

Kabuslarımın Sebebi
Ruhani ellerin bedenimi sardığını hissedebiliyorum.
Hareket edebilecek takatim yok; göz kapaklarım ağırlaşıyor.
Duvarların rengi giderek koyulaşıyor, zifiri karanlık basıyor.
Uyanmak istiyorum uyumadığım uykumdan, kurtulmak istiyorum kabuslarımdan.
Sanrılar görüyorum. Tanrım gözlerim ne çabuk alıştı karanlığa?
Yaşadığım korkuların temel kaynağı hayalperest ruhum mu yoksa?


Göremediğim Korkularım
Göremediğim Korkularım
Gece tüm kasvetiyle çökerken sokaklara, gökyüzünde dolunay beliriyor güzel ışıltısıyla.
Bilmediğim caddelerde, bilmediğim sokaklarda, ellerim ceplerimde dolaşıyorum.
Boş sokakları arşınlarken kuşku düşüyor içime tüm sıkıntısıyla
Şakaklarımdan aşağıya terler süzülüyor hızlıca
Sis bulutları kaplıyor dört bir yanımı
Göremez oluyorum güzel dolunayı
Korkak bir kediden farksız titriyorum
Görebildiğim tek şey beyaz dumanlar ve bazen sönük yıldızlar
Neden gelmiştim ben buraya? Niçin kalmıştım sis bulutları arasında?
Hatırlamak için nelerimi vermezdim şimdi; çok mu geç her şey için?
Zor bela bir adım atıyorum göremediğim korkularıma
Sanki dağılıyor sis bulutları, parlıyor dolunay, canlanıyor yıldızlar.
Sahi ben ne zaman yazdım tüm bunları?
Düşlerimde mi öldürdüm kendi benliğimi?
Yoksa her şey benim yaratmış olduğum bir mizansen mi, yatarken hasta yatağımda


Yıldızların Ölümü
Saçlarının arasında yolculuk yapmak isterdim.
Sen benim evrenimdir ve keşfedeceğim daha çok yıldız vardı ruhunda
Anlatmak isterdim seni yerde gezen tüm karıncalara
Senin için birçok şey yapmak isterdim; hatta ölebilirdim uğrunda
Eğer o gece hiç yaşanmamış olsa...
Kendini bırakırken pecereden aşağıya, yanında olmak isterdim;
Dokunamazdım sana, uzatamazdım elimi ama... Son nefesini solurdum yanında
Bir intiharla toplu katliamdı senin yaptığın;
Bir evreni yok ettin, yerde gezen masum karıncaları katlettin...
Sen kendini öldürerek her şeyi mahvettin.
Şimdi kapkara bir karanfil yakışır mezarına
Huzurla uyu, silüetin şuan tam karşımda
O
7 yıl
ÖLÜM VE GÜÇ (PSİKOLOJİK KORKU HİKAYESİ YAZIYORUM)
Merhaba arkadaşlar. Normal de polisiye hikayeleri yazan bir insanım ama hep polisiye yazmak sıktı. Tarzımı biraz değiştirmek istedim ve böyle bir hikayeye başladım. Bu hikayeyi devam ettirebildiğim kadar ettireceğim. Lafı fazla uzatmayayım, hikayenin konusuna geçeyim.

KONU
"Babam benim için ölüm demekti, Demokan ise güç"

Koray 18 yaşında babasının eziyetlerine maruz kalarak yaşayan bir gençtir. Yaşıtları gençliğini yaşarken Koray sadece acı çekiyordu; psikolojik bir acı. Hatta bir keresinde boş bir oda da 1 hafta aç ve susuz kaldığı bile olmuştu. Dışarıdaki insanlara karşı normal bir tutum sergilerken, ruhunda kıyametler kopuyordu. Derdini kimseye anlatamıyordu, anlatırsa olacakları biliyordu... Kimbilir babası bu sefer neresinde sigara söndürürdü, ya da neresini morartırdı. Zaten gördüğü insanlar gittiği okuldaki insanlardan başkası değildi. Bir gün okul çıkışında, eve geç gideceğini bile bile yolunu uzatma kararı almıştı; aldığı bu karar onun hayatını tamamen değiştirecekti. Her zaman ki gibi okuldan çıktı ama her zaman kullandığı yolu kullanmadı. Evin iki sokak ötesinde bir kitapçı keşfetti. Kitapçıya girdiği anda hayatı tamamen değişti... Kanlı bir değişim. Bu hikayeyi Koray'ın ağızından okuyacaksınız!

"Her şey o kitapçı dükkanını görmemle değişti. O kitapçı benim akıl hocam olmuştu; şeytani akıl hocam..."
O
7 yıl
Blog yazmak ne kadar mantıklı? (Blog ve Youtube)
Merhaba arkadaşlar. Ben araştırma yapmayı ve bildiklerimi insanlarla paylaşmayı seven birisiyim, sanal ortamda da paylaşım yapmak istiyorum ama bunu youtube'da mı yapsam, yoksa blog üzerinden mi yapsam karar veremedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Youtube videolarını sesli anlatım değil yazılı anlatım yapabilirim bu arada
O
7 yıl
Dedektif Cavit - Seri Katilin Kitabı 1. BÖLÜM: İLK TEMAS (Yeni Bir Cinayet Hikayesi)
< Resime gitmek için tıklayın >
TANITIM
Başkomiser İsmet davet edildiği bir yemeğe en yakın dostu Cavit'i de götürür. Yemeğe birçok kişi davet edilmiştir. Yemeğin ardından düzenlenen ufak bir eğlence sırasında Cavit'in yanına gelen bir adam "Merhaba. Ben Demokan, sizi tanıyorum. Ben bir yazarım; yeni kitabımda sizden yardım almayı çok isterim" der. Cavit ilk görüşte adamın tuhaf birisi olduğunu anlar... O gecenin ardından seri cinayetler işlenmeye başlar... Kanlı bir yolculuğa hazır olun.

1. BÖLÜM: İLK TEMAS
"Gerçekten şuan burada olduğuma inanamıyorum İsmet"
"Hadi ama Cavit biraz ortamın keyfini çıkar!"
"Yeni bir cinayet davası yok mu?"
"Hoşuna gidecek şeyler yok"

Hafif bir müzik eşliğinde eğlenen insanların arasında atışan Cavit ve İsmet etraftaki insanları izleyerek yetiniyorlardı. Cavit her zaman ki gibi kalabalıktan şikayetçiydi. İsmet "Seni getirdiğime neredeyse pişman olacağım. Ben biraz kafa dağıtmaya gidiyorum" dedi. Cavit gülümseyerek "Teşekkür ederim" dedi. İsmet gittikten sonra bir dirseğini masaya dayayıp düşünmeye başladı "Hmm... Eğlenceyi düzenleyen kişiler daha yeni evlenmiş bir çift; gazetecileri, eleştirmenleri, yazarları, polisleri eğlencelerine çağıran bir çift... Muhakkak önemli bir çift olmalı. Burada bir suç işlenme olasılığı kaçtır? %15 falan. Bu kadar insan içinde suç işleyecek birinin deli olması gerekir..." Cavit kendince analizler yaparken, yanına takım elbiseli, uzun boylu bir adam gelmişti

"Merhaba. Benim adım Demokan" deyip elini uzattı "Merhaba. Benim adım Cavit" dedi. Demokan büyük bir sevinçle "Sizin gerçekten hayranınızım; haberlerde, gazetelerde çözdüğünüz davalar yer aldıkça okuyorum" dedi. Cavit ifadesiz bir yüz ifadesiyle "Teşekkür ederim" dedi. Demokan ciddi bir ses tonuyla "Sizden yardım istiyorum" dedi. Cavit üzerini başını düzelterek "Eğer ofisinizin adresini verirseniz bir ara uğrar kitabınız için bilgiler veririm" dedi. Demokan şaşkınlık içinde "Bu... Bunu nasıl bildiniz?" diye sordu. Cavit adamı süzerek "Bu eğlenceye birçok kişi davet edilmiş. Bunların çoğunu yazarlar oluşturuyor. Yanıma gelen adamın bileğinde gözüken bir kalem dövmesi var; ceketinizin altından birazda olsa belli oluyor. Yazarların çoğunluk gösterdiği bir eğlencede yanıma gelen adamın bileğinde bir kalem dövmesi var... Mesleğinizin yazarlık olduğunu anlamakta zorluk çekmedim. Benden yardım istiyorsunuz ama bunu hemen söylemiyorsunuz, lafı uzatıyorsunuz... Demek ki herhangi bir şeyi çözmemi istemiyorsunuz, sizin istediğiniz şey biraz daha özel. Bir yazar benden özel bir konuda yardım istiyor, bu ne olabilir? Yazacağı bir kitap için bilgiler... Eminim polisiye bir kitap yazıyorsunuzdur" dedi. Demokan kısaca alkışladı "Gerçekten mükemmel" dedi, ardından cebinden çıkardığı bir kartı Cavit'e verdi "Yarın bu adrese gelirseniz sevinirim" dedi.

Demokan, Cavit'in yanından ayrılınca İsmet geldi "O kimdi?" diye sordu. Cavit yüzünü buruşturarak "Yazar. Kitabı için yardım istedi" dedi. ismet sorgucu bir şekilde "Cinayet harici bir yardım istediğini kabul ettin öyle mi?" diye sordu. Cavit elindeki içki dolu bardağı içtikten sonra "Bu adam ilginç biri dostum" dedi, ardından paltosunu giydi "Ve ben daha fazla bu kalabalık ortamda duramam" dedi.
O
7 yıl
Dunya Adaletsizdir Aksini İspatlayana Yemek Ismarlıyorum
Dünya adil bir yer değil! Yakarsa dünyayı garipler yakar
O
7 yıl
Adolf Hitler Ölmemiş Olsa?
Merhaba arkadaslar. Biliyorsunuz ki Adolf Hitler intihar etti... Ama bir kesim bunun yalan olduğunu ve Adolf Hitler'in ölmediğini söylüyor. Tabii o zamandan bu zamana kadar yaşaması imkansız, ama... Bu adam birçok şeyin deneyini yaptı, insanlara acımasız eziyetler yaptı. Şimdi bu adam ölümsüzlüğü değil ama ölümü yavaşlatacak ve daha uzun yaşamasını sağlayacak bir deneyi başardıysa (400 - 500 Yıl) ve çıkıp ben ölmedim dese neler olur? Tekrar eski gücüne kavuşmak için bu deneyi kullansa, yani insanlara bu deneyi vereceğini söylesene neler olur?
Söylediklerim bilimkurgu filmi gibi imkansız ama maksat muhabbet olsun
O
7 yıl
Bu ne böyle ya :D
Böyle şeyler okuyunca beni bi gülme tutuyor

< Resime gitmek için tıklayın >
O
7 yıl
Bisiklet Yenileme - Zincir Boyama (Yardım)
Merhaba arkadaşlar. 7 - 8 yıldır balkonda yatan (Başlangıç seviyesindeki) dağ bisikletimi tekrardan kullanmaya başladım. Bisiklet şu:

< Resime gitmek için tıklayın >

İki gün sürdüm ve sürüş olarak bi kötü yanını göremedim, gayet canavar gibi ama çok paslanmış. Jantlarda paslanma yok (Bazı yerlerinde çok az bi paslanma var ama önemli bir şey değil) ama zincir, amortisör vs baya bir paslanmış. Şimdi ben buraları güzelce yağlasam ve sprey boya ile boyasam herhangi bir zararı olur mu? Yani zinciri boyamak için özel bir boya var mıdır, normal sprey boya zarar verir mi? Bir de kola pası sökermiş, doğru mudur?
O
7 yıl
Bisiklet Sürmeye Başladım (Özgürlük)
Merhaba arkadaşlar. 7 - 8 yıldır balkonda yatan bisikletimi dükkana getirdim, yıkadım, temizledim. Akşamları sürmeye başladım. Önceden çocukluk eğlencesi olan araç şimdi resmen beni özgür hissettiriyor; akan trafiğin içinde, rüzgarı hissederek sürmek resmen beni kendime getirdi. Hem spor oluyor
O
7 yıl
Türk gençlerinin her kanıtı var (imkanlı)
Yeter yahu açmayın şöyle konular
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.