O

Yüzbaşı
13 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Test Drive Unlimited 2 DLC Sorunu
Merhabalar.
Dün PlayStation Store'dan TDU 2 için 15 arabalı paketi ve 2 adet motosiklet paketini satın aldım. İndirip ve yüklediğimde oyunda hala kapalı olarak gözüküyorlar. Bu konuda bilginiz var mıdır acaba?
Sony ile görüştüğümde oyun üreticisi ile görüşün dedi!
O
8 yıl
DGS Problemlerle İlgili Soru Bankası
Merhabalar. Son zamanları sadece problemler ağırlıklı çalışmak istiyorum. Kolaydan zora ve çözümlü soru bankası önerebilir misiniz?
Herkese başarılar.
O
8 yıl
Bluetooth Kulaklı Önerisi
Arkadaşlar merhaba. Dün Asus Zenfone 5 kulaklığını evde bulup bugün kullandım. Ama oturup kalkarken ses gidip geliyor. Cepte kablo kırılıyor. Bende bu yüzden uygun bir bluetoothlu kulaklık almak istiyorum. Bulduğum model Sony SBH20 forumda araştırdım. Genelde iyi demişler. Şarjı da 6 saat gibi bir süre gittiğini söylemişler. Bunun haricinde önerebileceğiniz marka veya model var mı? Bütçem de 150 TL civarı.
Z3 Compact ile uyumlu mudur? Uyumludur diye düşünüyorum ama sitede yazmamışlar.
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
O
9 yıl
Z3 Compact Sürekli Kapanıp Açılma?
Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Herkesin sevdikleriyle birlikte nice güze bayramlara ermesi dileğiyle.

Ben bir iki ay olalı telefonumu aldım (Z3 Compact) aldığım günden beri sürekli kapanıp şifre sormadan açılıyor. Bazende aşağıda koyduğum fotoğraftaki gibi uygulamalar optimize ediliyor diyerek bayağı bir bekletiyor. Servisi aradım "tekrar kurulum yapar mısınız?" dedi. Format atıp tekrardan kurulumunu yaptım ama bir hafta geçmeden tekrar aynı sorunlar baş göstermeye başladı. Çare bulamadım sizlerden aynı sorunu yaşayan veya çare bulan arkadaşlardan yardım istiyorum. Telefonu servise vermek istemiyorum, telefonsuz kalmak istemiyorum. Çünkü servise gittiğinde açacaklar diye tahmin ediyorum ve telefonun suya dayanıklılık özelliği hasar göreceğini düşünüyorum. Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.


< Resime gitmek için tıklayın >

Ekstra bir sorunu daha var. Kamerayı manuel modda kullanmak istediğim zaman, modların hiçbirini kullanamıyorum. Yani manuel modda SCN yazan bölüm kullanım dışı.
O
9 yıl
HTC One M8 ve HTC One M8S
Arkadaşlar bunun için konu açmak çok saçma biliyorum ama nereye soracağımı bilemedim. Bu iki telefon arasında çok ufakta olsa boyut farkı var. Acaba HTC One M8'in dot View kılıfı HTC One M8S'e olur mu? M8S'e Dot View kılıf bulamadım internette. Cevabı bilen paylaşırsa çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler, konu açtığım için kusura bakmayın.
O
9 yıl
Uygun Telefon Nereden Alınır?
Merhabalar arkadaşlar. Telefon alacağım en yakın zamanda. Taksit yasağından sonra, kredi vb. yöntemlerle taksitle en uygun telefon nereden alabilirim? Elektronik mağazalar önceliğim. Operatörlerden almayı düşünmüyorum, fazla pahalı oluyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
O
9 yıl
Hangi Telefonu Seçmeliyim? 1500 Lira Bütçe
Arkadaşlar merhabalar.
Önümüzdeki ayda telefon alacağım, altı-yedi aydır telefon bakıyorum en uygununu seçmek için, umarım bu telefonla ilgili açtığım son konu olur. Üst seviyem 1500 TL'dir. Benim belirlediğim dört telefon var ama öneriye, tavsiyeye açığım. Onlardan kullananlar, bilgisi olanlar yardım ederse çok memnun olurum. Telefonların teknik özellikleri hakkında bilgilerim tamam sayılır, kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Telefondan beklentilerime gelecek olursak eğer;

- Öncelikle alo desin (ahizeden gelen ses kaliteli olsun, yüksek ses olsun çünkü kulaklarım pek iyi duymuyor.)
- Batarya ömrü iyi olsun, bir günü rahat çıkarsın. En önemlisi bu benim için.
- Kamera kalitesi bütçeme göre en iyisi olsun. Odaklaması, netlemesi iyi olsun. Ön ve arka kamera olarak.
- Güncelleme desteği olsun istiyorum, şu an bilinmiyor tahminlere dayalı ama android M güncellemesini alması yüksek ihtimal olsun..
- Bütçenin ne kadar altında olursa o kadar iyi olur.
- İki veya üç yıl idare etsin beni.
- Son olarak aksesuar bulunması rahat olsun.

Telefonlarda bunlar;

- Sony Xperia Z2 http://www.epey.com/akilli-telefonlar/sony-xperia-z2.html
- Sony Xperia Z3 Compact http://www.epey.com/akilli-telefonlar/sony-xperia-z3-compact.html
- HTC Desire Eye http://www.epey.com/akilli-telefonlar/htc-desire-eye.html
- HTC One M8 http://www.epey.com/akilli-telefonlar/htc-one-m8.html M8s'de olabilir ama M8s için Dot View kılıf bulunmuyor, M8 kılıfı M8s'e uyar mı? M8 1500 TL değil ama listede dursun belki zorlarsam çıkabilirim o fiyata.

Şu an kullandığım telefon Sony Xperia SP.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Tavsiyelere açığım başlıkta belirttiğim gibi.
O
9 yıl
Lenovo Vibe Shot
Merhaba arkadaşlar.
Konuyu doğru yere açmamış olabilirim, kusuruma bakmayın. Lenovo Vibe Shot hakkında bir sorum olacaktı. Ülkemize gelecek mi? Gelecekse hangi tarihte bilgisi olan var mı? Lenovo'nun Twitter hesabından yazdım ama dönüş yapmadılar. Bilen varsa, yardımcı olursa çok memnun olurum. Eğer birde gelecekse 3 GB RAM'li modelimi gelir?
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
O
9 yıl
HDMI to VGA Dönüştücü
Arkadaşlar merhabalar. HDMI to VGA dönüştürücü almak istiyorum, PS3'üm için, ama aklımda bir kaç soru var.

1) Aynı görüntü kalitesini alabilir miyim? (21" Monitör)
2) Hangi Dönüştürücüyü almalıyım?
3) Ses çıkışını nasıl sağlayabilirim?

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
O
9 yıl
DGS Kitap Önerisi!
Merhaba arkadaşlar dgs'ye gireceğim bu sene. Sizlerden yardım istiyorum...
Sizden kitap önerisi istiyorum. Çözülüm kitap istiyorum. Eksik olduğum konular: Problemler, Sayısal-Sözel Mantık, OBEB-OKEK. Ayrıca dershaneye gidiyorum. Puanlarım pek parlak değil. Orada da geldiğimiz konular. Matematikte:OBEB-OKEK. üslü ve köklü sayılar, çarpanlara ayırma vs. görmedik. Mantık: Kesir Problemleri.
Çok eksiğim var. Hızlanmam gerek, yardımlarınıza ihtiyacım var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.