R

Teğmen
11 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
Tiff olarak kaydetme
Arkadaşlar merhabalar, ben photoshop kullanarak bi çalışma yaptım bunu tiff olarak kaydetmek istiyorum baskıya göndermek için. Tiff olarak kaydederken hangi özellikleri seçip kaydetmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
R
10 yıl
Katalog Yapımı Hakkında
Merhaba arkadaşlar, ilk defa adam gibi bi katalog hazırlamam gerekti. Çok fazla sayfa olmadığından dolayı ben bu kataloğu illustrator'de yapmayı planlıyorum fakat aklıma takılan bi kaç soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim;

* İllustratorde actigim yeni sayfayi 300dpi ve cmyk olarak ayarladigimda. Kataloga eklenecek fotoğrafları(mesela 72dpi olanlar) da photoshopta açıp cmyk ya çevirip 300dpi yapmam gerekiyor mu?
* Photoshopta açıp 300dpi ve cmyk yaptığımda fotoğraflar inanılmaz bi boyuta ulaşıyolar. İllustratorde bu fotoğrafları küçültmek istediğimde dpi aşırı derecede büyüyor.
* İllustratorde ki fotoğrafları küçülttüğümde dpi büyümesi normal mi?
R
11 yıl
Vox Stellarum / Twisting Nether / Horde
Merhabalar,

Vox Stellarum, Dunemaul realminde 5.3 patchi gelmeden once sahalara veda etmis, 10M Semi-Hardcore raiding guildidir. Dunemaul' un son gunlerini yasamasiyla beraber yeni gelen contentte tekrar toplanma karari alan Vox Stellarum kendisini Twisting Nether realmine atmis ve taze kan arayisina baslamistir.

Vox Stellarum gelen yeni contentin kaymagini beraber yemek icin oyuncu alimi yapmaktadir. Suan malumunuz karakterlerimiz ic guveysinden biraz hallice vaziyette, bu nedenle bizle birlikte ilerlemekte sikintisi olmayan, progressin en dibinden baslayabilecek, ileride guilddeki yerini kaptirmayacak, cengaver oyuncular ariyoruz.

Daha fazla bilgi icin buradan yada oyun icerisinden; Shatrian, Legomeister, Phatrian ile bilgi alisverisinde bulunabilirsiniz.
R
11 yıl
Mouse Sorunu
Merhaba arkadaşlar, son iki gündür çok değişik bir problem ile karşı karşıyayım. Bunu geçen gün video izlerken farkettim. Ne zaman mouse' u hareket ettirmesem yaklaşık 1-2 dakika içinde bilgisayar kasmaya başlıyor. Sadece video izlerken mi diye öğrenmek istedim fakat masaustune hiç birşey yapmadan dursamda aynı sonucu veriyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Umarım bir fikri olan vardır. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
R
11 yıl
Orjinal Tasarım Programları
Merhaba arkadaşlar, benim öğrenmek istediğim birşey var. Malum orjinal programların fiyatları "bize" göre biraz tuzlu. Sizce bu işi yapanların ne kadarı orjinal programları kullanıyor. Bu programları denetleyen birileri var mı? Ajanslarda çalışan tecrübeli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum.
R
11 yıl
Yardimci Site
Merhabalar arkadaslar, tasarim calismalarinizda sizlere yardimci olan, yararlanabildiginiz tutorial iceren siteleri yazar misiniz?
R
12 yıl
Thassarian
Arkadaslar bilen bilir su lanet achievementi. Cross Realms' in acilmasiyla yapabilme sansim artti. Catacylsm battlegroupta olupta thassarian sahibi olanlar lutfen yardimci olsunlar :). Merak edenler icin achievementimiz budur;http://www.wowhead.com/achievement=5865
R
12 yıl
NETLIMITSIZ (NH)
selamlar, arkadaslar tarife degisikligi yapmak istiyorumda ttnet online islemde su secenek var ama ne oldugu hakkinda bi bilgi yok acaba bi fikri olan var mi?
R
12 yıl
Netbook Onerisi
Merhaba arkadaslar, bir suru konu var farkindayim fakat anlamiyorum bu netbooklardan, kardesime netbook almayi dusunuyorum, oyun oynanmayacak maksimum 700 lira civari onerilerinizi bekliyorum.
R
12 yıl
Retri Paladin DPS
selam arkadaslar, aranizda end game retri paladin oynayan varsa birkac sorum olacak, masteryden sonra haste kasanlar var acaba critten daha mi cok ise yariyor. Bir de Gurthalak mi iyi yoksa hc experimental specimen slicer mi?, seal of truth fixinden sonra gurthalak sanirim pek ise yaramiyor deneyen var mi acaba bu iki silah arasinda ki farki?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.