U

Yarbay
14 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
374 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
Yeni kasa HDD takma sorunu
Dostlar, 2-3 gün önce sistem topladım.Sistemde Hdd ve ssd tutacak yerlerde kızak gibi birşey var ssd küçük geliyor diye bir yere taktım gitti hddyi taktığımda ise bağlantılardan bilgisayarın kasasına denk geliyor.
nasıl kullanıcaz bunu

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
U
4 yıl
EA 320K ile nere yazılmalı
Uzun süre sonra sınava hazırlanayım dedim taşınma,internetin sınava 2 ay kala gelmesi vs vs gibi bir çok şey oldu.Kısaca başıma gelmeyen kalmadı sonuç budur beyler hamda 270 obp ile 320k lara kadar attı.Obp 60.

Ben psikoloji bölümü istiyorum ama tekrar hazırlanmakta biraz zor geliyor ne yalan söyleyim okul bitirip üstüne 2 sene lisans yapınca yaşım 30 lara geliyor neredeyse birde 1 sene daha mezuna kalsam ne olur bilemiyorum.. Var mı bi akıl vericek.
U
4 yıl
İnternetim var ama aktif görünmüyor
KONUN YERİ UMARIM BURADIR,

Dün bilgisayarı biostan sıfırladım geri gelmeyince kişisel dosyalar harici temizle deyip bırakmıştım Ethernet kablosunu takmayı unutmuşum sabah elimle Ethernet driverını kendim kurdum ama böyle saçma bi şekilde kaldı internete de bazen giriyor bazen girmiyor mesela 5-6 saattir yoktu yani tarayıcı üstünden giremiyordum ama arkada oyun oynayabiliyordum ya da discorddan yazışıbiliyordum.Bunun çaresi nedir?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
4 yıl
Bir türlü güncellenmeyen Windows update ve windows store uygulamaları problemi
Ablama yeni laptop aldık windows store'dan netflix indirecektik ama bir türlü beceremedik.Sürekli olarak verdiği hata şu "cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik." internette yazan bir çok şeyi denedim,temiz kurulumda yaptım ama olmadı.Windows store uygulamalarını kullanabileceğimiz bir yol var mı? Bu arada ne zaman administör üstünden bir karar alsam önüme sürekli "erişim engelledi" çıkıyor. hata içinde hatayla karşılaşıyorum yani.

İnternette windows updateleri toplu şekilde indirme ile ilgili birşey duydum bunu yapsam düzelme olur mu? 1903 sürümü yüklü şu an.
U
4 yıl
Yalın internet nakli - fiber kablo hakkında
Yeni taşındığımız yere 5-6 aydır internet bekliyorduk apartmandakiler birkaç gün önce yeni bağlantı yaptırarak interneti açtırdı fakat bizim internetimiz başlıktada yazdığım gibi nakildi ve dondurulmuştu nedense bir türlü açamadılar orayı arıyoruz buraya soruyoruz olmuyor.

Benim de aklıma en son eve fiber kablo çektirmemiz geldi,acaba bizim elimizdeki DSL kablosu ya da modem bu kabloyu desteklemiyor mu? Ya da yalın hatta özel bir ayar falan mı yapılması gerekiyor ( Türk telekomun internet nakil sayfasında yalın internete özel bir iki satır birşey yazılmış bundan soruyorum.)

Daha önce yalın internet nakli yaptırmayi deneyip bu tarz sorunlarla karşılaşan oldu mu? Normalde en basit işlem değil midir bu? Yeni hat açılırken bu işlemin bu kadar uzun sürmesini anladım.
U
5 yıl
Ygs-Lys formatında kitaplar hala satılır mı (biyoloji-fizik-kimya)
Elimde Sınav'ın akordiyon serisi var ama YGS-LYS dönemine ait.Soru tipleri ve konular çok mu değişti yoksa bu kitaplar hala iş yapar mı? Kitaplarda kalem ciziği bile yok ve atmakta istemiyorum
U
5 yıl
Balkona gelen kediye ne yapılabilir?
Gece balkona kedi gelmiş,havalarda baya soğuk buralarda.İçeri alsam hayvan sonuçta ne yapacağı belli olmaz.Almayıncada dediğim gibi havalar soğuk üzülüyorum doğrusu.Arkadaşım ev kedisi dedi,banada öyle geldi..Bu arada bu 2.gelişi bir kerede annem görmüş.Kedi besleyen arkadaslar yardımcı olabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
6 yıl
Ultraviyole korumalı gözlük hk.
Gözlerde ve başımda ağrı oluyor diye göz doktoruna gitmiştim,bilgisayar ve telefondaki UV ışını gözünü kurutuyor dedi ve 3 adet damla yazdı.

Şuanlık bi değişme yok gibi ve bundan önce ablamın uv korumalı gözlüğünü takıyordum(tabi farkında değildik sorunun bu olduğuun) ama oda kendi kullandığı için veremiyor verse bile banada şart oldu.

Acaba böyle bir gözlüğü reçetiz filan alma ihtimalimiz var mı ve benimki gibi sebeple doktora gidipde bu çözümü uygulayan oldu mu?
U
6 yıl
Bilgisayardan böyle garip bi ses geliyor kaynağı ne olabilir?
son 1-2 haftadır böyle bi ses geliyor aralıklı olarak,sebebi ne anlamadım
https://streamable.com/49t0y
U
6 yıl
Dünya Güncellemesi v1.25 2014-2018
Dünya Güncellemesi v1.25 2014-2018
1- Yeni karakterimiz “Youteber’a”merhaba deyin.

Dünya güncellemesi v1.25 ile gelen “Youtuber” karakteri genel yetenekler :

Karakter İle Genel Açıklama :Ünlülerin 30+yıldır metayı kasıp kavurmasındaki öfkeden ve kinden doğan yutubırlar şuan etrafınızda herhangi bir insan bile olabilir.Merhaba arkadaşlar diye söze girerler ve kanallarının patlayıp bir anda ortalığı kavurmaları heran ihtimaller dahilindedir.Haydi genç ne duruyorsun!Sende test servermızda yeni güncellemeyi dene ve amcalarına Merhaba arkadaşlar ben.. de.

(Lmb)Otomatik atak : Merhaba Arkadaşlar Ben..
Açıklama :Bilumum tüm youtuberlerde olması gereken özellik.A’dan Z’ye en iyisinden en kötüsüne olmazsa olmaz.

(Rmb)Sağ Tık : Anlamsız çelınc ve iddialar.
Açıklama:Youtuber karakterimizde Ünlüler katogerimize oranla daha çok yetenek isteyen kendini her türlü şartlarda rezil edebilcek ve bi o kadarda tüm oyuncularımızın rahatça kullabilceği bir yeteneğe ihtiyacımız vardı bunu koyduk.

Q yeteneği : Tepki Videoları
Açıklama:Bir youtuberın olmazsa olmazı zor zamanlarında bile sarılacağı dalı olan bu yeteneğimiz video fikri bulamayan ama kanala video atması gereken yutubırlar için yapıldı.

E yeteneği : Popülerite
Açıklama : Hiç bir konu ile alakası olmayan ama gündemde ne varsa onla ilgili video çekmeye sizi itecek yetenek
Örn:Poppy,minecraft modları,havada takla atarken ellerimi kullanmadan stres çarkı çevirdim.


Pasif Yetenek : Clickbait,Yorumlardan Şarkı Yapma(İzlenme oranı ile orantılı ulti yeteneğini %1 ile 10 arttırlar)
Açıklama:Tüm yutubırların elinde olan gizli bir silah olan clickbait,hiç beklemediğiniz anda bir anda sizi tuzağına düşürüp,içeriği ile hiç alakası olmayan bir videoya tıklatabilir..Aman dikkat.

R Yeteneği(Ultimate): Orantısız Güç
Düşük bütçelilerde bir ünlü ile buluşma olan bu yetenek büyük bütçeli kanallarda film çekmek ve “yemediğimiz b.k kalmadı” mesajı vermek üzerine kuruludur.



Genel Denge Değişikleri :

1 – Ünlülerin ÜN oranında düşüş :
-%30(Pasif Yetenek)
Açıklama:30 yıldır süre gelen “ÜNLÜ” karakteri metası yutubırların metaya girmesi ile kendini maziye bıraktı.

2- Ünlülerin ele ayağa düşmesi :
-%15(Oto Atak)
Açklama :Oynadıkları dizileri,filmleri sosyal medyada nasıl yayabilceklerini bulamamış ünlüler yutubırlara sarıldı,denize düşen yılana sarılır misali.

3-Trollerin Bitişi:

Açıklama:Msn dönemi ile hayatımıza giren troller 10 yılın sonunda iflas bayrağını çektiler ilerdeki metada bunların yerine ne gelicek merakla bekliyoruz.


Genel Sorunlar

1 - Suriyeliler hala Türkiyede

2 - Kuzey Kore Serverını ele geçiren kim jong un roket kodlarında ile bulduğu açık

3-Donanımhaber server sorunları(her yamada yazmaktan ben sıkıldım)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.