S

Er
17 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
İngiltere Vizesi
Arkadaşlar mayıs ayının sonunda gezi amaçlı İngiltere'ye gideceğim. otel ve uçak biletini aldım. Sadece vize olayı kaldı. Genelde diğer avrupa ülkeleri için vize alımında schengen olmasından kaynaklı bir standart var ama İngiltere için bir standart yok. Vizeyi Ankara'dan alacağım. Yakın zamanda İngiltere vizesi alan arkadaşlar tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim.
S
8 yıl
Paraf/Parafly 1 yıl kapatmama sözüne 30 TL parapuan
Arkadaşlar forumda yer alan axess kredi kartı 6 ay kapatmama sözüne 100 TL chip para konusundan esinlenerek halk bankası müşteri hizmetlerini aradım ve kredi kartımı kapatma istediğinde bulundum. Sebep olarak kampanyanların yetersiz olduğu ve amacına hizmet etmediğini belirttim. MH kampanyalar ve kartın avantajları hakkında bilgi verdi ( otel/uçak bileti alımlarında puanların 2 kat değerli olduğu falan filan). Bende tamam güzel ama otel/ uçak bileti almak için puan lazım, puan için kampanya lazım dedim. Sayenizde puan kazanamıyoruz ve bu nedenle kapattırmak istiyorum dedim. Takiben kartı kapattı. Ertesi gün aradılar ve 1 yıl kapatmama sözüme 30 TL parapuan teklif etti. Bende kabul ettim. Belki biraz düşük ama otel/ bilet alımda 2 kat değerli olması itibariyle idare eder. Aynı taktiği eşimin kartı içinde uyguladım. Aynı şekilde 30'da ordan geldi.

İlgilenenler için sıcak fırsat olabilir.
S
8 yıl
TEB BONUS/CEPTETEB BONUS İLE BKM EXPRES İLE 30 TL ALIŞVERİŞE TOPLAM 50 TL BONUS VE İADE
BKM EXPRESS' i teb bonus/cepteteb kredi kartı ile ilk defa kullanacaklar için güzel bir kombo olabilir.

TEB BONUS/CEPTETEB BONUS İLE BKM EXPRES İLE 30 TL ALIŞVERİŞE TOPLAM 50 TL BONUS VE İADE (30 TL BONUS + 20 TL İADE)

Forumda farklı başlıklar altında konu mevcut ama combo şekilde mevcut değil.

kampanya detayları aşağıdaki resimlerdedir.

iyi forumlar.



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
ininal karttan 15 mayıs itibari ile para çekilebilecek! (ben öyle anladım)
İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ



MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI

İşbu İninal Kullanıcı Sözleşmesi (“Sözleşme”); İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş (“İninal”)ve Kart Sahibi arasında aşağıda belirlenen şartlarla imzalanmıştır.

MADDE: 2 SÖZLEŞMENİN AMACI

İşbu Sözleşme, Provus Bilişim Hizmetleri A.Ş. (“Provus”), INGBank (“Banka”) ve İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş (“İninal”) tarafından çıkarılmış Ön Ödemeli İninal (MasterCard) Kart (“İninal Kart - Kart”) kullanıcılarının kart kullanım koşullarının belirlenmesi amacıyla oluşturulmuştur.

MADDE: 3 TANIMLAR

MASTERCARD:
Merkezi Purchase N.Y. Amerika’da bulunan; MasterCard markası ile çıkmış kartların kullanımı ve bunların üye işyerlerinde kabulü ile ilgili kuralları belirleyen ve uluslararası alanda MASTERCARD markalı kartlar ile yapılan işlemlerin, ISSUER kurumlar ile ACQUIRER kurumlar arasındaki işlemlerin online bağlantı ile gerçekleşmesini sağlayan ve takasını gerçekleştiren uluslararası Kurum ve Kartlı Sistem Kuruluşu.

BANKALARARASI KART MERKEZİ A.Ş. (BKM):
Türkiye dahilindeki Bankalar ve Finans kurumları tarafından kendi markası ile veya ulusal/uluslararası Kartlı Sistem Kuruluşları’ndan alacağı yetkiye dayanarak çıkartacağı VISA, MASTERCARD markalı kartların Türkiye dahilinde kullanımı ve bunların Türkiye dahilindeki işyerlerinde kabulü ile ilgili kuralları belirleyen ve Türkiye dahilinde her çeşit markalı kart ile yapılan işlemlerin, ISSUER kurumlar ile ACQUIRER kurumlar arasındaki işlemlerin online bağlantı ile gerçekleşmesini sağlayan ve takasını gerçekleştiren sisteme sahip Türkiye’de mukim Kuruluş, Ulusal Kartlı Sistem Kuruluşu.

ISSUER (KART VEREN KURUM):
Kartlı Sistem Kuruluşları’nın verdiği yetkiler ve belirlediği kurallara bağlı olarak gerçek ve tüzel kişiler adına veya onların yetkili kıldığı kişilere kart veren banka, finans kurumları ve diğer yetkili kuruluşlar.

ACQUIRER (KART ALACAĞINI TAKASA GÖNDEREN KURUM):
Kendisi ile sözleşme imzalayarak kart kabul etme yetkisi alan kendi üye işyerlerinde, ISSUER’lar tarafından verilmiş kartların kullanılması sonucu oluşan alacakları işyerine ödeme yaparak takasa gönderen banka, finans kurumları ve diğer yetkili kuruluşlar.

ÖN-ÖDEMELİ KART:
Banka veya kart çıkarma yetkisi ile kurulmuş şirketlerin, kurdukları sistem çerçevesinde veya yurtiçinde ya da yurtdışında kartlı sistem kurma veya kart çıkarma amacı ile kurulmuş şirketler ile yaptıkları anlaşmalara istinaden çıkardıkları, hamiline/kullanıcısına önceden karta yüklenen tutar kadar harcamaya imkan veren, kredi limitinin bulunmadığı, mal ve hizmet temini ile her türlü ödemeleri yapma ve/veya ayrıca doğrudan ya da elektronik veya benzeri işlem cihazları aracılığıyla nakit çekme olanağı sağlayan mülkiyeti kart çıkaran kuruluşa ait olan fiziki olarak basılı kartı veya sanal ortamlarda kullanılabilen fiziki varlığı bulunmayan kart numarasını ifade eder.

MO/TO IŞLEMLERİ:
Telefon ile çağrı merkezi üzerinden kart bilgileri verilerek yapılan işlemler. Örneğin, bilet alımı, alışveriş, sigorta, e-ticaret vs.

GİB:
Gelir İdaresi Başkanlığı.

MASAK:
Mali Suçları Araştırma Kurumu.

WEB SİTESİ
www.ininal.com

MADDE: 4 İNİNAL KART ÖZELLİKLERİ ve KULLANIM KOŞULLARI

a) İninal Kart, Banka ve İninal tarafından, İninal anlaşmalı üye işyerlerinden avantajlı alışveriş yapılması ve diğer tüm MasterCard noktalarında kartlı nakit kullanım için çıkartılmış MasterCard logolu, ön ödemeli ve limitler dahilinde tekrar doldurulabilen anonim bir ödeme aracıdır.
b) Kartlar sanal ya da fiziksel olabilir.
c) Kart üzerinde herhangi bir isim ve/veya arkasında herhangi bir kişisel banka hesabı bulunmaz. 
d) Kartlarla ancak üzerinde yüklü bakiye kadar alışveriş yapılabilir. Bakiye bittiğinde/kart sahibi istediğinde karta Banka ATM’lerinden, İninal’ın anlaşmalı olduğu fiziki/sanal işyerlerinden ve perakende noktalarından bakiye dolumu yapılır. Yükleme noktalarının listesine Web Sitesinden ulaşılabilir.
e) Kartın kullanım süresi 10 yıldır. Kart Sahibi, Kartın son kullanma tarihinde, bakiyesi kalması durumunda bu bakiyenin yeni kartına aktarılmasını talep edebilir. 
f) Fiziki alışverişlerde satın alımın gerçekleşmesi için kart sahibi ödeme terminaline kart şifresini girmelidir. Kart şifresi 16 haneli kart numarasının son 4 hanesidir. Kart şifresi anlaşmalı banka ATM’lerinden değiştirilebilir. Anlaşmalı noktalara web sitesinden ulaşılabilir.
g) Kart ile MO/TO adı verilen işlemler yapılamaz.
h) Kart sahibi, kart üzerinde bulunan bakiyesini banka ve diğer anlaşmalı banka ATMlerinden hukuki limitler doğrultusunda çekebilir. Yönetmelik madde 7 uyarınca kart sahibinden bu işlemin maliyetiyle orantılı bir ücret talep edilebilir. Kart sahibi ücret bilgisine websitesinden ulaşabilir.
i) Karta yükleme ve Kartla alışveriş GİB, MASAK vb. düzenleyici kurumlarca belirlenmiş ve ön-ödemeli kartlar için Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelik’in 6. Maddesi kapsamında kimlik tespitini zorunlu kılmayan azami limitler dahilinde yapılabilir. Düzenleyici kurumların limitleri değiştirmesi durumunda bu limitler güncel rakamlarla revize edilecek olup, ininal kartın şu an için limitleri; 2.000 TL toplam yükleme ve 300 TL tek seferde bakiye yükleme olarak belirlenmiştir.. Güncel limitler web sitesinden takip edilebilir.
j) Kart Sahibi kartına ait işlem bilgilerini Web Sitesindeki hesabından takip edebilir.
k) Kart Sahibi, kartına 2. kere ve sonrasında bakiye yüklemesi/dolumu yapabilmek ve kartını 3D Secure destekli Internet ve e-ticaret sitelerinde kullanabilmek için, kartını TC Kimlik numarası, isim, soyisim, doğum tarihi, GSM numarası, e-posta adresi ve diğer adres bilgileri ilewww.ininal.com Kart İşlemleri kısmından tanımlaması ve aktive etmesi gerekmektedir. Kart sahibi ininal ve grup şirketlerinin müşteri ilişkileri yönetimi amacıyla (verileri kaydetmelerini, depolamalarını, değiştirmelerini, yeniden düzenlemelerini, tasniflemelerini veya diğer şekillerde işlemelerini de kapsar) ininal hizmetlerini tanıtmak da dahil ancak bununla sınırlı olmayan amaçlarla ticari elektronik iletiler göndermesi dahil iletişime geçmesine onay vermektedir. l) Kart sahibi, tek bir TC Kimlik numarasına en fazla 3 adet İninal kart tanımlaması yapabilir. 
m) Kartın çalınması, kaybolması durumunda 0212 331 7067 numaralı müşteri hizmetlerinden iptal edilmesi gerekmektedir. İptal işleminden sonra kart sahibi yeni bir kart alabilir. Yeni kart alınması durumunda eski kartın limitleri de yeni kart için uygulanmaya devam eder. 
n) Ödeme işlemine ilişkin onay, fiziksel alışverişlerde işlem gerçekleştirilmeden önce kart şifresinin girilmesiyle verilir. Online işlemlerde, işlemin 3D secure özellikli olması durumunda kart sahibinin web sitesindeki hesabında tanımladığı cep telefonuna gelen onay kodunun sisteme girilmesiyle, 3D secure özellikli olmayan işlemlerde kart bilgisinin verilmesiyle ödeme işlemine ilişkin onay verilmiş olur.
o) Yabancı para birimiyle yapılan alışverişlerde karta yansıyacak döviz kuru ödeme anındaki Merkez Bankası döviz kuruna %5 ilave komisyon eklenmesiyle hesaplanır. Uygulanacak referans döviz kurundaki değişiklikler derhal geçerli olacaktır.

MADDE: 5 İNİNAL KART KULLANIMINDA SORUMLULUK ESASLARI

a) Teslim alınan kartın tüm sorumluluğu, kartı teslim aldığı an itibari ile Kart Sahibine geçecektir.
b) Kart Sahibi, İninal Kart’ı, Madde 4’te belirtilmiş kullanım koşulları dahilinde kullanacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kartın, Madde 4’te belirtilmiş kullanım koşulları dışında kullanılmasından doğacak her türlü hukuki/cezai sorumluluk ve yükümlülük kart sahibine aittir. Ödeme aracının hileli ve yetkisiz kullanımı şüphesini doğuran durumlarda ininal, kartın kullanımını durdurabilir.
c) Kart Sahibi, Kartı Banka’nın tabi olduğu düzenleyici/denetleyici kurum kuralları ve mevzuatın dışında kullanması ve/veya uygun olmayan işyerlerinde kullanması durumlarında, bu kullanımlardan doğacak tüm hukuki/cezai sorumluluk ve yükümlülüğün kendisinde olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. 
d) Kartla yapılan ürün/mal satın alımlarında kart sahibinin muhatabı ürün/malı satan Üye İşyeri’dir. Kartla alınan ürün/malda çıkacak herhangi bir ayıp, stok sıkıntısı vb. sorunda Kart Sahibi, İninal’ı sorumlu tutmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. 
e) Kartın kaybolması veya çalınması durumunda sorumluluk Kart Sahibindedir. Kart Sahibinin kayıp ya da çalınma durumlarında 0212 331 7067 numaralı müşteri hizmetlerinden kartını iptal etmesi gerekmektedir. Kartta bakiye kalması durumunda:
• Kişi kendisine iadesi için gerekli evrakları ( ürünün satın alma fişi, son yükleme makbuzu, kimlik fotokopisi, paranın gönderilmesi istenen IBAN numarası) müşteri hizmetlerine ibraz etmesi halinde kayıp/çalıntı bildirimi kartın içinde bulunan bakiye kadar tutarın iadesi belirtilen IBAN numarasına gönderilir.
• Kişi yeni bir kart alıp web sitesindeki hesabına aktive ederek müşteri hizmetlerinden bakiyenin transferini isteyebilir. 
f) İninal, söz konusu ön ödemeli kart sisteminde, kartın özelliklerinde, anlaşmalı üye işyerlerinde, web sitesi ve sosyal medyadaki ürün sayfalarında her türlü düzeltme ve değişikliği yapabilir; ürünü piyasadan kaldırabilir. Bu durumda İninal’ın Kart Sahibine karşı hiçbir hukui/cezai sorumluluk ve yükümlülüğü bulunmamaktadır. Kart Sahibi, İninal’ın sayılan hakları kullanması halinde, İninal’dan ne nam altında olursa olsun hiçbir talepte bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.
g) Kart Sahibi, İninal Karta ilişkin ücretlendirmelerde değişiklik yapma hakkının her daim saklı olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Değişikliklere ve güncel ücretlere Web Sitesinden ulaşılabilir.
h) Alışveriş yapılmak istenen Internet ve e-ticaret sitelerinin ödeme altyapısından kaynaklanan herhangi bir sorun nedeniyle İninal Kartın kullanılmamasından dolayı oluşabilecek her türlü sorun ve şikayetten ötürü İninal sorumlu tutulamaz.
i) İşbu sözleşme, İninal Kart Sahibinin Kartını ilgili noktalardan teslim alması ve/veya sanal kartını oluşturmasını takiben geçerli olacak ve kart vadesi/son kullanma tarihi dolana kadar geçerliliğini koruyacaktır.
j) Kart Sahibi, İninal’ın iş ortakları ile çıkardığı/çıkaracağı ortak kartlara dair hassas ödeme verisi ve kişisel güvenlik bilgileri hariç kullanıcı bilgilerinin, Kart Sahibi’ne fayda sağlanması, kişiye özel kampanya düzenlenmesi ve promosyon çalışması yapılması gibi sebeplerle iş ortakları ile paylaşılmasına onay vermektedir. İşbu kullanıcı bilgileri, Kart Sahibi’nin ortak kart ile yaptığı işlem bilgilerini kapsamaktadır.
k) Kart Sahibi, işbu Kullanıcı Sözleşmesi uyarınca, İninal ve Banka tarafından kendisine bilgilendirme, tanıtım ve pazarlama amacıyla ticari elektronik ileti gönderilmesine onay vermektedir. Kart Sahibi, ticari elektronik ileti almak istememesi durumunda verdiği onayı kaldırabilir. Bu değişikliğin nasıl yapılacağına ilişkin ayrıntılı bilgi gönderilen bilgilendirme ve tanıtım iletilerinde yer almaktadır.
l) Kart kullanıcısı herhangi bir ödeme işleminin yetkilendirilmeden veya hatalı gerçekleştiğini iddia etmesi durumunda bu talebi derhal müşteri hizmetlerine bildirir. Ödeme işleminin yetkilendirilmeden veya hatalı gerçekleştiğinin ispatı durumunda ininal ödeme işlemine ilişkin tutarı kart sahibine iade eder.

MADDE 6 ÜCRETLER

a) Kart Satış Ücreti: Anlaşmalı Satış Noktalarından ya da Web Sitesi üzerinden alınan Kart için belirlenmiş satış fiyatıdır. Anlaşmalı Satış Noktalarında kart ücretinin nasıl alınacağı ilgili nokta bazında değişebilir.
b) Kart Yükleme Ücreti: Kartın içine her para yükleme işleminde, işlem adedi ya da işlem tutarı doğrultusunda alınan ücrettir. 
c) Aylık Kullanım Ücreti: Kartın kullanım bedeli karşılığı olarak, kart bakiyesinden otomatik düşecek ücrettir. 
d) Para Çekme Ücreti: Kartla ATM’den gerçekleştirilen her para çekme işleminde, işlem başına alınan ücrettir. 

Güncel ücret bilgisi web sitesinde duyurulmaktadır.

MADDE: 7 GENEL HÜKÜMLER

a) Kart Sahibinin, şifre bilgilerini gizli tutması ve bu bilgilerin başkaları tarafından kullanılmasına engel olacak önlemleri alması gerekmektedir.
b) Kart Sahibi, Kartını, Banka’nın üyesi bulunduğu/bulunacağı uluslararası kart kuruluşları tarafından belirlenen kurallar ve Sözleşme hükümlerine uygun kullanmayı ve bu kuruluşların kurallarına tabi olmayı kabul eder.
c) ininal sözleşmeyi 7(gün) önceden ihbar ederek her zaman sona erdirebilir. Müşteri sözleşme kapsamında kullandığı kartını iade etmek durumundadır.
d) İşbu sözleşme kartın kullanıldığı süre boyunca geçerlidir.
e) ininal’ın en az otuz gün önce haber vermek koşuluyla sözleşmede her türlü değişikliği yapma hakkı saklıdır. İninal sözleşmede herhangi bir değişiklik yaptığında Kart Sahibine değişikliğin kapsamını ve yürürlük tarihini bildirir. Kart sahibinin yürürlük tarihine kadar hiç bir ücret ödemeden sözleşmeyi fesih hakkı vardır. Yürürlük tarihine kadar itiraz edilmemesi halinde Kart Sahibi değişikliği kabul etmiş sayılır.
d) İşbu Sözleşme’den kaynaklanan her türlü hukuki uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
S
9 yıl
Googleyi bari kapatmayın!!! Yandık***
Googlesiz ne yaparız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.