A

Yüzbaşı
23 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Lenovo Y540
Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum baya da uygun fiyatlı duruyor. 7000liraya monsterda bile bu özelliklerde fazla pc yok. Kullanan var mıdır? Önerir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y540-15irh-intel-core-i7-9750h-16gb-2tb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81sy0020tx-p-HBV00000OFJNP?magaza=Hepsiburada
A
5 yıl
Kasko ve Sigorta Önerisi
Merhaba, bu ay sıfır bir araç alıyoruz da kasko ve sigorta önerisi isteyecektim. Uzunca bir süre araştırdım ama net bir cevap bulamadım, tam donanımlı bir kasko istiyorum. Sanırım karşı tarafa verilen hasarlar için manevi tazminatı da kapsayan kaskolar varmış. Yakın zamanda kasko yaptırmış arkadaşlar varsa ve öneride bulunabilirse çok mutlu olurum.
A
7 yıl
Kargo Firmaları
Öncelikle selamlar,

Devletin veya hukuk sisteminin kargo firmalarına herhangi bir yaptırımı var mıdır? Başta yurtiçi kargo olmak üzere artık çok can sıkmaya başladılar. Evimden kargo alamaz oldum. Alıcı adreste bulunamadı diyip çıkıyorlar işin içinden. Oysa eve gelip kağıt yapıştırmaya bile zahmet etmiyorlar. Kendilerini kendilerine şikayet etmekten başka yaptığım bir şey yok. Bu konuda izleyebileceğim bir yol var mıdır? Yada kampanya filan başlatsak da artık büyük siteler şu firma ile çalışmasa... Keyfim kaçıyor resmen.
A
8 yıl
github yasaklandı mı?
Arkadaşlar github cidden yasaklandı mı? Siteye erişemiyorum ama herhangi bir uyarı vs çıkmıyor mahkeme kararı filan?
A
8 yıl
Nescafe Dolce Gusto (KRUPS) Kahve Makinesı
Arkadaşlar merhaba,

Benim krups marka nescafe dolce gusto kapsül kahve makinem var. Bu makinede Tchibo marka kapsülleri kullanabilir miyim? Bir sıkıntı yaratır mı acaba?
A
9 yıl
Office 365 | Öğrenci Sürümü
Selamlar, office sürümünün denemesi bitti. Kopya deneyeyim dedim de halledemedim. Windows 10 pc var o orjinal. Office almayı düşünüyorum, office 365'in öğrenciler için sürümü var 190 tl ve 4 yıllık. Lakin taksit olmuyor o biraz düşündürdü beni. Kullanan, tavsiye eden var mıdır? Yada başka bir çözümü olan.
A
9 yıl
Caps Klavye
Merhaba arkadaşlar,

iOS 8.0 ile hayatımıza giren klavyeler'e yakın bir dostum tarafından geliştirilmiş capsklavye de eklendi. Şahsen ben sıkça kullanmaya başladım, sohbet esnasında geyik yaparken çok keyifli olabiliyor. Sizler de deneyip görüşlerinizi iletirseniz çok mutlu olurum.

https://itunes.apple.com/tr/app/caps-klavye/id938603964?ls=1&mt=8

http://capsklavye.com/
A
9 yıl
Chromebook
Arkadaşlar uzunca bir süredir chromebook arıyorum ama hala satın alınacak bir yer bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
A
9 yıl
Logitech Unifying
A
10 yıl
Domain Değiştirmek
Arkadaşlar sadecehosting'ten bir host ve domain aldım. Ama alan adımı değiştirmek istiyorum. şuan site çalışır durumda ve wp+çeşitli eklentiler kurulu. apiler vs bir sürü şey. domain değiştirmeye kalksam sıkıntı yaşar mıyım? Kolay geçiş yaptırabilir miyim? Bu konuda hiç tecrübem yok. Firma ile konuştum ama pek bilgi vermediler. Ve bir de eski domain'i yenisine yönlendirmek istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.