R

Onbaşı
11 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Superonline Cayma bedeli 332,80₺
25.07.2016 tarhinde superonline ile önceki sözleşmemi 2 yıl daha uzattım ancak şuan türknet e geçmek istiyorum superonline ı arayıp cayma bedelini sordum 332,80₺ dediler tüketici hakem heyetine gitsem sizce nasıl sonuçlanır daha önceden başına böyle bir olay gelen varmı.
R
7 yıl
Windows 7 Ürün anahtarı sorunu
Bilgisayarıma format atmak için windows 7 indirmeye çalıştım leptopun arkasındaki ürün anahtarıyla windows un sitesinden indirmeye çalıştığımda

" Girdiğiniz ürün anahtarı, cihaz üreticisi tarafından önceden yüklenmiş bir yazılım için gibi görünüyor. Lütfen yazılım kurtarma seçenekleri için cihaz üreticisine başvurun."

Bilgisayarımın markası lenovo şimdi ben lenovoya mail atsam sorun çözülürmü sizce nasıl bir yol izlemeliyim?< Resime gitmek için tıklayın >
R
7 yıl
SEAGATE Laptop Thin SSHD Bozuldu
Diz üstü bilgisayarımdaki Seagate SSHD diskim durup duruken bozuldu bip sesi veriyor normalde disk çalışırken az biraz titrerya onuda yapmıyor şuan bilgisayarıma başka bir disk taktım sorunsuz çalıyor ama o disk hala çalışmıyor neden bozulduğunu anlayamadım leptop u masaüstü gibi sürekli sabit kullanıyorum fazla haraket etmiyor yani bu yüzden sizlere bir kaç sorum olucaktı şimdi bu disk mefta mı oldu tamiri mümkün'mü mümkünse nereye göndereceğim biraz araştırdım seagate servisine ulaşamadım yardımlarınız için şimdiden teşşekürler.

Diskin videosuhttps://youtu.be/DCOpoG5rR2w
R
9 yıl
İphone 6 plus siyah ekran sorunu
Bu gün yaklaşın 15 dk önce SimCity oynuyordum ilk başta oyun hafiften kasmaya başladı pek önemsemedim sonra kendi kendine kapandı ve açılmıyor siyah ekran var.
Sırf bu tip sıkıntıları yaşamamak için iPhone almıştım sağolsun iOS 8.4 onuda halletti. 3.100 lira verdiğim bir telefonda böyle birşey oluyorsa diyecek pek bir şey kalmıyor .
R
10 yıl
Halki ona atatürk dedi
Merhaba arkadaşlar , internette bi video görmdüm bir filmden alıntı ancak hangi film oldugunu bulamadım

http://youtu.be/WrR1fhBAE7Q

hangi filmden oldugunu bilen varsa yazabilirmi.
R
10 yıl
düşük sistem toplama önerisi
CS:GO da yüksek FPS almak için düşük bütçeli bi sistem topluyorum
sizinde sistem önerilerinizi almak isterim bütçe 1750 TL

< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
TTNET modem kampanyasi
Çok yakın zamanda başımdan geçen olayı anlatacagım size ben geçen sene 1yıllık TTNET aboneligi aldım ayrıca faturalarım gelmiyor sözleşmem doldukdan sonra beni arayıp TTNET de kaldırsam indirim yapıcaklarını filan söylediler bölgemizde pekbi alternatif olmadıgı için her ne kadar istemesemde TTNET de kaldım.
Daha sonra su 16mb/s yükseltmesi gelince aradım internet hızımı yükselttiler ayrıca bunların bi modem verdigini biliyordum onuda istedim müşteri temsilcisi bana en yakın TTNET bayisine gidip ordan istedigim marka bir modemi alabilecegimi söyledi bende tamam dedim ve istedigim ordaki istedigimim marka modemi ben gidip alıcagım değilmi dedim oda bana evet dedi tamam dedim bende telefonu kapattım bende internetten TTNET in bayilerindeki modemleri araştırıyorum sora bi kargo geldi TTNET bana istedigim dışında bi modem yollamız ama modem değil 96 lira en fazla 15 dolar eder öyle bi modem sonra bende tabi hemen aradım TTNET i bana bi yalnışıl oldugunu ve bir TTNET bayisinde gidip modemi değiştire bilecegimi söylediler bence dedigini yaptım ve gittigim bayide bana bu işlem için Türk Telecom müdürlügüne gitmem gerektigini söyledi tamam dedim gittim ordaki en yetkili kişiyle görüşütüm ve bana Türk Telcom daki en yetkili kişi
"biz bu modemi alırızda TTNET bunu sistemden düşürmeli yoksa 2 modem almıs gibi görünürsünüz" dedi bende hemen orda aradım ve işin garbi müşteri temsilcisi önceki tüm müşteri temsilcilerinin dediklerini yalanladı ve o kişiye bu modemi istemedigimi açıkca belirtmeme rağmen.Bende TTNET le olan sözleşmemi bitirdim ve işin en garip kısmı sözleşmemi iptal ettik den sonra kullanmadıgım ayların faturası gelmeye başladı ben 1 yıl TTNET kullandım hiç faturam gelmedi ancak sözleşmemi iptal ettikden sonra kullanmadıgım ayın faturası geldi.

Uzun lafın kısası kendinizi aptal konuma düşürmeyi ve dolandırılmayı sevmiyorsanız TTNET almayın
R
10 yıl
Facebook ta neye girsem linkbucks reklamları çıkıyor
Facebook ta neye tıklarsam örneğin Kemal abinin bir paylaşımına tıklarsam linkbucks reklamı çıkıyor microsoft security essentials kullanıyorum tarattım hiç birşey bulamadı yardım edebilecek varmı.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 yıl
Wi-Fi deki İnterneti Fitrelemek
Merhaba benim modemime giren üst komşum un internetimde neye girdigini torrent vs indirmedigini kontrol etmek için internetimde olan biten herşeyi gösteren bir program fln varmıdır? İnternette duyduguma göre artık Türkiyede Torrnet fln indirmek yasaklanmış eger bi sorum cıkarsa ben yanıcam o yüzden bu internetteki olan her şeyi görmek istiyorum.
R
10 yıl
Yazıcıyı Modeme Bağlama
Merhaba arkadaşlar geçenlerde dolabımı düzelteyim dedim sonra vaktiyle aldıgım ve daha 3,5 kere kullandıgım yazıcım olan HP PSC1215 i buldum kontrol filan ettim hala çalışlıyor jelatini bile üzerinde :D Sonra bunu bilgisayarıma takmak istedim ancak bilgisayar masamda yeterli yer yoktu sonra aklıma yazıcıyı USB ile modeme bağlasam sonrada bir ağkursam evdeki bilgisayarlar da hep leptopumdan hemde masaüstümden rahatlıkla çıktı vs vs alabilrim diye düşündüm sizce bu mümkün mü bu yazıcıyı modeme bağlasam olurmu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.