K

Teğmen
19 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
8 ADET SÜPER KUPA BILETI KAYNETTIM !!
Beyler babaannem sağolsun 8 bileti çöpe atmış. Referans no falan herşey var elimizde. Bileti aldığıma dair herşey var ama bilet yok. Allah aşkına bi bilginiz varsa yazın ...
K
9 yıl
FIFA 15 KARIYER MODU STADYUM SORUNU !!!!
Arkadaşlar sorunumun çözümünü bilen lütfen bi yardım etsin. Kafayı yiyecem yoksa. Tek istediğim kariyer modunda Beşiktaş'ı almak ve kendi istediğim stadda oynamak ya. Oyun güya bu seçeneği sunuyo ama hikaye. Kariyer oluştururken stadı seçiyorum. Ama her seferinde "Stadio Classico" yu veriyor ? Çözümü nedir ??
K
9 yıl
çok acil yardım. ps4 gta 5 üçüncü bölge sorun yaşar mıyım ?
Abilerim kardeşlerim oyunu biraz önce aldım geldim. Fakat 3. Bölge oyun . Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
K
10 yıl
Şu anda cihazınıza ADSL sinyali ulaşmıyor !! lütfen yardım ..
Arkadaşlar telefondan dün girdiğim internet bugün açar açmaz karşıma şu yazıyı çıkardı
"Şu anda cihazınıza ADSL sinyali ulaşmıyor. Öncelikle kablo bağlantılarınızı gözden geçiriniz. Kablo bağlantılarınızda bir problem yok ise İnternet Servis Sağlayıcınızla ile görüşerek ADSL hattınızı kontrol ettiriniz""
K
10 yıl
Video indirme programı önerir misiniz ?? Acil lütfen ..
Arkadaşlar s4 mini'ye video downloader önerir misiniz ? Ben bi kaç tane indirdim ne yalan söyliyim beceremedim. Videoyu açıyorum hiç biyerde indir diye bi yazı çıkmıyo yardım ederseniz sevinirim ..
K
10 yıl
TELEFON WİFİ\u0027Yİ HİÇ GORMUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN ACİLL ...
Arkadaşlar tek çıkış yolum sizsiniz. Komşunun kablosus interneti acil lazım fakat telefonum görmüyor wifi yi.Onlar pc den bağlı. Sebebi ne olabilir ??
K
11 yıl
Cydia kafayı yedi acil yardım !!
Arkadaşlar cydia kafayı yedi ne arama motorında bişey çıkıyo ne de repoların içine girince uygulama çıkıyo hiç bişeyi göstermiyo napabilirim ?
K
11 yıl
iphone\u0027 um jailbreak li mi değil mi nerden bilebilirim ?
arkadaşlar iphone 3G S kullannıyorum telde cydia var ama jailbreak yapmadım daha önce şimdi jailbreak yapmama gerek var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.