S

Yüzbaşı
20 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
FlashTool sorunu [ Çözüldü ]
pc deki driverleri sil tamamen programı da sil sıfır siteden indir kur driverlerini kur hocam. programı kapat telefonu dowloand modunda tak pc telefonu tanısın sonra telefonu çıkar programı aç. ek özelliklere tıkla hocam. kurtarmya tıkla imei yaz tamama bastığın an telefonu tak bağlantı kesildi derse yeniden dene diyin. batarya zayıf derse tamamen programı kapatıp fişi çekip. programı açın ek özellikler kurtarma imemi tamam yine takın bir kaç defa deneyin olur hocam
S
10 yıl
silinecek
silinecek
S
10 yıl
Beni Çıldırtan Sorun...
İyin günler arkadaşlar

http://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/#support


marka anakartım var 2+1 ses hoperlörü takıyorum sadece biri çalışıyor ama diğer bütün pc lerde çalışıyor. kendi sitesi destekliyor diyor ama destelemiyor.

çözüm bolu söyleyebilirmisiniz?
S
10 yıl
G2 KitKat Güncellemesi İçin 2 İyi Haber. ( 4.4.2 Sürümünün İnceleme Videosu )
LG G2 kullanıcılarının merakla beklediği Android KitKat güncellemesi hakında nihayet sevindirici haber geldi. Gelen bilgilere göre şirket MWC 2014 sonrasında önümüzdeki hafta Android KitKat güncellemesini yayınlayacak.

Güncellemeye dair bir görüntü yayınlayan Techmaniacs.gr sitesinin sayfasında LG G2'nin D802 uluslararası varyantı olduğu açıkça görülüyor. Geçtiğimiz ay Korede kullanıma sunulan güncellemenin MWC 2014 sonrası sunulması bekleniyor. LG G2 üst segment özelliklere sahip olduğunu söylemeye sanırım gerek yok.

Bu yüzden güncelleme önceliğinin G2'ye verilmesi şaşırtıcı bir olay değil. Umarız Android 4.4.2 KitKat güncellemesi LG G2 kullanıcıların istediği bir nitelikte gelir.

1. Haber Gelecek Hafta Kavuşuyoruz.
2.4.4 Yerine 4.4.2 alacaz.

Güney Kore de Yaptığı Gibi Bu Gün saat 00:00 İtibari İle Uluslar Arası 802 model Telefonlara sınırlı sayıda Dağıtılmış olup geri dönüşüme göre tüm telefonların uluslar arası versiyonu yayınlanacakmış.

Yeni Haber

Android 4.4.2 güncellemesi ile cihazın performans artışı gözlerden kaçmayacak kadar belirgin şekilde görünüyor. Şirketin G2 için optimize ettiği Android 4.4.2 KitKat cihazda % 17 oranında performans artışı sağlıyor. Batarya performansında gözle görülür bir değişiklik olmasada cihaz daha hızlı hale getirilirmiş.


Cihazda hızlı web tarama, video oynatma gibi bir çok performans artışı bulunuyor. LG'nin Android 4.4.2 KitKat güncellemesi yüklü akıllı telefonunun ortaya koyduğu performansı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoya Burdan Ulaşabilirsiniz:


http://youtu.be/7oORc09WTiw
S
10 yıl
Son Güncelemeden Sonra S3
Hocam s3 güncelendikten sonra olan sorunlardan hepinizin haberi vardır. geç açılma gibi sebekenin gitmesi gibi ekranın kararması gibi vs vs.
bir çözümünü bulan arkadaşlar var mı
S
10 yıl
LG G2 Canlı Destek Ve Sorumsuzlukları.
bundan 5 gün önce bir sorun için canlı desteğe bağlandım onlar beni çağrı merkezine yönlendirdiler konuştum bu gün içinde sizi aricaz dediler aramadılar bu gün canlı desteğe bağlandım tam 5 kişi cvp vermeden çıkış yaptı.



Bir Sorun inş Canlı Desteğe Bağlandım. Çağrı Merkezini Arayın Dediler Aradım. Bana Size Dönücez Dediler Tam 5 gün oldu Dönmediler bu gün Canlı Destek Servisine Baş Vurdum. Tam 6 defa bağladım soruma cevap vermeden Çıkış yaptılar. Bu Saygısızlık. LG den alacağım son ürün oldu tşk ederim
S
10 yıl
Türk kullanıcıları Google Play\u0027i altüst etti
Google Play üzerinden uygulamalara yorumları gözükmesi için 1 yıldız verdiğini belirten Türk kullanıcılar, son günlerde tüm dünyanın dilinde.
Özellikle son birkaç haftadır bu durum gözünüze elbet çarpmıştır. Google Play üzerinde hangi oyun ya da uygulama fark etmeksizin uygulamaya değerlendirme kısmında 1 yıldız veren kullanıcılar tüm dünyada konuşulmaya başlandı.
Oyunun, uygulamanın kalitesine ya da geliştiricilerin emeğine bakmaksızın sadece kendi belirttiklerine göre yorumları gözüksün diye oyun ya da uygulamalara 1 yıldız veren Türk kullanıcılar birçok kişinin tepkisini çekmeyi başardı.
Dünya basınında da haber olan bu durum oldukça "ilginç" bir durum olarak karşılanıyor. Bunun yanında uygulamayı beğenemeyen ya da hata alan bazı Türk kullanıcılar da aynı mantıkla bazı uygulamalara 5 yıldız verdiği görülüyor.
S
10 yıl
LG G2\u0027nin global versiyonuna da Android 4.4 KitKat geliyor(du yanlış olduğu ortaya çıktı)
Son dönemlerde üretmiş olduğu amiral gemisi akıllı telefonlarla adından söz ettiren LG'den haberler var. Firmanın amiral gemi olarak lanse ettiği LG G2 modeli oldukça rağbet görmüş ve 3 milyon satış rakamına ulaşmıştı.

Güncelleme noktasında biraz pasif kalan şirket, G2'ye ne zaman Android 4.4 KitKat güncellemesi gelecek sorularına maruz kalmıştı. Bügün gelen bir haber G2 kullanıcılarını sevindirecek nitelikte. LG Mobile'ın Suudi Arabistan resmi Twitter hesabı Android 4.4 KitKat güncelleme ile ilgili bir tweet paylaştı. Görüntüde de gördüğünüz gibi LG G2, 4.4 KitKat güncellemesini Suudi arabistan da bu ayın sonuna kadar almaya başlayacak

Suudi Arabistan'a gelmesi beklenen Adroid 4.4 KitKat güncellemesinin diğer bölgelerede yavaş yavaş sunulacağını tahmin ediyoruz. Android KitKat LG G2'ye performans artışı, ayarlar menüsünde değişiklikler, durum çubuğu simgeleri gibi yenilikler getirecek.



Kaynak:http://www.gsmarena.com/its_official__international_lg_g2_kitkat_rollout_starts_this_month-news-7566.php
< Resime gitmek için tıklayın >

Not: Arkadaşlar bende sizin gibi umut ettim ama yanlış haber olduğu ortaya çıktı. Yöneticilerin silmesini rica ediyorum.
S
10 yıl
LG G2 İçin Android 4.4 Yakında Yayınlanabilir
LG’nin 1 Ocak’tan başlayarak LG G2 için Android 4.4 KitKat güncellemesini dünya genelinde kullanıcılarına sunacağı konuşuluyor.

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics, LG G2 için Android 4.4 KitKat işletim sistemi güncellemesini kendi ülkesindeki kullanıcılar için yayınlamış fakat dünya genelindeki kullanıcılara yönelik olarak ne zaman yayınlanacağı konusunda resmi bir açıklamama
yapmamıştı. Konuyla ilgili gelen son haberlerde LG’nin Android 4.4 KitKat güncellemesini 1 Ocak’tan itibaren dünya genelindeki kullanacılarına sunacağı belirtiliyor.



Konuyla ilgili bu iddialar hakkında henüz resmi açıklama gelmiş değil. Ancak yakın zamanda çıkan haberlerde belirtildiği üzere LG G2′nin sadece 2 milyon adet sattığı ve bu rakamın beklentilerin altında olduğu göz önüne alınacak olursa, LG’nin LG G2 için Android 4.4 güncellemesini bir an önce yayınlayarak daha fazla kullanıcıyı cezbetmeyi amaçlaması pek de sürpriz olmaz.


Scroll.com
S
10 yıl
LG G2 için Android 4.4 resmen başladı!
LG, hem tasarım hem de donanım özellikeri itibariyle kullanıcılardan tam not alan G2 akıllı telefon modeli için kapsamlı ilk Android güncellemesini dağıtımına başladı. İlk olarak Güney Kore'de başlatılan güncellemenin 2014'ün ilk çeyreğinde dünya geneline sunulması bekleniyor. OTA (şebeke) yoluyla G2 sahiplerine ulaşan güncellenin dosya boyutu alt bölümde yer alan ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere 637.39MB'a sahip.



Güncelleme neticesinde LG'nin kullanıcı arayüzüde değişimler ve geliştirmeler sunduğu tahmin ediliyor. Bunun yanında kamera iyileştirmeleri, genel performans artışı, daha iyi RAM yönetimi, pil süresinde iyileştirme gibi yeniliklerin yer aldığı güncellemenin ülkemiz kullanıcılarına ne zaman ulaşacağını şu an için kestirmek zor, ancak ocak-mart döneminde tüm LG G2 kullanıcılarının Android 4.4'ün keyfini süreceğini ifade edebiliriz.









< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.