G

Er
19 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
Ahşap parke modelleri
Ahşap parke modelleri estetik görünümü, temizliğinin kolaylığı, uzun ömürlü olmasından dolayı ev, ofis, iş yeri, restoran gibi mekanların vazgeçilmez bir parçasıdır.

1.Parke Çeşitleri
< Resime gitmek için tıklayın >

Parkeler lamine, laminat ve masif parke olarak üçe ayrılır.

Masif parke tamamen doğal yollarla tek bir değerli ağaçtan oluşur.

Lamine parke 3 farklı katmandan oluşur. Alt katmanlarda düşük değerli ağaçlar kullanılırken en üst tabakada değerli ağaç kullanılır. Üç kat ahşap malzeme ısı ve basınçla preslenerek kullanıma hazır hale getirilir.

Laminat parkede ise ahşap deseni verilmiş kağıt ve ağaç liflerinin basınç ve yapıştırıcı ile birlikte preslenmesinden oluşur.

2.Estetik Olması

< Resime gitmek için tıklayın >

Birbirinden güzel renk ve doku alternatifleri* ile Parke, ahşapın doğal güzelliğini yansıttığı için estetik olarak yaşam alanlarının vazgeçilmez bir parçası haline gelmektedir. Eşya, mobilya,aksesuar, boya renkleri ve ışıklandırma ile birlikte ahenk sağlanırsa istenilen sonuç elde edilebilir.

3.Sağlıklı Olması

< Resime gitmek için tıklayın >

Özellikle masif parke doğal ağaçtan elde edildiği için son derece sağlıklıdır. Temizliğinin halıflekse göre daha kolay olması hijyen açısından tercih sebebi olabilir.

4. Isı ve Ses Yalıtımı Sağlar

< Resime gitmek için tıklayın >

Ev, ofis, kafe, restoran gibi pek çok mekanda kullanılan ahşap parkeler ısı ve ses yalıtımı sağlanmasına katkı sağlamaktadır.

5. Yaşam Odası Parke Modelleri

< Resime gitmek için tıklayın >

Ahşap parkeler yaşam odası, yatak odası, koridor, salon gibi mahallerin döşeme kaplamasında kullanılmaktadır. Genellikle ıslak hacimler dışında tüm mahallerde kullanılabilir.

6. Yatak Odası Parkeleri


< Resime gitmek için tıklayın >

Ahşap parkelerde doğal yapısından dolayı nefes alma özelliği vardır. Yatak odalarında duvar mobilya, aksesuar ve uygun ışıklandırma ile birlikte çok güzel bir ortam tasarlanabilir.

7. Mutfak Parke Modelleri

< Resime gitmek için tıklayın >

En çok vakit geçirilen mahallerden birisi olan mutfaklarda da parke sıklıkla kullanılmaktadır. Mutfak dolabı, masa, sandalye ve çeşitli aksesuarlarla birlikte kullanılacak olan en güzel parke modelleri ile mutfağın havası değişecektir.

8. Masif Parke

< Resime gitmek için tıklayın >

Masif parkeler tek bir değerli ağaçtan yapıldığı için diğer parke türlerine göre daha pahalıdır. Ahşapın doğal güzelliğini yansıtan masif parke, sağlıklı, estetik ve güzeldir. Uygulama süresi diğer parke çeşitlerine göre daha uzundur. Nem ve ısı değişikliklerine dikkat edilmelidir.

9. Laminat Parke

< Resime gitmek için tıklayın >

Ahşap deseni verilmiş kağıt, ağaç lifleri ve reçinenin yüksek basınçla preslenmesinden elde edilir. Bu tür döşeme malzemesi, tek tür ağaç kullanılarak yapılmadığından* doğal değildir. Diğer parke çeşitlerine göre daha ekonomiktir. Dayanıklı, fiyatı uygun, montajı kolay, boya-vernik istemeyen bir malzemedir.
G
4 yıl
Alçıpan Asma Tavan Modelleri
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Alçıpan asma tavan modelleri; konut, iş yeri, mağaza, restoran gibi mekanların tavanlarında, istenilen amaca yönelik farklı modellerin uygulanması ile ortaya çıkmış dekorasyonun en önemli unsurlarından birisidir.

Alçıpan Asma Tavan Modelleri
G
4 yıl
Duvar Dekorasyon Yapılması
Duvar dekorasyon çeşitleri yaşadığımız mekanın görünüşünü, havasını, tarzını, değiştiren ev dekorasyonunun en önemli unsurlarından birisidir. Evde kullanılan eşya, mobilya aksesuarlar ve ışıklandırma ile birlikte mükemmel sonuçlar elde edilebilir. Ufak tefek değişiklikler, dokunuşlar bile yaşadığımız mekanları daha zevkli, estetik ve kullanışlı bir hale getirebilir.

1.Taş Duvar Dekorasyon Çeşitleri

< Resime gitmek için tıklayın >

Ev dekorasyonu yapılmasında taş duvar veya taş duvar kaplamalar, ortamın havasını değiştiren, mekanı güzelleştiren, değişik bir tarz katan dekorasyon fikirlerinden en önemlisidir.


2.Tuğla Duvar Dekorasyon Çeşitleri

< Resime gitmek için tıklayın >

Tuğla duvar veya duvar kaplamaları,* dekorasyon fikirleri içerisinde yapılabilecek en önemli değişikliklerden birisidir. Modern ve klasik mimariyi bir araya getirmek ve duvarlara farklı bir hava katmak için birebirdir.


Tek bir duvar renginden sıkılanlar için doğal ve gerçekci bir görüntü elde etmeye yarar.



3.Ahşap Duvar Dekorasyon Çeşitleri

< Resime gitmek için tıklayın >

Doğal bir malzeme olan ahşap, duvar dekorasyonu ve ona uyumlu eşya, mobilya, aksesuar ve ışıklandırma ile birlikte çok farklı mekanlar tasarlanabilir.



4.Manzara Duvar Dekorasyon Çeşitleri

< Resime gitmek için tıklayın >

Duvar dekorasyon yapılmasında en çok beğenilen duvar manzaraları ile mekanların ortamı, yaşam kalitesi bir anda değiştirilebilir.

Duvar boya renklerinden sıkılanlar için doğa, şehir, orman, nehir, dağ manzaralı dekorasyonlar yapmak mümkündür.

Yapılacak olan duvar manzarasının ortamdaki eşyalarla uyum içinde olması daha iyi sonuçlar verecektir.



5.Çeşitli Objelerle Yapılan Duvar Dekorasyon Çeşitleri

< Resime gitmek için tıklayın >

Çeşitli objeler kullanarak duvarların daha dikkat çekici, modern görünmesini sağlayabilirsiniz. Duvarda kullanılacak mumluklar buna bir örnektir.



6.Kitaplık - Raf Duvar Dekorasyonları

< Resime gitmek için tıklayın >

Kitaplık veya raf olarak kullanılmak üzere farklı şekil, ebat ve malzemeler ile hem kullanışlı hem de estetik tasarımlar yapılabilir.



7. 3D Duvar Dekorasyonları

< Resime gitmek için tıklayın >

Resimdeki vazo - çiçek figürü gibi 3 boyutlu hazırlanmış süs objeler duvar dekorasyonlarında fikir verebilir.


8. Kaplama Malzemeleri ile Dekorasyon Yapmak

< Resime gitmek için tıklayın >

Farklı ahşap, fiber, strafor vb malzemeler ile birlikte duvarlarda kaplama yapılarak tamamen farklı bir ortam elde edilebilir.
G
4 yıl
Şantiyede inşaat mühendisliği uygulamaları
< Resime gitmek için tıklayın >


İnşaat mühendisliği ile ilgili teknik şartname, birim fiyat, metraj, dekorasyon, yalıtım, sıva, duvar imalatları, asma tavan, döşeme kaplamaları, malzeme bilgisi, beton, boya, deprem, mantolama kategorilerinde;

Mutfak dolap modelleri - tasarım fikirleri, akustik yalıtım nedir? kullanılan malzemeler nelerdir?, duvar dekorasyon çeşitleri, parke modelleri, alçıpan tv ünitesi modelleri, ankraj nedir? - ankraj çeşitleri, en çok beğenilen Boya Renkleri, duvar ses yalıtımı yapılması, döşeme ses yalıtımı yapılması, tuğla duvar örülmesi dikkat edilecek hususlar, boya yapılmasında nelere dikkat edilir?, deprem nedir?, depreme nasıl hazırlık yapılır?, cam mozaik nedir?, çatılarda su yalıtımı yapılması, deprem izalatör sistemi - sismik yalıtım nedir?, binalarda güçlendirme yapılması, binalarda ısı yalıtımı yapılması, bahçe teraslarda su yalıtımı, beton yolların avantajları, sıcak ve soğuk havada beton dökümü, ahşap yapılarda kullanımı, mimaride kullanılan cam çeşitleri, püskürtme beton nedir,

zemin halı kaplaması, plywood nedir?, kullanım alanları nerelerdir?, kendiliğinden yerleşen beton, kontrplak, alçıpan nedir?, alçıpan çeşitleri, clip in taşıyıcılı metal asma tavan, alçıpan asma tavan nasıl yapılır, pvc zemin kaplama nasıl yapılır, endüstriyel yüzey sertleştiricili şap, metal kiremit, ahşap parke ve çeşitleri, self leveling - kendiliğinden yayılan şap, çatı ısı yalıtım malzemeleri, dış cephe mantolama nasıl yapılır, saten alçı nedir nasıl yapılır, taş yünü nedir, eps nedir, harpuşta nedir, birim fiyat tarifleri, taş yünü asma tavan yapılması, alçı sıva metrajı nasıl yapılır, duvar metrajı nasıl yapılır, makineli alçı sıva yapılması, kuru şap yapılması, galvaniz profilli alçıpan bölme duvar, kutu profil alçıpan bölme duvar, çimento esaslı sürme izolasyon, gazbeton duvar, gazbeton ölçüleri, dış cephe mantolama teknik şartnamesi, seramik yapılması, çimento esaslı makine sıvası gibi konular vardır.


Şantiyede İnşaat Mühendisliği Uygulamaları
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.