A

Çavuş
25 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Masaustu islemcinin garip isisi
Selam, masaustu i3 2120 islemcim kasayi acar acmaz bios ekraninda bile 30 saniye icersinde 61 derece isiya ulasiyor. intel stock fan 1700rpmde calisiyor ve termal macun, temizlik olmasi gerektigi gibi. islemcimi dun dusurdum ve sag ve sol kosesinde kart uzerinde pinlere denk gelmeyecek sekilde kucuk yirtik var. Sizce darbeden kaynakli bir problemmi ?
A
8 yıl
Olecegimizi bildigimiz halde..
Olecegimizi bildigimiz halde bu yasamin sirrini merak edenler yokmu icinizde ? Bir gun olecegiz ve hic bir sey hissetmeyecegiz dusunsenize artik yokuz. Bu hayatta elimizden geldigince eglenmeliyiz kanaatindeyim. Lutfen tanricilar troll yapmasin.
A
8 yıl
Tahta kokulu parfum
Daha once tahta kokulu parfum kullananlar oldumu sizce alinir mi ?
A
8 yıl
Tuhaf Ay hakkında yardım gerekli
Merhabalar 07.08.2016 pazar günü akşam saat tam 22.00'da arkadaşla sahilde oturmaya başladık, Ay tam kafamızın üstüne gelecek şekilde ve tam Ay'dı. Hatta arkadaşa kocaman olduğunu ve güzel göründüğünü söyledim (birşeyler olacağını biliyordum). Saat 22.12'de Ay denizin tam uç noktasına gelmişti ve çok şaşırmıştım. 7 ağustostan beri bunu merak ediyorum, bilime çok meraklıyım fakat bu konuyu çok araştıramadım.

Özet : 12 dakikada tam tepeden bu kadar kısa sürede denizin uç noktasında nasıl görünebiliyor onu anlamadım ?

Not : İzmir'de ikamet ediyorum ve 7 ağustos gecesi Ay'ı tam ay olarak gördüm.
A
8 yıl
Ay hakkında ciddi merak ettiğim problem
Merhabalar 07.08.2016 pazar günü akşam saat tam 22.00'da arkadaşla sahilde oturmaya başladık, Ay tam kafamızın üstüne gelecek şekilde ve tam Ay'dı. Hatta arkadaşa kocaman olduğunu ve güzel göründüğünü söyledim (birşeyler olacağını biliyordum). Saat 22.12'de Ay denizin tam uç noktasına gelmişti ve çok şaşırmıştım. 7 ağustostan beri bunu merak ediyorum, bilime çok meraklıyım fakat bu konuyu çok araştıramadım. DH nin bilim adamları konu hakkında birşeyler yazabilirlerse çok mutlu olurum, iyi forumlar.

Edit: 12 dakikada bu kadar kısa sürede denizin uç noktasında nasıl görünebiliyor onu anlamadım ?
A
8 yıl
Türk Dil Kurumu patladımı yoksa bakım mı var ?
http://www.tdk.gov.tr/

Site hatası : Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
A
8 yıl
Eski, damla şeklindeki gözlükten arıyorum SS\u0027li
Herkese iyi akşamlar direk konuya giriyorum, 95li olmama rağmen doğduğum yıl ve öncesindeki hayat tarzını seviyorum. Resimde gösterdiğim gözlük çerçevesinden nerde bulabilirim? Dışarıda numaralı olarak takmayı planlıyorum. Bu arada gözlük kullanan birisi değilim fakat bunu bulursam kullanmaya başlayacağım.

Namı değer Bill amca

< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Fujifilm Finepix HS20 EXR Sallanma İkazı sorunu
İyi akşamlar, cihazımda sallanma ikazı / blur warring uayrısı alıyorum üstelik resetlediğim halde gitmiyor bu uyarı. Çözüm önerisi olan varsa çok makbule geçer moralim bozuk.
A
8 yıl
Piksel Oyun - Musteri Hizmeti %100
Herkese merhaba oncelikle belirtmeliyim ki ben sadece bir musteriyim ve kesinlikle firmayla bir baglantim yoktur.

Konumuza gelecek olursak ilk olarak gecen haftalarda izmirden kendime 2. el ps3 aldim ve ilk isim gta5 alip oynamakti. Nerdeyse 6 satici ile gorustum ve ne yazikki ellerinde 2. el gta 5 kalmamis, sifir olanlari da pahaliydi. 2. el almakta kararliydim ve 7. gorustugum gitti gidiyo dan buldugum HAVUZ ELEKTRONİK adli spotcudan 2. el gta5 alacaktim fakat urunu aldiktan 2 gun icinde kendilerine bir turlu ulasamadim. Sonra internetten arastirinca gordumki bu spotcu istanbul tahtakale de kucuk bir dukkan ve memnuniyet sifir, yani sabikasi cok. Nette herkes sikayetci, hemen gg den urun iadesi istedim ve kargo baslamadan parami 1 gun icinde iade aldim. HAVUZ ELEKTRONİKTEN hicbirsey almayin cogu kisiye orjinal urun diye yan sanayi mal yolluyorlarmis. Her neyse hemen gta5 almaliydim ve bu sefer baska siteden PİKSEL OYUN adli dukkana ulastim 2. el gta5 icin. Ve telefonda arkasinda ufak tefek cizik oldugunu soylediler bende bilerek kabul ettim cunku 2. el malda sifir cizik imkansiz gibi bisey. 1 gun icinde kargo geldi oyunu denedim ve 8466mb yani 8 bucuk gb yukleme ekraninda 600 kusur mbta her seferinde takildi.Oyuna giremedim ve hemen piksel oyuna ulastim geri iade yolla dedi ve bende sifir olarak 120tl ye gta5 talep ettim. Ustune farkini koyarak bana ucretsiz kargoyla bugun gta 5 yolladilar. Suan kurulum tamamlandi cd de hicbir cizik veya sorun yok.

Bu yazimdaki amacim piyasadaki cakallara kanmamaniz icindir. Piksel Oyun ile ilgili hicbir baglantim olmayip tamamen musteri memnuniyetini ele aldim. Bu arada İstanbul Avcilar da Piksel Oyun'u bulabilirsiniz. Benim aradigim kalite budur, magduriyetten dolayi boyle hizli ve kaliteli isi yapan tek firma Piksel Oyun benim icin. Kendinize iyi bakin kaliteden sasmayin iyi forumlar.
A
8 yıl
Resmen bedavaya aldigim su
Ne zamandir alicam diyip duruyodum 1-2 yildir su icmiyorum ve bugun tak etti gittim bankaya 99.9999.99 TL kredi cektim.
Sonra hemen arkadasimin arkadasinin arkadasindan 2. el bi yarim litrelik suyu 90.000.00 TL den aldim, kalan9.999.99 TL ilede kendime guzel internet paketi yaptim suan bu paketten yaziyorum. Hayirli olsun diyin beyler nazar degmesin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.