M

Yarbay
28 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
250 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Otomobil yeniden yatırım aracı oldu. 90lar geri geldi.
Otomobil en çok kazandıran yatırım aracı. Sıra 3 aydan başlıyor. 90lardan ne farki kaldı.
M
4 yıl
Yeni pahalı otoyolları kullanmadan navigasyon
3 gün önce İstanbul Bayrampaşa dan Kırklareli babaeskiye yolculuk yaptım. 185 km yol. Otoyollara 60 TL ye yakın ücret odedim. kuzey marmara otoyoluna yönlendirdi navigasyon. Önceki Özal otoyolundan gelseydim 10 TL odeyecektim.
Navigasyonda bu ayarı nasıl yapabilirim? Yandex veya Google farketmez ikisini de kullaniyorum. Ara rota belirlemeden en hızlı rotayı seçmesini istiyorum.
M
4 yıl
Cam tavan mekanizması
M
5 yıl
Güneşlik neden kullanılmıyor?
Yolda güneşe parkedilmiş pek çok araç var. Güneşin özellikle aracın göğüs kısmına verdiği zarar biliniyorken neden kimse kullanmıyor?

Sümbül bile 100 bine dayanmış. Kolayca araç degistiremeyecegimiz ortada. Uzun süre kullanicaz bu araçları.
M
6 yıl
Lubuntu 17.10 office 2010 yükleyemedim
celeron işlemcili 4 gb ramli bimden aldığım bi laptopum var.
Linux mint 64 bit üzerine playonlinux ile office 2010 32 bit problemsiz kuruldu. çok daha performanslı çalışan Lubuntu da ayni şeyi başaramadım. office 2010 kuruluyor yazısı dönüp duruyor. Ne yapmalıyım. 64bit office mi denemeliyim?

not: libre office kur demeyin çünki evde hazırladığım dokumanları çıktı almaya götürdüğümde problem yaşıyorum. dokuman düzgün çıkmıyor.
M
7 yıl
Gayrimenkul Sertifikasi
Devlet garantisiyle toki cikarmis. Toki nin sitesinde bilgi var fakat yazilanlar reklam gibi, hersey toz pembe. Diger sitelerde ayni seyleri aynen kopyalamis. Baska hic bilgi yok. Vergi ne olacak belirsiz.
M
7 yıl
lpg otv degisikligi
http://www.hurriyet.com.tr/amp/lpgde-otv-oranlari-esitlendi-40533439

evlerde kullanilan lpg nin otv si ile arabada kullanilan lpg otv si esitlenmis. acep satan istasyonlar bu esitsizligi mi kullandi. simdi ucuz satan istasyon kalmayacakmi. 1agustosta yururluge girecekmis.
M
7 yıl
10bin km ve 3 yıl sonra goodyear ugp
20bin km nin yarısı kış lastiğiyle kullanıldı. Yani 10bin yaptı. Rutubetsiz karanlık bodrumda jantta ve strafor üstünde sakladım. Yeniyken muhteşemdi. 2 sene çok memnundum. Bu sene performansı iyice düşmüştü. Tabanından yarılmış. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Tesadüfen gördüm. Almayı düşünenler için bilgi olsun.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Kur artışıyla birlikte en pahalı benzin bizde değil artık
Komşu yünanda bile benzin dizel daha pahalı artık. Hani bu artışlar otomatik geliyordu. Nasıl oldu da geriye düştük? Yoksa seçimden sonrası ...... mı?
Kaynak:
http://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
M
7 yıl
Lastik üretim tarihi değiştirilebilir mi?
Lastik üretim tarihini kötü niyetli bi bayi değiştirebilirmi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.