D

Yüzbaşı
22 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Teyzeler sosyal medya ya hakim
Çok enteresandır önceden 14-20 yaş arasındaki gençler takılırdı face de şimdi eşiyle arası olmayan 35-55 yaş arasındaki teyzeler takılıyor ve amaçları heyecan yaşamak. Ekleyip konuşmak isteyenler dolu bi kaç defa değil onlarca denk geldiğim oldu.
D
9 yıl
Bi bakın bakalım
Elimde ki telefonu satıp, evdeki neti kesip, faturalı hattımı kontorluye çevirip yoluma sade bir vatandaş olarak devam etmek istiyorum. Sizce nasıl fikir ?
D
9 yıl
buda benim işsizlik hayatım
Merhaba beyler ev bir elin parmaklarını geçmeyecek bayanlar, biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Kafam çok karışık böyle bi kaç yorum iyi gelebilir.
16 yaşında beni bir işe verdiler gümüş satışı alyans, bileklik gibi ürünler var. tezgahtarlığı öğrenip daha düzgün bir kişilik için, bi yandan da okuyorum gümüş işindeki Patron arkadaşının yanına yolladı ve okul bitti. yaz tatilinde aveanin alt bayisine girdim orda biraz takıldım okula giderken bizim Patron alt bayii den üst bayii é geçti. bu arada gittik üniversiteye 2 yıllık geleceğin meslekleği yalanı altında endüstriyel otomasyon diye saçma sapan bir bölümü seçtim. Okul bitmedi beceremedim geri geldim yaşadığım şehre, bir işe girdim bilgisayar işi yapan 4/5 ay çalıştım adam yakın arkadaş, sonra bu gıcıklandı beni çıkarttı işten. iyi güzel ben evdeyim iş yok bi kaç bekledim 10 ay vardır herhalde bu bekleme. o sırada avea daki Patron iflas etti, iflas halindeyken onlarla çalıştım bi süre 8 ay kadar sonra iş değiştirdiler ben yine çıktım. yine işsizim çok güzel yine evde yatmalar başladı, geceler gündüz gündüzler gece oldu. iş yine yok bi akşam kafeye gidelim dediler çocuklar gittik kafeci bilgisayar işinden anlayan birini arıyorum dedi gel başla bizim teknik servis var birde satış yaptığımız yer tmm dedim başladım orda 1 yıl geldim gittim sonra yine bi işten ayrılma durumu yine işsizlik. yaş geldi geçiyo diye askere gitme düşünceleri geçiyor aklımdan kiz arkadaşım git diyo sürekli de. millet de git gel herşey değişiyor askerden sonra hem iş daha iyi imkânlarla başlarsın lafları ile gittim geldim 1 yılda böyle geçti gitti. geldim askerden hemen turkcell é ise girdim o sırada burda açılacak samsung bayisine iş başvurusu yaptım adamlarla konuştuk anlaştık, bu turkcell de ki iş veren samsung à benim yanımda ki elemanı mı aldınız işe alacak demiş ve iş bozuldu. Artık turkcell de çalışmam deyip burdan ayrıldım çünkü iş ağır maaş asgari ücretin altında idi samsung maaş prim güzeldi adam önümü kesti anlayacağınız. çok güzel biçimde şimdi yine geceler gündüz gündüzler gece oldu söyleyin ben napayım şimdi?
D
10 yıl
alakasız biriyim
siyasi görüşüm yok ilgide yok. futbol severim ama ilglenmem. müzik dinlerim ama enstrüman çalamam nedir böyle bu ilgisizlik sizce?
D
10 yıl
leopar deseni
bayanda sizce dikkat çekici mi?
D
10 yıl
ramazan yaklaştı
ramazan yaklaştı forum da tipim nasıl, sevgilim olmadı hiç, dolmuştaki aplam, yan komşu, kizla olan muhabbetim gibi konular yerine ayakta su içilmez ayakta İşlenmEz gibi konular açılmaya başladı abicim günlük tüketici oldunuz burda ha.
D
10 yıl
az kaldı bekliyorum böyle bir konu
Yeni evlendim aldığım hatun nasıl ss li gibi bir konu ile karşımıza çıkacaksiniz.,herşeyinizi abartmaya başladınız. Facebook dan kaçtık geldik dh çatısı altına yok çatısız kadınlar gibi gezdıreceksınız bu saatten sonra ayıp ya
D
10 yıl
Tronsmart Vega S89
Tronsmart Vega S89 Android 4.4 Google TV Player w/ 2GB RAM, 16GB ROM, Bluetooth, XBMC - Black

Sizce bu ürün alınırmı duruşu çok hoşuma gitti özelliklerde güzel bu tarz ürün kullanan arkadaşlar bakarsa sevinirim birde fiyat Sizce nasıl?
D
10 yıl
SONY EV TİPİ CP AD2 USB ŞARJ ADAPTÖRÜ
< Resime gitmek için tıklayın >
Teknik özellikleri
Giriş : 220 Volt, 0.3 amper, 15 watt
Çıkış : 5 Volt, 2.1 amper



KUTU İÇERİОžİ
50 Cm usb' den mikro usb' e kablo
Adaptör
Kullanım kılavuzu ( Türkçe dil desteği yok)


Kullanışlı hizli şarj edilebilir olmasi niye baştan bu ürünü almadım yada cihazla bu ürün gelmedi diye sorularla karşılaştım kendi kendime Xperia Z1 de oldukça mükemmel sonuçlar aldım çabuk şarj etmesi zaman açısından oldukça güzel ve verimli çalişiyor. Samsung,zte gibi alt modellerin şarjı olma süresi yari Yarı ya fark etti sony Xperia z1 de ise Normal şarj süresi 1 saat iken bu adaptör ile 40 dakika buldu diyebilirim. Orjinal şarj cihazı malesef bozuldu ve bunun içinde ürünü servis e şimdi yollamak yerine adaptör almayi tercih ettim ürünün cihaz içinde orjinal verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ses bombası denilen küçük mono mp3 çalarlar şarj ettiğimiz de 20 dak şarj da 16 saat müzik dinleme olanağimiz oldu ürün usb ile şarj olan tüm cihazlarda mükemmel sonuçlar elde etti diyebilirim. Benim gözümde tek eksi yönü adaptör oldukça büyük bunun disinda verilen paraya değer
Ürünü Morfare, Hepsisony ve sony mağazalarından temin edilebilirsınız
D
11 yıl
Sizde varmi bu olaydan?
içimde söyle bi hıs var anlamadım ne iş. böyle kendimi yüksek bi yerde yada süper bir icat yapicakmiş gibi hayata sper gol atıcakmişim gibi hissediyorum. bu arada hayatla aramdakı skor da söyle hayat:3 - ben:0.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.