O

Yarbay
03 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
a4 b8 2009 mmi güncelleme
Merhaba arkadaşlar

a4 2009 model b8 1.8 tfsi araç aldık geçtiğimiz hafta, araçta bluetoot navigasyon gibi özellikler mevcut değil

araca kit ekletmek ne kadara patlar? bir ikinci sorumda ekranı türkcelestirmek ya da güncellemek mümkünmüdür? bu ekranın ne tür özellikleri vardır hiç bir yerde bulamadım türkce bir veri
O
7 yıl
AUDİ A3 2009 attraction aldık hız göstergesi?
Selamlar a3 2009 attraxtion modelini aldık ancak silecek kolunda düğme yok, boş araç. Ekranda sadece kaç km yol gideceği yazıyor.. hızı dijital olarak gösteren ekrana nasıl geçeceğiz? Bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim teşekkürler
O
7 yıl
icloud tam olarak nedir nasıl calısır?
iclouda foto kaydedip onu istediğim zaman nasıl görebilirim? bulut olarak kullanmak istiyorum ama telefon üzerinden? bunu nasıl yapabilirim telde hafıza yok 5 gb lik icloud alanımı kullanmak istiyorum?
O
7 yıl
ÖNLİSANS KPSS PUANIM 70.100 YARDIMCI OLABİLECEK VARMI?
Arkadaşlar ön lisans mezunuyum pazarlama bölümünden mezunum ist de oturuyorum 70 puan aldim hangi bakanlıklara başvurabilirim? istanbulda memur olmak istiyorum.. hiç bi bilgim yok birisi beni bilgilendirirse cok sevinirim lütfen..
O
7 yıl
LG g2 LOLLİPOP STOCK YÜKLEME??
Merhabalar anneme lg g2 aldım yeni cihaz 4.4.2 de ancak cihaz yurt dısından getirilmis ve imeiesi farklı.. lollipopu yüklicem otadan yüklenmiyo flashlamam gerekiyomus. sebeke sorunu olurmu bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? birde yapım nosu KOT49i.d80220b program versiyonu ise D80220b benhttp://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FLollipop%2F32GB%2F bu linkten India D80230b.kdz olan linki indiriyorum suan. bu linkteki doğrumu acaba? 16 32 gb diye ayrılmamış.. bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim..
O
7 yıl
ios 8li iphone 4s ne kadar eder?
arkadaşlar ekranı catlak kırık değil kullanıma engel olmuyo 4s siyah cihaz temiz sayılır ios 8 yüklü 9u yüklemedik ne eder bu? bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
O
7 yıl
ACİL KANSERMİYİM?
arkadaşlar kulak arkasında şişlik oluştu yaklaşık 1 sene önce.. belirteyim şeker hastasıyım insülin iğnesini sürekli bacaktan vurduğum için şiştiğini düşünmüştüm, iğneyi bacağıma vurduğumda şişlik artıp büyüyodu şimdi insülini bacak bölgesine vurmuyorum ama hala şişlikler cok azda olsa var.. yaklaşık 1senedir bu böyle devam ediyor yumuşak bi şekilde kulaklarımın arkasında var kücük kücük.. int araştırdım kanser belirtisi diyor uzun süre geçmediği için. korkuyorum bilgili birisi varmı acaba insülin iğnesinin bi alerjisi felanmı var vucudumda da bu reaksiyonu gösteriyor yoksa 1 senedir geçmeyen kücülüp büyüyen yer değiştiren bu şeyler gerçekten kansermi? doktora randevu aldım gideceğim en sonunda korkumu yendim ama gerçekten gece uyuyamıyorum kanserim öleceğim diye düşünüyorum bilen birisi nolur cevaplasın
O
8 yıl
Satılık 82 level köy 50 tl cok uygun acill
Köy fotodaki gibidir 100 tl ilgilenen özelden yazsin yada 5554152426 wsapp ulasın
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
İphone 5c/5 ios 10 beta 5-6? Kullananlar içeri
Arkadaşlar merhaba kız arkdaşımda iphone 5c var ios 8 9 yüklü suan ben almıştım ama donduğunu söylüyor ios 10 beta 6 nın durumu nedir kullanan varmı yüklemelimiyim sizce? Şarj performans takılmaları vs ne durumda bilgilrndirirseniz sevinirim..
O
8 yıl
İtunes ten müzik atamıyorum???
arkadaşlar müzik atıyorum dolmuyor seffaf kaliyor sebebi nedir? ios 10beta 4 den döndüm ios9 a böyle oldu.. ayrıca ios 10 da calisan adım sayar ios 9.3.3 de calismiyor bilgisi olan varmı konuyla ilgili?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.