B

Yüzbaşı
23 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
İos 13.5 Apple Muzik Uyg Instagram Story sorunu (çözüldü)
Arkadaşlar selam herkese

Yeni iosla gelen özellik bana gelmedi.Muzikte şarkiya girdiğimde paylaşım yapabileceğim paylaş menüsü gelmiyor.Acaba tr de yok mu bu olay.Sizlerde var mı bu özellik?
B
4 yıl
iphone 11 video takılma sorunu
Arkadaşlar Merhaba,

İphone 11 ile çektiğim videoları izlerken bazen video saniyelik donup sonra tekrar devam ediyor.Eğer sesi açmazsam kesinlikle donma olmuyor fakat sesi açınca ara sıra anlık donmalar yaşıyorum.Telefonu açıp kapatınca düzeliyor.

NOT:Orijinal fotoğraf ve videolar telefonda hafıza optimasyonu için iclouddan kullanmadım hiçbir zaman.
B
4 yıl
Iphone 11 ön kamera sorunu
Arkadaşlar Merhaba,

Iphone 11 de ön kamera ile genis acili forograf cekerken sag taraf bulanik cikiyor.Bu ozellikle fotografta 3 4 insan olunca oluyor.en sagdaki forografin yaklasik %5 lik bir kismi bulanik cikiyor.Acaba kamerada bir problem mi var.Yasayan var mi bu sorunu acaba?
B
4 yıl
İphone Xs(7999) mi İphone 11(7299) mi
Arkadaşlar Merhaba,

Telefon alma arifesindeyim 11de karar kılmıştım hatta kılıf bile aldım fakat bugün hepsiburada da xs e indirim gelmiş ve ne yapacağımı şaşırdım.Ne tavisye edersiniz?
B
6 yıl
Pupa Batarya Değişimi Sonrası Ekrar Kenarları Sarardı
Arkadaşlar Merhaba,

Geçen hafta 3 senelik İphone 6 mı batarya değişimi için Samsun Pupaya verdim.2 saat önce teslim aldım.Kurulumda farkettim ki ekranın köşe ve kenarlarında sarı bir gölge hakim.Servise vermeden önce kesinlikle böyle bir şey yoktu.

Sarılık beyaz ekranda beliriyor.Ekranın ortalarında bir anormallik yok sadece kenarlarında sarartı hakim.

Başına böyle bir hadise gelen varmı acaba? Ne yapmalıyım şimdi?
B
6 yıl
Iphone 6 ios 11.4 ve pil sağlığı sorunu
Arkadaşlar Merhaba.

Uzun süredir ios 10.3.3 de idim.Dün gözü karartıp geçeyim dedim.Görsel olarak çok daha iyi ios 11.Şimdilik memnunum.En büyük geçme nedenlerimden biri de pil sağlığını görmekti.Telefon 3 yıllık ve bataryası berbat değişim programından değiştirmeyi düşünüyordum bayadır ama %91 gösteriyor pil sağlığını.Bence bir hata var.Sizce sorun nerede?
B
7 yıl
Peugeot 208 1.6 hdi otomatik tuketim sorunu
Arkadaslar herkese merhaba

Yakin arkadasim 2015 dizel focusunu satarak baslikta bahsi gecen pug 208 1.6 hdi otomatik araci aldi arac 2015 ve 26000 km de.fakat 2 haftadir morali pek bozuk esi hergun calistigi okula gitmek icin arabayi kullaniyor ve yaklasik 80km yol yapiyor.yani ana kriter tuketimdi.focusta cok memnunlardi ortalama 4 lt civari yakiyordu.208 ise kendilerini hayli endiselendiriyor.sehir ici 7 8 litre arasi gosteriyor yol bilgisayari ve kendileride merak edip yakit alarak teyit ettiler ve yaklasik 40 kurus yakiyor araba diyorlar(kisa mesafede fulletip olctukleri icin pek saglikli olmayacagini soyledim kendilerine).neyse dun samsundan sinoba geldik klima acik 3 kisi ve gercekten 110u gecmedi sakin surdu gayet fakat durum assagidaki fotoda oldugu gibi. Bize hic normal gelmiyor tuketim acaba ne sorunu olabilir.filtre degisimi ile felan cozulebilecek birsey midir?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Astra j 1.viteste yokusta titreme sorunu
Arkadaslar merhabalar uzun suredir Turkiyede degildim.2014 model astra var babamin 1.4 turbo henuz 6000 kmde.1. Viteste yokusa ilk girildiğinde durur vaziyetten bi silkeleme oluyor sanki on teker patinaj yapiyo gibi veya surekli kasisli bi yoldan geciliyo gibi.babamada bir iki kere olmus servis bakiminda soylemis ama bisey olmadigi soylenmis.eskiden hic boyle bir durumla karsilasmadigimiz icin bana bisey tersmis gibi geldi acaba bi tahmininiz var mi durumla ilgili
B
8 yıl
9.2.1 den sonra apple muzik acilmiyor
arkadaslar merhaba dun guncellemeyi yaptiktan sonra telefonda muzik logosuna tikladiktan sonra apple muzik ekraninda kaliyor mp3leri felan goremiyorum.Ne oldugunu anlamadim var mi bir cozum oneriniz.
B
8 yıl
Sarjdayken parmak izi calismiyor
arkadaslar merhaba gecen gun amerikadan aldigim ve kullandigim iphone6 yi unlock yaptirdim parasini odeyerek bunun icinde reset atmam gerekti ve reset attim dun baktim sarj olurken parmak izi okumuyor yeni parmak izi de girilmiyor eger sarj ediliyorsa.daha onceden boyle bisey yoktu basina gelipte cozum onerisi sunabilecek bir arkadas var mi acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.