K

Yarbay
23 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
109 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
5600g 12100f
1 ay bile olmadi 5600g b520m anakart aldim.
simdi dr yolda 12100f h610m geliyor. 2 sistemden birinden vazgecip satacagim. Ama testlere bakinca karar veremiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.

ekran kartim var šu an a750. gecersem max 6750xt dusunuyorum. 1080p oyuncusuyum.
K
6 yıl
Sony z3 ekran çizgileri
Babamın telefonu. Cebine koyup arabaya binmiş. Muhtemelen ondandır. Sorun nedir? Değer mi servise?

< Resime gitmek için tıklayın >
K
7 yıl
Telekom 02 den sonra kalkti mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
Boyle bir bilgi artik yok. Bir ara gece 2den sonraki indirmeleri de yazacaklar di o da yok. Telefonla aradigimda ellerinde boyle bir bilgi bulunmadigini modem firmasini aramam gerektigini soylediler. Sikayet kaydi olusturdum. Arayacaklar. Bakalim durum ne gosterecek?
Arandim. Once 27gb kullandigimi soylediler. Dedim bu yazi niye yok, akn harici ve dahili miktarlari nasil gorebilirim dedim. Goremezsiniz tespit edemiyoruz dediler. Peki hizim neden dustu dedim. Bende niye 101gb gozukuyor dedim. Bu sefer 107gb olmus hizinizi asmissiniz dedi. Bu insanlar nasil seciliyorlar buraya cok belli oluyor.
K
8 yıl
TEBRİKLER
Güzel mücadele oldu. Heyecan yüksek ve temiz maçtı. Derbiye yakıştı. Aranızda GALATASARAYLI futbolseverler var ise tebrikler.

Npt: Şu konuyu anca bu zaman açabildim, forumdaki yavaşlıktan. Ama ne hikmetse bu müthiş maç sonrası hastalıklı konular dolmuş.
K
8 yıl
Autocad yardım.
Öncelikle eğitim sistemine uyuz olduğum belirteyim de sonradan rahat rahat yazayım. Önce bizim kıza cem karaca türkü ve ajda pekkan türkü mp3 ödevinden sonra yeğene de autocad ödevi veriyorlar. Millet işini çocuklara yaptırmaya başladı. Yakında lavabo açma ödevleri filan gelirse şaşırmam.

Konu şu. 2d bir çizim var boyutları filan var. Böyle hazır satılan bardak sular gibi bir şey. Bu autocadde 3d olarak çizilecekmiş ki çizilebilirmi emin değilim. wireframe di galiba ismi o şekilde. Uğraştım bu saate kadar alışmadık pcde acad durmuyor tabii ki. 10 dakikada bir kilitleniyor. Zaten çizgi çizmem 10 dakika kayıt bile alamadan başa dönüyorum.

Yardımcı olacak birisi var mı bu konuda? Standard başlangıcı yapsın, program filan kilitlenmez ise ben ileride düzenlemeler yaparım.

özel mesaj da atabilirsiniz, whatsapdan da yazabilirsiniz.

örneğin 6 lı su bardağı (plastik) yanyana gibi markette satılanlar. Sağı solu yuvarlak bir şeyler var.

İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.
K
8 yıl
7870xt upgrade?
Sapphire 7870xt ekran kartim var 2gb. I5 3570k kullaniyorum. Hiz asirtma filan anlamadigim seyler.
Sorum su; kisitli butce ile bu karti verio ustune kart almak da olabilir yeni bir ekran kartina gecilmeli midir? Ekran kartim ne kadar eder? Garantisi vs kalmadi.
Corsair 650w psu var da tam modeli aklimda yok.
K
8 yıl
SEÇİMDEN SONRASI?
Bu bölümdeki ilk konum. Açıp, kaçıyorum.

Seçimden sonra, birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Sorum siyasilere değil, onlarda yüz yok zaten. Sorum size.
K
9 yıl
Tavandan akan tozlar
Yeni bir eve tasindim. Tavanlardan toz halinde birseyler dokuluyor surekli. Beyaz kirecmidir alcimidir bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
K
9 yıl
İşi biten çıksın maçımız var.
Yarın çıldırırsınız.
@Citizen
K
9 yıl
ILLUSTRATOR ŞEKİL İÇİNE YAZI YAZMA
Şekil içine mesela bir kalbin içine yazı yazabiliyorum ama 4 gibi ortasında boşluk olan şeylerin içine nasıl yazı yazabilirim? Çok acilen cevaplayabilirseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.