A

Yüzbaşı
14 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Logitech type+ ipad air 2 uyumsuzluk sorunu
Arkadaslar iyi aksamlar. İpad air 2 icin kilif ararken cok uygun fiyata logitech type+ klavyeli kilif aldim. Fakat kilifin kutusunun ustunde ipad air yaziyor. Su an klavyeyi calistiramadim. Acaba ipad air 2 icin uyumsuzluk sorunu mu oluyor? Bu yuzden mi calismiyor? İpad air ile air 2 arasinda klavyeli kilif calistirma konusunda nasil bir fark olur anlayamadim
A
9 yıl
Windows 7\u0027den 10\u0027a gecis hata
Arkadaslar windows 10 indirildi, yuklenmeye basladi. Bilgisayar kendi kendine kapandiktan sonra resimdeki ekran geldi. Yaklasik 1 saattir bu sekilde hicbir tepki yok. Beklemek mi gerekiyor acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
8.4\u0027e gecmeli miyim?
Arkadaslar iyi geceler dilerim. 3 gun once iphone 6 aldim ve 8.2 surum yuklu sekilde geldi. 8.4'e gecmeli miyim, ne onerirsiniz? Sarj konusunda sikinti var diye duymustum, dogru mudur?
A
9 yıl
Sony resmi üretici garantisi hakkında
Arkadaşlar iyi geceler. Mediamarkttan aldığım Xperia Z2 cihazım haliyle resmi üretici garantisi kapsamında. Cihazı garantiye yollayacağım ama Sony'nin resmi üretici garantisine hangi firma bakmakta onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
A
9 yıl
Xperia Z2 Ekran sorunu
arkadaşlar merhabalar. ilginç bir sorunum var. telefonun az çektiği yerlerde telefon kendi kendine sapıtmaya başladı geçenlerde. daha sonra eve geldiğimde wifi ağına bağlanınca düzelmişti. bugün yine aynı şey oldu ve bu defa dokunmatık hiç algılamıyor. sadece güç tuşuyla kilitli ekrana bakabiliyorum. dokunmatık çalışmadığı için yeniden başlat da yapamadım. sorunun kaynağı ne olabilir? teşekkürler.
A
10 yıl
Alt tarafta cikan ilginc yazi SS\u0027li
Arkadaslar herkese iyi aksamlar.
Garip bir sorunum var. Aslinda tam olarak sorun degil ama ara ara cikiyor, simdi yine cikti, merak ettim.
Fotografta alt kisimdaki yazi bazen kendi kendine cikiyor. Cok merak ettim, ar7 seklinde arattim. Ios developer oldugu yaziyor Twitter'da. Tamam da orada ara ara cikmasi ne alaka?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
İlginc arama ekrani sorunu SS\u0027li
Arkadaslar gecen gun babami aradim, bu numara aranamamaktadir dedi. Bi kac kere daha denedim yine ayni hatayi verdi. Daha sonra duzeldi ama bu defa da babam beni aradiginda garip bir sorun olustu. Arayanin ismi olarak babam veya diger iki kisi yaziyor. Sorun ne olabilir acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Asphalt 7 Yedekten Yükleme Sorunu
Arkadaşlar, herkese iyi geceler. Sorunum kısaca şöyle: Geçen hafta telefonu restore ettim ve sıfırdan kurulum yaptım, yedekten yükleme yapmadım. Restoreden önce yedek almıştım. Telefona Asphalt 7'yi tekrar yükledim ve önceki oyun kaydımı iTools ile kopyaladım ama oyun açıldıktan 2-3 saniye sonra ana ekrana atıyor. Daha önce Whatsapp yedeğini aynı yolla yüklemiştim ancak Asphalt 7 olmadı.
Nerede yanlış yapıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
A
10 yıl
iTunes Radio Nasil Kullanilir?
Arkadaslar herkese merhaba. iOS 7.1 yuklu 4s sahibiyim. iTunes Radio nedir, ne degildir merak ettim, fakat nereden acilacagini bulamadim.
Apple'in sitesinde muzik calara girip radio secenegine tiklanmasi gerekir diye yaziyor ama bende oyle bir secenek yok.
Acaba 4s'e kullanma imkani mi sunulmadi Airdrop gibi? Yoksa ben mi yanlis bir sey yapiyorum?
Cahilligimi bagislayin. Herkese iyi gunler.
A
10 yıl
Karbon fiber ekran koruyucu
Arkadaslar daha once karbon fiber ekran koruyucusu kullanan ya da tam olarak ne oldugunu bilen var mi acaba?
Bugun beyaz olanini gordum cok hosuma gitti. Avantaj ve dezavantajlari nelerdir? Orta kaliteli olan ortalama ne kadardir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.