T

Binbaşı
22 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
Tombik - 1973 - 1303
Madem bölüm açıldı canlı tutalım :)

Bu da bizim vosumuz; adı Tombik :) kendisi 40 yaşında bir 1303, hanımla birlikte aşığız kendisine :)

ilk tanışmamız
< Resime gitmek için tıklayın >

aldıktan sonra yürüyen ve motor bakım aşamaları,
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

hanım polisaj yaparken
< Resime gitmek için tıklayın >

yavaş yavaş düzeliyoruz
< Resime gitmek için tıklayın >

gelin arabamız da Tombik'imiz oldu, hanımın çocukluk hayalini renk dışında (o kırmızı istiyomuş :) ) gerçek yapmış oldu Tombik :)
< Resime gitmek için tıklayın >

ve son halimiz
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
Satılık Caddy ön far takımı (2005-11)
Sıfırdan farksız farlarımı (araç ledli farlarla birlikte satıldığı için) satıyorum.

buraya tıklayınız
T
13 yıl
DH Multiplayer Odası
Beyler iyiydi kötüydü gölgeydi .oktu püsürdü gibi tartışmaları bırakıp geceleri ya da haftasonları düzenli yarışabileceğimiz liglerimizi kursak ne dersiniz?

Varda ben görmediysem herkesten özür diliyorum konu silinebilir.
T
14 yıl
RBR ve G25 sorununa yardım edebilir misiniz?
Merhaba Arkadaşlar,

Logitech G25'le Richard Burns Rally oynarken etap başladıktan yaklaşık iki dakika sonra görüntü, direksiyon ve bilgisayar kilitleniyor. Bilgisayar ctrl+alt+del dahil hiçbirşeye cevap vermiyor. Direksiyon da o anda ne tarafa doğru çevrildiyse orada kilitli kalıyor. Oyunu yeniden kurdum, yama indirdim, format attım sonuç yine aynı. PS3 ve diğer oyunlarda (GTR2, TDU) böyle bir sorun yok.
Microsoft Sidewinder ile hiç bir problem yoktu. Paraya kıyıp G25 aldım ama şu anda tozlanıyor rafta =((
Acaba sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim ?

İyi Bayramlar...
T
16 yıl
PROJEKSİYON SEÇİMİ YARDIM
Arkadaşlar uzun süren arşatırmalar sonucunda lcdmi plazmamı derken birden projeksiyona karar kıldım ama bu konuda fazla bilgili olduğum söylenemez çok fazla kafa kurcalayan şey olmamakla beraber bir takım sorularım var yanıtlarsanız sevinirim...

öncelikle bu projeksiyonu gece kullanmak amacındayım zaten çalışan insanlarız haftasonu haricinde gündüz evde bulunamıyoruz bu yüzden en önemli dezavantajı projeksiyonun beni pek etkilemeyecek gibi gözükmekte...
çözünürlük olarak 800*600 ve 1280*720 ve 1024*768 çözünürlükler mevcut ben bu projeksiyonu sd maç, dizi izlemek için, ps3te oyun oynamak bluray film seyretmek ve ağırlıklı olarak hdrip 720p filmler seyretmek için kullanıcam bu noktada 1024*768 ile 1280*720 çok fark oluşturur mu bana? Zira hdripler 1280*528 çözünürlükte oluyorlar genelde burda yatay olarak bir sorun teşkil edermi ilk sorum bu.

Kontrasta önem veriyorum çünkü kaliteli film izlemek için siyah beyaz farkının önemli olduğunu düşünüyorum ve grimsi siyahlar elde etmekte istemiyorum, bu noktada önemli olan ortam karanlığı zaten mevcut olacak, parlaklığa gelince: ben odamın koşulları dolayısıyla 2*2 metrelik perde düşünüyorum 100'' görüntü elde etmeyi düşünüyorum ve izleme mesafem 3,5 metre olacak projeksiyon aleti olarak panasonic ax-200 düşünüyorum ama bunun biraz profosyonel işi olduğunu düşünmeye başladım son zamanlarda yani normal kullanımlara nazaran daha yakın mesafeden kullanılacak ve 2*2 metrelik perdeye yansıtılacak görüntü bu bağlamda daha düşük parlaklık değerlerine sahip projeksiyonlar düşünebilirmiyim? Sanki ax-200 alınca ürünün özelliğini tam kullanamayacakmışım gibime geliyor bu açıdanda fazla para vermek istemiyorum ve tfde şu yazıyı gördüm ( Parlaklık: LCD projektörleri karşılaştırmaya başladığınızda parlaklığı ANSI LÜMEN cinsinden bilmeye ihtiyacınız vardır. (geçerli takdir standardı, ve lütfen not edin ANSI olmayan terimlerle ifade edilen lümenler karşılaştırılamaz. Kabaca 600-800 ANSI lümen sınıfı 100” (203cmx152cm) ile 150” (295cmx221cm) diyagonal ekranda ışıklar kısıkken iyi çalışır, fakat daha büyük ekrana gittiğiniz zaman1000 ANSI lümene ihtiyaç vardır. Işıklı şartlarda projektörü kullanacaksanız 1500 ve daha fazlasını arayanız. En iyi şans için pazarlama elemanına sormanız gereken LCD projektörü size gösterirken sizin göreceğiniz şartlar altında göstermesi.) Bu açıdan sony aw15 satın almam daha akıllıca bir seçim olmazmı panasonic ax200 e nazaran? Ama bir yerlerden okuduğum sony düşük parlaklık değeri yüzünden filmlerde başarılı olmasına karşın oyunlarda, maçlarda sönük kalıyor değerlendirmesi doğruysa uzak durmam gerekir çünkü görüntünün parlaklığının önemli olacağını düşünüyorum.... Ayrıca bana daha makul seviyelerde olan 720p çözünürlüklü ürünler önerebilirmisiniz...

Lambalara gelince şimdi ax-200 ve aw15 in lambalarının ücretleri nedir? Bu lambaları şimdi alıp yedeklemek mantıklı olmayacak çünkü lambamızın ömrü tükendiğinde belkide lamba parasına az biraz ekleyip yeni projeksiyon almak mümkün olacak ama burada benim merak ettiğim bu lambaları istediğimiz zaman bulabilirmiyiz? Yani ax200 ün lambası 2 sene sonra ömrünü tamamladı diyelim yedek parça servisi olmak zorunda biliyorum ama yinede elimizde projeksiyon aletiyle dımdızlak ortada kalmakta istemiyorum çünkü ilerde projeksiyon yazlığa götürülür satılır vs. yine kullanılır.. ayrıca ne kadar süre kullanıldıktan sonra görüntü kaybı yaşanmaya görüntü sönükleşmeye başlar 2000 saat bilgisi verilmiş ax200de bu süre dolduktan sonramı başlar bu husus yoksa bu 2000 saate yaklaştıkça performans kaybı başlayıp 2000 saat dolunca hiç kullanılmaz halemi gelir??

Son sorum projeksiyon ustalarına acaba yeni seri projeksiyonlar ne zaman gelebilir panasonic ax-300 modelinin yolda olduğunu okudum ayrıca sonynin aw serisine yeni modeller eklenecekmi? Bu bağlamda projeksiyon almak için doğru zamanmı yoksa yeni modeller daha iyi şeyler vaad etmekte olabilirlermi? Teşekkürler şimdiden tüm cevaplar için
T
16 yıl
JBL Component sorunu
Merhaba arkadaşlar Caddy'de ki minik tesisattan (2*6988 + 30cm 500W PIO + Sony SDX22) sonra şimdi öz be öz kendi aracım olan '98 accente sıra geldi.
Ana üniteyi PIO 3050(190ytl) seçtim bir tane de GT4-12 1000w JBL portsuz kabinli (120 ytl) bass aldım. Pandizotu kestirmemek için arkalara 16cm kapı içlerine 13cm daire PIO kolonlar alacağım.

Şimdi size soruyorum efendim,

- 3050 de sub çıkışı var sanırım, JBL i anfisiz direk teybe bağlayabilir miyim ?
- çok gelir derseniz PIO 500lükle değiştirip onu anfisiz direk bağlayabilir miyim?

Bunlar soruyorum çünkü eğer anfi alırsam hoparlörleri değiştircek para kalmayacak.

İyi forumlar...
T
16 yıl
Sıra bende, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki buçuk senedir beraberiz bu süre içinde sayısız kere araç almak isteyen kullanıcılara tavsiyelerde bulundum bildiğimce yol göstermeye çalıştım. Ve şimdi sıra sonunda bana geldi .
Yaklaşık 13-14000 ytl bütçem var, istediklerim ise masrafı az düşük yakıt tüketimli biraz da atik bir araba. Gaziantep'teyim ikinci ellerin heralde en pahalı olduğu memleket burası ('93 model Şahin : 8500 ytl) ama arabalar gerçekten temiz ve bakımlı. Aklımda bir öğretmenin Opel Corsa'sı var;

- '99 model
- 1.4 lt
- 100 hp
- 64.000 km
- klima
- boya darbe yok

adam 13000ytl istiyor bense biraz aşağı 12.300 civarlarına çekmek istiyorum ama arabasının iyi olduğunu bildiği için yanaşmıyor.

Birde Hyundai Accent var;

- '98 model
- 1.5 lt
- 98000 km
- klima
- biraz rötuşa ihtiyacı var

10.500 ytl istiyorlar.

Durum bundan ibaret değerli görüşlerinizi bekliyorum.
T
16 yıl
NFS Carbon FE Music ???
Merhaba arkadaşlar ben otomobil forumundan Ahmet, kardeşim sayesinde bende PS3 oynuyorum
NFS Carbon'da career modda arka planda çalan müziğin adını bilen var mı acaba ? EA TRAX da çıkmıyor tek melodili basslı harika bir şarkı bilenler söylerse mutlu olurum.
T
17 yıl
W810i+3gp sorunu
Merhaba arkadaşlar;

benim w810 umla ilgili bir problemim var.
vixy.net i kullanarak youtube da sevdiğim videoları 3gp biçimine çevirdim. 3gp şeklinde quicktime ile bilgisayarda izleyebiliyorum ancak dosyayı telefona atınca videonun sadece sesi çıkıyo görüntü yok. Sizce neden olabilir, çözümü nedir?
T
17 yıl
Yetkili servisteee aracım güvendeee
Tutuştular sonunda

< Resime gitmek için tıklayın >


OYDER: Otomobilinizin bakımı için özen gösterin
Türkiye'de ailelerin yaptıkları en pahalı yatırımlardan biri otomobil satın almak. Bu yüzden otomobil satın alırken tüketiciler tüm detaylarıyla otoları inceleyip sıkı pazarlıklar yapıyor. Fakat otomobil severler araçlarını kullanırken bu özeni göstermiyor. Servis sürelerini uzatıp garantisiz yedek parça tercih ederek bakım maliyetlerini en aza indirmeye çalışıyor. İşte bu yüzden "Yetkili Serviste Aracım Güvende" kampanyası başlatan Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) oto alırken gösterilen özenin, aracın bakımı için de gösterilmesini hedefliyor. Bu kampanya için ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak tarafından çekilen reklamlarla tüketicinin karşısına çıkan OYDER'in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, garantisi biten araçların yaklaşık yüzde 40'ının otosanayiye kaçtığını fakat kampanya ile amaçlarının otosanayiden araç çalmak olmadığını ifade etti. Taşar, şunları kaydetti: "Yetki servislerin pahalı olduğu yönünde tüketicide bir algılama var. Bu algılamayı değiştirmek için çalışıyoruz. Müşterinin her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışacağız. Türk tüketiciler ustalarla sohbet etmek istiyor. Fakat yetkili servislerimiz bu isteği başka yollardan halletmeye çalışıyor. Zaten yetkili servislerin kapalı yapısı artık tüketicilerin canını sıkmıyor. Çünkü tüketici profili değişiyor."
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.