.

Binbaşı
19 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
2 yıl
İnternet iptali başvurusunda 2.4 ghz mi esas alınır 5 ghz mi
Herkese merhaba, alt katlarda 5 ghz çekmediği için 2.4 ghz kullanıyorum ve 4 mb/s gibi bir hız alıyorum. Üst katta ise 2.4 ghz ile yine 4mb/sn alıyorum. Aynı şekilde üst katta 5 ghz ile ise olması gereken 11mb/sn gibi bir hız alıyorum. İnternet başvurusunda hız testi yapmamı istiyorlar. Burda esas alınan 2.4 ghz mi yoksa 5 ghz mi? Mesela üst katta duran diğer laptop eski ve o 5ghz desteklemiyor.
.
2 yıl
Bu sıvı kaçağı tam olarak nereden geliyor?
Herkese öncelikle iyi akşamlar, 1.6 tdci dpf kullanıcısıyım. Bugün rutin kontrol ederken resimdeki yerden yağ olduğunu tahmin ettiğim sıvı geldiğini gördüm. Bu parça tam olarak nedir? Veya yağ başka yerden geliyor olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
.
4 yıl
Ps4 harddisk değiştirme hakkında yardım
Herkese merhabalar, bir çok konuyu inceledim fakat yine tam emin olamadım.
https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-5400-rpm-128mb-2-5-sata-iii-6-gb-s-cache-7-wd10spzx-p-HBV000008JQUC?magaza=Harddisk Dünyası

Şöyle bir şey alıp taksam sıkıntı çıkarmadan kullanabilir miyim?

Veya sizin bir tavsiyeniz var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
.
4 yıl
Huawei mate 20 lite mi Samsung A70 mi
Yeni telefon arayışı içindeyim, şuanki telefonum mate 10 lite

Aklımdaki telefonlar başlıkta yazıyor. A70 kamera ve boyut olarak daha cezbetti ama mate 20 lite ında güzel özellikleri var.

Siz olsanız hangisini alırsınız?
.
7 yıl
Vites geçişleri zorlaştı
Herkese selamlar,

2004 148 bin küsür de chevrolet lacettiye sahibim. Son zamanlarda vites geçişleri iyice zorlaştı, özellikle 1., 2. ve 4. viteslerin geçişleri iyice kemikleşti zor geçiyor. Son bakıma gittiğimde bu sorundan bahsetmedim ama baskı balatayı kontrol etmelerini istedim ve hiçbir sorun olmadığını söylediler.

Aklıma şanzıman yağını değiştirmek geldi, sizce bi faydası olur mu? Bazı kısım şanzıman yağının değişmesine gerek yok bazı kısım gerek var diyor.

Baskı balata 2015 nisanda değişti 114 bin km deyken, bununla birlikte şanzıman yağıda değişmiş midir?

Teşekkürler.
.
9 yıl
Chevrolet Lacetti airbag ikaz lambası ve rölantide titreme
Herkeze merhaba arkadaşlar.

2004 117k daki chevrolet lacetti aracımızdaki 1- airbag ikaz lambası sürekli yanmaya başladı. Bir çok kez bilgisayarla söndürdük ama sorun hala tekrar ediyor. Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl bir çözüm önerirsiniz. Garip tarafı serviste yapamadı.

2- Birde rölantide titreme yapıyor araç. Devir göstergesi yerinde sabit durmuyor. Servise götürdük (Şansımıza rölantide titreyen araç oraya gidince titremedi) hiç bir sıkıntı yok gaz kelebeği, rölanti pompası, adaptasyonu iyi dediler eğer olursa bu sefer rölanti beynini değiştiririz dediler. Bu sorunun başka bir sebebi olabilir mi?


Ve İşin asıl garip yanı bu olaylar arabayı ilk alıp 4 gün sonra serviste bakımları olup bittikten sonra olmaya başladı. 1-1.5 ay geçti bakım yapılalı ve o zamandır var. Bakımdan sonra böyle bir şey olabilir mi yoksa olacağı mı varmış?

İlk fırsatta resim veya video koymaya çalışacağım. Herkese şimdiden teşekkürler
.
9 yıl
Dexter saat ?
Saat hakkında bilgisi olan mı var mı? 55 mm olması hoşuma gitti. Şimdi kullandığım casio w-220 49,8 mm fakat pek sportif durmuyor alırken pek akıllı davranmadım marka diye aldım.

Bu saati düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/dexter-dx12066rss-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sadzyndx12066rss&categoryId=25008404
.
9 yıl
16 gb versiyon kitkat guncelleme gelmedi yardim
Arkadaslar merhaba arkadasimin telefonuna kitkat in betasini kurmustuk sd kart araciligiyla bir web sitesinden yararlanip ancak suanda full surum icin sistem guncelle diyince klasik bir ağ hatasi veriyor bunu nasil cozebiliriz illa pc uzerinden mi aticaz guncellemeyi ?
.
10 yıl
Edge of tomorrow ve source code benzeri film arıyorum
Arkadaşlar merhaba az önce edge of tomorrow'u izledim ve film gerçekten harikaydı şaşırdığım sahneler çok oldu.

Bu tarz filmler varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim. Sadece bildiğim source code var
.
10 yıl
500 TL ye kadar tavsiye
Arkadaşlar merhaba telefonum (samsung gt-5570) kitlenmeye başladı ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı bende yeni tel almaya karar verdim

İstediğim 500 TL civarı iyi ve güzel bir telefon.

Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.