S

Yüzbaşı
12 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Tcl s600 şarj hakkında
Merhaba arkadaşlar. İlk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum tcl s600 aldım. Kulaklık çalışıyor sıkıntı yok tcl connect ile bağlantı kurdum iki kulaklık şarjları 100 oluyor ama ortada sanırım kutu için ayrıca bir şarj var hep 10 gözüküyor devamlı şarjda kalsa da değişmiyor. Bu kutu ayrıca şarj olmalı değilmi bunda sıkıntı mı var acaba ne yapmamı önerirsiniz
S
6 yıl
Avcılar E5 TürkPetrol - indirimli mazot
Avcılar E5 te Torium tarafında eskiden Total olan akaryakıt istasyonu bir süre önce TürkPetrol e dönüştü, bugün geçerken mazot grubunda %5 indirim afişlerini gördüm. Eurodizel 5,99 dan satılıyor, buranın yakıtını kullanan var mı, bir sıkıntı yaşar mıyız acaba? Total ken oradan yakıt almıştım, ama sahibi- yakıt alınan yer değişmiş midir bilemiyorum.
S
7 yıl
Kırklareli Vize Hakkında
Merhaba arkadaşlar, bir komşum kırklareli vize nin köyünden arsa almış. Bağbuğa köyü 35-40 bin lira civarı 250 metre kare arsalar. Parsellenmiş tapulu, bende 3040 bin liralık bir arsa almayı düşünüyorum, buralar mantıklı olur mu bilgisi olan var mı? YAtırım amaçlı uzun vadeli düşünüyorum...
S
9 yıl
İstanbul-İzmir yolu nasıl?
Merhaba arkadaşlar, yarın İstanbuldan İzmir'e yola çıkmayı düşünüyorum öğlen 13 civarında. Kış lastiklerim var, ama bugün Balıkesir-Manisa yolunun kapandığı haberleri var, istanbul-izmir yol durumunu bilen var mı??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.