A

Onbaşı
09 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
resim galerisi sorunsalı
selam arkadaşlar,

ben yeni kurduğum internet sitemin yönetim paneli için resim galerisi/ortam kütüphanesi arıyorum.

yardımcı olursanız çok mmakbule geçer.
A
5 yıl
web sitesinde pdf görüntüleme
merhaba arkadaşlar,

web sitesinde pdf nasıl gösterebilirim?

Yani pdf'i upload ettim, siteye yerleştirdim. İstiyorum ki pdf'in ilk sayfası küçük resim olarak görünsün tıklayınca da indirmeden tarayıcının içinde göstersin. Mobil'de otomatik açıyor da pc'de indiriyor, sonra başka bir sayfada açıyor vs.
Bunu biraz da seo için istiyorum. Çünkü seo eğer sitenin içinde kabule ederse google'a da göndermiş oluyor o pdf içindekileri..
yardımcı olabilecek arkadaşları heyecanla bekliyorum.
A
5 yıl
sitene döviz kuru ekle
merhaba arkadaşlar,

siteye döviz kuru kodları ile merkez bankası kurlarını eklemek istiyorum. Fakat ne yaparsam yapayım direkt ekleyemiyorum. Ya yazı olarak ekliyor ve kodu aldığım siteye link atıyor ya da başlıklar görünürken rakamlar görünmüyor.

Bir de mümkünse reklamsız kodlarla çözmek istiyorum.

Yardımcı olabilecek birileri olursa çok makbule geçer.
A
5 yıl
Sitenin index sayısı?
Merhaba arkadaşlar,

sitenin index sayısı benim google'a gönderdiğimden az oluyor. Benim gibi bir sitenin indexi 30.000 iken benim 5000-6000 arası oynuyor. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
A
5 yıl
Site Oturum Süresi ve Döküman Aratma
Merhaba arkadaşlar,

php'den yeni bir site kurmaktayım.
Şuan iki sorunum var.

İlki; Yönetim Panelinde oturum süresini ayarlayamadım. 20 saniye sonra işlem yapılmıyorsa oturumu atsın istiyorum. Ama atmıyor. Localhosttan çalışıyorum. Deniyorum ama oturum tarayıcıyı kapatsam da, 20 dakika beklesem de atmıyor.

İkinci sorunum ise; Sitede dökümanlar olacak. Bol bol.. Ve bu dökümanların 4 farklı seçenekle arattırmayı düşünüyorum. Örneğin Döküman adı-Marka-Döküman Türü-Kategorisi gibi.. Bu olayı halletmem için ne önerirsiniz?
A
5 yıl
Pop-up Düzenleme
Merhaba arkadaşlar,

Benim yönettiğim bir internet sayfasında pop-up yönetim panelinin içinden kontrol edilebiliyor. Fakat sadece anasayfada görünen bu pop-up'ı ben başka sayfalarda örneğin "Makale" sayfasında göstermek ve site girişinde değil de çıkışında göstermek istiyorum. Ve bu pop-up "Bültenimize Abone Olun" pop-up'ı olacak.

Bu konuda bana yol gösterebilecek bir dost var mıdır?
A
5 yıl
pdf\u0027ten keyword alma
Merhaba arkadaşlar,

Sorum şudur ki; web sitesine yüklediğim .pdf içinden kelimeleri google'a nasıl gönderirim. Yaklaşık 100 sayfalık pdf içinde bir sürü ürün kodu var. O ürün kodlarını otomatik olarak index almamı nasıl sağlarım? Google'da o kodlar aratılınca benim sitem çıkar?
A
5 yıl
LG55UK6100
Merhaba dostlar,
Bu işi bilen bir insana ihtiyacım var.

Evlenme arefesindeyim. Ev kuruyorum. Televizyon araştırırken bugün İstanbulbilisim'de LG 55UK6100 4.100 tlye düştüğünü gördüm. Sizce bu bütçeye göre nasıl bir tv?

Tv'de internetten dizi, film, maç seyrediyorum. Ve sanırım düğün hediye bir ps4 gelebilir. Bir de o var. Sizce memnun kalır mıyım?
A
6 yıl
Sitemap Olayı
Merhaba arkadaşlar,

Sitemap hazırlama olayının kısa yolu var mıdır arkadaşlar?

Tek tek elle yapıyorum :/
A
6 yıl
Ethernet üzerinden Yazıcı
Arkadaşlar şirkete yeni bir cihaz alındı. Fax,yazıcı, scanner.. Hp LaserJet M134fn. Bu cihazı şirketteki 6 pcnin görmesi için nasıl bir bağlantı yapabilirim. Bir türlü çözemedim. Wifisi yok. Ethernet üzerinden yapılabilir demişler. Fakat çözemedim.

Lütfen yardımcı olur musunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.