U

Onbaşı
05 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
Lava 28cm Kızartma Tavası ama hangisi?
Selam,Hepsiburada'da satılan linkteki Lava 28cm Kızartma Tavası içinhttps://www.hepsiburada.com/lava-yuvarlak-kizartma-tavasi-metal-kulplu-cap-28cm-p-HBV000007HP90
ürün detayında "3 kat emaye kaplama, 2 fırınlama tekniği ile üretilen Lava metal kulplu kızartma tavası" diyor ama

Lava'nın kendi sitesinde aynı görseldeki aynı ürün için https://www.lavashops.com/kizartma-tavalari/Lava-Dokum-Yuvarlak-Kizartma-Tavasi-Metal-Sapli-Cap-28cm
"1 kat emaye kaplama, 1 Fırınlama" yazar.

Kendi sitesinde "3 kat emaye kaplama, 2 fırınlama" olanların fiyatı çok daha pahlıhttps://www.lavashops.com/kizartma-tavalari/Lava-Dokum-Kizartma-Tavasi-Ahsap-Kulplu-Cap-28cm-Kirmizi

Hangisi doğru bilen var mı?
Ayrıca lava'da daha pahalıya satılanla aradaki fiyat farkına değer mi daha pahalıyı almak?
U
7 yıl
Cam Balkon Seçenekleri Konusunda Tavsiye
Selamlar,
Cam balkon yaptırmamız gerek. Seçenekler arasında kafam boğuldu. Bir de maliyet konusunda markadan markaya, tipten tipe çok fark olunca iyice karıştı.

Kafamı karıştıran başlıca seçenekler şunlar:

a) Cam balkon tipi:
- katlanır camlı
- sürme camlı


b) Camın tipi
- 8mm temperli
- ısıcam (çift camlı yani)


Sorular sorular..

- Katlanır cam balkon mu yoksa sürme cam balkon mu daha iyi ısı yalıtımı sağlıyor? hangisi daha stabil? hangisi daha kullanışlı? sürmelerde eskiden temizlik problemi varmış fakat yeni çıkan modellerde kanatların birbirinden ayrılabilmesi sağlanarak temizlik işi bir nebze kolaylaştı deniyor doğru mu?

- Normal temperli yerine Isıcamlı isteyince fiyat iki katına çıkabiliyor. Gerçekten değiyor mu buna? Sonuçta pimapen değil cam balkon yapılacak nihayetinde, altında üstünde bir sürü oluk delik şu bu var. Isıcam bana bu bakımdan para tuzağı gibi geliyor, tecrübesi olan var mı, gerçekten fark ediyor mu, tavsiye eder misiniz?

ve genel olarak marka tavsiyeniz var mı? mesela en bilinen lüks marka Albert Genau diğerlerinin 2-3 katı, böyle "marka" olmuş ürünler bu fiyat farkına değiyor mu?

şimdiden teşekkürler
U
11 yıl
Portatif Harici Disk bozuldu, İçindeki datayı nasıl kurtarırım?
Selamlar,

1.5 TB portatif Seagate Goflex hard diskim durduğu yerde bozuldu. Bilgisayar kesinlikle tanimiyor. USB'ye taktiktan sonra icinden "klik klik" sesler gelmeye basliyor ki sanirim bu "ölüm kliği" (click of death) diye bilinirmiş harddisklerde. 5 dk sonra da sanırım PC pes ediyor ve hard diskin üzerindeki ledi yanıp sönmeye başlıyor.

Çok farklı bilgisayarlarda, farklı 2.0 ve 3.0 USB girişlerde, farklı sistemlerde (Windows ve Linux) denedim, kesinlikle tanınmıyor. Önündeki sökülebilen USB dönüştürücü zımbırtısını başka Goflexinkiyle denedim, işe yaramadı.

1.5TB ağzına kadar doluydu. Kurtarabildiğim kadarını kurtarabilmek istiyorum mümkünse. Bilgisayar tanımadığı için yazılım ile veri kurtarma yapamıyorum.

Kendi imkanlarımla kolayca içini açıp kurtarabilmem mümkün mü? Mümkünse nasıl yaparım? Fakat belirtmem gerek ki bu konuda hiç tecrübem yok, daha fenası alet edevatım da yok. Ve diski daha beter etmekten korkuyorum.

Kolayca kendim yapmam mümkün değilse bu işi Ankara'da güzelce kim yapar? Ankara'ya yeni geldim sayılır, böyle sorunlarda nereye gidilir, kime güvenilir hiç bilmiyorum.

Her türlü yardımlarınıza açığım.
Şimdiden çok teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.