Y

Binbaşı
16 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
3 yıl
Yatay Geçiş ile ilgili bir soru
Merhaba, 1. sınıfta komple sınıfta kalınırsa dahi başka bir üniversitenin aynı bölümdeki 1. sınıfına MERKEZİ GİRİŞ PUANI ile yatay geçiş yapılabilir mi?
Y
4 yıl
Girişten 2 sene sonra puan düşer mi?
2019 üni girişliyim 2021'de sınava girip başka bir bölüme geçmek istiyorum OBP puanı düşer mi yine ikinci senede olduğu gibi yoksa üzerinden sene geçtiği için OBP geri geliyor mu?
Y
4 yıl
Taşınma sonrası 25 Mbps olan paketimden 2 Mbps zor alıyorum
Taşınmadan önce yıllardır 20-25 Mbps aldığım internet taşınma sonrası rezalet hızlara düştü, genelde 1 civarı hızlarda çalışıyor. 3 gün oldu dedim zamanla düzelir hala düzelmedi. Acaba modem kurulumunu mu yanlış yaptılar? Ayrıca daha merkezi bir noktaya taşındım böyle bir şey nasıl olur hiç anlamadım.
Y
6 yıl
ÖZDEBİR DENEME 8 (1208)
Özdebir deneme 8 diye bişey var elimde 1208 kodlu hiçbir yerde cevap anahtarı bulamadım sanırım kurumlarda uygulanmış bir deneme nerden buldum da anlamadım 2,5 saatim boşa gitti elinde cevap anahtarı olan varsa atabilir mi
Y
7 yıl
26TL\u0027ye En Uygun Paket?
Bol internetli en uygun faturasız paket hangisidir?
Y
7 yıl
MacBook Air hakkında bir soru
2015 MacBook Air almayı düşünüyorum. Tek merak ettiğim biraz oyun oynatabilir mi. GTA V, Skyrim gibi oyunlardan bahsetmiyorum zira bu oyunları PS4 üzerinde oynuyorum. Daha çok CS:GO, Football Manager gibi oyunları oynamak istiyorum,ki laptop üzerinde haftada en fazla birkaç saat oyun oynayacağım. Sizce tercih edilir mi? Teşekkürler.
Y
7 yıl
HP Gaming Hakkında
Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? Işıklı klavye, metal kasa ve IPS panel bence çok büyük artılar. Kafamı kurcalayan konu ısınma zira içindeki parçalar güçlü fakat soğutma sistemi yeterli mi bilmiyorum. Çok uygun fiyatlı olması da artı benim açımdan. Sizce nasıldır, kullananlar varsa yorumları bekliyorum. Teşekkürler.
Y
7 yıl
Hangisini Tavsiye Edersiniz?
Aradığım özellikler: İyi pil ömrü, kaliteli kasa, üst düzey klavye, yüksek performans, ince profil. Baktığım modeller:
MacBook Air
ideapad 510
ASUS X550VX
MSI GL62M
ASUS R510VX
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Y
7 yıl
Modeller Arasında Kaldım
Haftada birkaç saat oyun oynarım ve malzeme kalitesi benim için önemli. Özellikleri düşük olsa da MSI'ın kasa tasarımı çok hoşuma gidiyor. Hangisini önerirsiniz?

ASUS R510VX
ideapad 510
ASUS X550VX
MSI GL62-6QC (GT940M)
Y
7 yıl
MSI GL62 Hakkıdna
Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? GTA V, CS GO vb. oyunlar oynuyorum fakat oyundan ziyade ofis-multimedya kullanımı için bir laptop arıyorum. MSI bakmamın sebebi malzeme kalitesi ve soğutma sistemi. Sizce nası bir bilgisayar bu? İndirim bekleyeceğim, uygun fiyatlara indiğini görmüştüm.
http://www.hepsiburada.com/msi-gl62-6qc-081xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-3-2ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602148
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.