I

Yüzbaşı
16 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 yıl
vodafone aylık sınırsız instagram
dostlar, geçtiğimiz zamanlarda vodafone'un sınırsız instagram paketi oluyordu aylık ücret karşılığı. şimdi ek paketlerde gözükmüyor. kaldırıldı mı bilgisi olan varmı?
I
3 yıl
samsung galaxy s8plus instagram görüntü sorunu
dostlar, geçen hafta samsung galaxy s8plus aldım. bu sabaha kadar instagramda hiç sorun yoktu. ancak telefonda videoların bazılarında aşağıdaki gibi bir görüntü oluyor. bunu nasıl çözebiliriz? yardımcı olurmusunuz?

https://dosya.co/jucosa6w59ry/instagram_hata.mp4.html
I
5 yıl
Vodafone taahhütlü faturaya 2,5-3 TL ekstradan ekliyor
vodafone'da her şey dahil 32 tl'ye taahhütlü paket almıştım. ama her seferinde fatura 34,5 TL civarı geliyor. sizde de böyle oluyor mu?
I
5 yıl
The Truth About the Harry Quebert Affair
ABD | 2018 | Dram, Suç | Ben Schnetzer, Kristine Froseth, Patrick Dempsey
imdb : 7.3

Sezonu 10 bölüm sürecek bir mini dizinin konusu. Genç bir yazar ilham bulmak için akıl hocası Harry Quebert’in (Dempsey) evine gelir. Ancak bu sayede Harry’nin uzun zaman önce kaybolan 15 yaşındaki Nola Kellergan’ın cinayetiyle suçlandığını öğrenir ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur.



Daha ilk bölümden saran harika bir dizi. Tavsiye ederim.
I
5 yıl
Psikiyatri ile ilgili
aaa
I
5 yıl
Telekoma numara taşımada müşteri hizmetleri yetersizliği, bilgi alamama
Arkadaşlar merhaba,
geçtiğimiz hafta annemi turkcell'den telekoma geçirmek için internetten başvurdum, aradılar ve sözleşme ile hattı yolladılar. Cuma günü kargo geldi, hattı getirdi ve sözleşme evraklarını geri aldı. Ne zaman hat aktif olacak diye sorduk bilmediğini söyledi. 4441500'ü aradım. Bilmediklerini, ulaşabileceğimiz bir numara olmadığını ve hat aktif olunca bizi arayacaklarını söylediler. Evin oradaki telekom bayiine gittim onlar da bilmediklerini söylediler. Bu nasıl bir müşteri hizmeti, nasıl bir sistem anlamadım. Nereyi arayarak ben hattın ne zaman açılacağını öğrenebilirim?

Kendim 1 ay önce vodafone'a geçtim ve her süreçte acayip ilgili ve yardımcıydılar. Çok pişman oldum telekoma karar verdiğimize.
I
5 yıl
Türk Telekom\u0027a numara taşıma süreci ve müşteri hizmetleri yetersizliği
yanlış yere açmışım. silebilirsiniz. teşekkürler.
I
5 yıl
numara taşımadan sonra oluşmayan son ay faturası
merhabalar, numaramı başka operatöre taşıdım. ancak son turkcell faturamı sorguladığımda aradan 2 hafta geçmesine rağmen henüz faturanın oluşmamış olduğunu görüyorum. ödenmedi diye faiz oluşturmasınlar diye sormak istedim. fatura tahminen ne zaman oluşur? bileniniz var mı?
I
6 yıl
Beyin ile ilgili belgesel
merhaba dostlar,
beyinle ilgili önerebileceğiniz belgeseller var mıdır?
I
6 yıl
Ön izlemeli Video programı tavsiyesi
merhaba arkadaşlar,

youtube'da video izlerken aşağıdaki resimdeki gibi istediğimiz sahnenin başlangıcını görüp gidebiliyoruz. Bu şekilde bir video izleme programı da var mıdır? Varsa adını yazabilir misiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.