M

Binbaşı
09 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
235 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
3 ay
M2 SSD Yardım (format/bakım)
İyi forumlar. Oyun konsolumda hafıza genişletmek için M2 SSD kullanıyorum. Geçtiğimiz aylarda konsol kapanıp açıldı bir sebepten ötürü ve bir daha SSDmi görmemeye başladı. Bu ekstra, sonradan takılmış bir SSD idi. SSDnin fiziksel,içten bir zarar gördüğünü düşünmüyorum belki formatlayabilsem düzelecek fakat bu tarz SSDlerin yaşayıp yaşamadıklarını test edebilen aparat pahalıymış sanırım birkaç bilgisayarcıya sordum onlarda yoktu. Hayati durumuna bakmadan direkt olarak formatlamak basit mi? Evde kendi imkanlarımla bu SSDyi formatlayabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı bilgi verip yol gösterirse sevinirim. Kolay gelsin.
M
5 ay
ÜCRETSİZ ÇİZGİ ROMAN/ANİME KARAKTERLERİ DÖVMELERİ
Herkese iyi forumlar. Çizgi roman/anime hayranı olup sevdiği karakterlerin dövmelerini yaptırmak isteyen kişilere ulaşmaya çalışıyorum. İlk olarak ikinci el bölümüne konu açmıştım ama oradan ne kadar insana ulaşıyor tabi bilmiyorum. Forumda uzun senelerdir varım ama sanırım bir çizgi roman bölümü falan da yok. Burada da duyurmak istedim, ticari amaç gütmüyorum portföyümü geliştirmek için ücretsiz olacak. Aşağıya ikinci el bölümünde açmış olduğum linki koyuyorum orada daha ayrıntılı bilgi var, hem gereksiz yere yazmakla uğraşmayım hem de resim kalabalığı olmasın dedim. İlanda daha önce yaptığım dövmeler ve yapmak istediğim tarz karakterlerin resimleri mevcut. Tamamını okuduysanız teşekkür ederim.


< Resime gitmek için tıklayın >
https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-cizgi-roman-anime-karakterleri-dovmeleri--157382340
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.