N

Teğmen
17 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
10 yıl
notebook donma sorunu
Arkadaşlar merhaba,bilgisayarımın bence kronik sorunu olan bir problemi sizlerle paylaşmak istiyorum,valla çözümünü bulana baya bir dua edeceğim gerçekten :)

Sorun laptobun,donma sorunu var,yani aniden durduk yere donuyor ne mouse ne klayve işlemiyor.reset atmak zorunda kalıyorum.ama tabi ki tekrarlıyor sorunu.ve bu sorunu garantideyken 3 kere falan garantiye yolladım en sonuncuda harddiski değiştirdiler.Tabi harddisk değişiminden 6 ay sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım.Bir daha yolladım teknik servise harddisk değişcek dediler ve bir ton para istediler.bende yaptırmadım daha yeni ssd aldım ve denedim.Laptobum hızlandı düzeldi tüm sorun yeni bir laptop aldım gibi derken..yine aynı sorunla karşılaştım.Bu sorunu asus kullanan arkadaşımda da gördük asus un kronik sorunu mu bilemiycem ama yardımcı olabilcek bir arkadaş varsa çok çok mutlu olacağım... :)
N
10 yıl
yürüyen merdiven problemi
arkadaşlar merhaba hocamız bu soruyu yapana 10 ekstra puan verecek o yüzden yardımınıza ihtiyacım var,bi el atarsanız çok sevinirim arkadaşlar :) soru şu:

yürüyen merdiven sistemi düşünün,36 basamaktan oluşuyor ve maksimum 40 yolcu taşıyabiliyor.ve yolcular bu yürüyen merdivende 10 metreyi 20 saniyede yukarı çıkabiliyorlar.
a-) potensiyel enerji kazancı nedir(40 yolcu için ve ortalama her yolcu 70 kg ağırlığında.g=9.81 m /s^2 )
b-)20 saniye içindeki enerjiyi hesaplayın,in joule
c-)1 saat içindeki enerjiyi hesaplayın,in kWh
d-)net mekanik güçü hesaplayın,in watts
N
10 yıl
VHDL programlama
https://store.donanimhaber.com/84/fc/04/84fc0444cf18c1ea458056a2d83d3cef.png

arkadaşlar lab için böyle bir soru verdiler fakat yapamadım bi türlü yardımcı olan olursa çok sevinirim
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.