I

Binbaşı
09 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
10 yıl
Galatasaray\u0027a çubuklu forma tasarımı
Ana konu varsa göremedim, varsa özür dilerim... Gelecek sezon için 3 ana renk üzerinde durulduğu söyleniyor. Mor, beyaz ve klasik renklerimiz. Ancak 14-15 sezonundaki formalarda parçalı olmayacağı da konuşuluyor. Sedat Doğan'ın Twitter'dan açıklamaları var. Ancak parçalı forma yerine, gelecek sezon iç saha formasında çubuklu tasarım görme olasılığımız da bir hayli yüksek. Ben Galatasaray'ın çubukluyu ancak yedek forma olarak giymeli diye düşünüyorum. Misal bu seneki kırmızı forma çubuklu. Ama iç saha parçalı.. Çok fazla uzatmadan, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
I
10 yıl
Sizce 2013 yılının en iyi maçı hangisi?
http://strawpoll.me/914353/r evet beyler, neden o maçı seçtiğinizi yorumlarla belirtirseniz güzel olur.

Ben Real Madrid maçını seçtim. O maçta bir an bile olsa "biz bu turu geçeriz ulan" diye düşünmeyen Galatasaraylının olduğunu sanmıyorum. Ve tabii Galatasaray'ın bana o heyecanı vermesini özlemişim sanırım.
I
10 yıl
Subway Surfers Yayınlandı
Normalde mağaza için konu açmayı sevmem ama bekleyen arkadaşların haberi olsun istedim.

Subway Surfers ücretsiz olarak sunuluyor bu arada

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/subway-surfers/bedff828-2697-4cc5-8661-1206d15e3e0c
I
10 yıl
Beyler mahallede maymun var.
Öncelikle konu ciddi. 2-3 gün önce mahalleye kaçmış. Ufak bir hayvanat bahçesi tarzı bir yer var. Aslında uzak bir yer nasıl geldiğine dair hiçbir fikrimiz yok. Bizim mahalle sessiz sakin bir yer. Ağaçlarda ki meyveyi çalıyor. Daha önce böyle bir olay başına gelmiş olan var mı? Nasıl yakalanabilir bu velet? Çokta tatlı namussuz Görevliler geldi, almaya çalıştılar ama kendisi hâlâ orada
I
11 yıl
VINN ile internete bağlanacak telefon
Öncelikle herkese selamlar, babama bir akıllı telefon almayı düşünüyorum. Kendisiyle ayrı yaşıyoruz. Bayram sebebiyle ziyarete gelince durumunu anlattı. Office dosyalarına bakacak ve Hotmail'i kullanacak bir telefon istiyor. Facebook vs pek gireceği şeyler değil. Uygulamalarla çok işi yok anlayacağınız. Sadece maillerini kontrol edebilecek bir telefon gerekiyor. GM Discovery ve Samsung GSII geldi ilk olarak aklıma. Fiyat seviyesini bu telefonlar yeterince iyi anlatmıştır diye düşünüyorum. Düşük seviyede bir telefon arıyorum. GSII alırsam eğer 2. el olacak, onu belirteyim.

Ancak bu telefonun en önemli özelliği VINN ile internete bağlanabilmek olmalı. Kablolu bağlantı sağlanabilir mi Android cihazlarla VINNN arasında. Sağlanıyorsa bile bunu bütün modeller yapabilmekte mi? Ayrıca telefonun akıcı olmasını istiyorum. Anneme de zamanında Sony Xperia GO almıştım ama telefon ne yazık ki kullanım sırasında kafayı yiyor. WP telefonların bu özelliği var mı bilmiyorum, varsa WP telefonda bakacağım. Ücretsiz Office yazılımı ve alt segmentte ki akıcılığından ötürü. Dediğim gibi, uygulamalarla pek işi olmayacak babamın. Bu konuda bilgisi olan biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Fiyat seviyesi 600, çok zorlarsak 700. Teşekkürler şimdiden tüm cevaplar için.
I
11 yıl
Yurtiçi kargo, bayramda açık mı?
Benim uzun zamandır beklediğim bir kargom vardı, aslında cumartesi gelmesi gerekirken anlamsızca pazartesiye sarktı. Hastaneye gitmem gerektiğinden dun kargoyu teslim alamadım. Bugün yurtiçi kargo açık mıdır? Ya da kapalıysa hangi gün açık olur?
I
11 yıl
Hoparlör ile ilgili.
Herkese merhaba. sorunum şu, laptop'un hoparlörleri uzun zamandır cızırtılı ses çıkarıyordu. ilk defa yolladığımda format atıp geri yolladılar. Driverını yüklememiştim. Ama ses düzgün çıkıyordu. Sonra driver'ı yükledim ve ses yine bozuldu. İlk başlarda yüksek sesle dinlemedikçe sıkıntı yoktu. Ben de mümkün olduğunda 35-40 seviyelerine indirdim. Müzik dinlediğim program veya videonunda sesi o civarlarda tabii. Şimdi durup dururken müzik dinlerken, driver yüklerken hoparlörden gelen sesler geliyor. Tarif etmesi zor ama, müzik takılıyormuş gibi ses geliyor. Saniyelik bir işlem. Cızırtı arttı.

İlk önce driver'ı nasıl silebilirim? Sildikten sonra düzelmezse garantiye vermek istiyorum. 2. yollayışım olacak ve bu sefer bozuksa değişim talep edeceğim. Dışarıdan düşürme dahil hiçbir müdahale yok, sizce garanti kapsamına girer mi?

HP Pavilion G6 serisi laptop.
I
11 yıl
Nokia Lumia\u0027ların adı kısalabilir!


"Nokia'yı sürpriz bir hamle ile satın alan Microsoft'un, deneyimli telefon üreticisi ile neler yapacağını, nasıl ürünler piyasaya çıkaracağını yakın gelecekte çok daha iyi göreceğiz. Microsoft'un, bugüne kadar alıştığımız Nokia modellerinden farklı tasarımlarda ve işlevlerde yeni ve hatta devrimsel telefon fikirleri olduğu şüphesiz.

Ancak, bu evliliğin başka sonuçları da kısa sürede hayata geçecek. Microsoft'un emekli olmaya hazırlanan CEO'su Steve Ballmer'ın açıklamasına göre, şirket, Nokia'nın "uzun" telefon isimlerini kısaltacak.

Örneğin, çok yakında piyasaya çıkacak ve isminin "Nokia Lumia Windows Phone 1020" olması beklenen amiral gemisi telefonun ismi kısaltılarak, daha "karizmatik" bir isim alacak.

Microsoft'un piyasaya süreceği telefonlarda "Surface" markasını kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak farklı isimlendirmelere gitmesi de düşük olasılık değil. Yakında Apple'ın iPhone'u karşısında, Nokia Surface Phone'u görürsek şaşırmayalım."

Kaynak:http://www.chip.com.tr/haber/microsoft-un-nokia-lar-icin-ilk-karari_42469.html
I
11 yıl
Fransa\u0027da üniversite ile ilgili
bir kaç sorum var benim.

Öncelikle buradan Fransa'ya gitmek için yapmam gerekenler nedir? Bu sene LYS'ye girdim. Orada okumak istediğim bölümü mü yazacağım, yoksa herhangi bir bölümü kazanıp gidebilir miyim?

Okumak için en uygun şehir nedir? Devlet üniversiteleri söylenildiği gibi 160 euro ile 550 euro arasında mıdır?

Aylık gider ne kadar? (Gezme tozma dışında, onları ben kendim katacağım :p)
Hukuk okumak istiyorum, en uygun üniversite hangisidir?

Ama öncelikle cevaplanması gereken konu, oraya gitmek için yapmam gerekenler nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.