E

Yüzbaşı
12 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Yeni dolandırıcılık yöntemi
Bugün 0555 ile başlayan bı numara en para'dan arıyorum kampanyalarımızdan bahsedeceğim diye beni aradı,, bı kaç kampanya söyledikten sonra uygulamamızi guncelledik direkt müşteri hizmetleriyle görüntülü konusabilceksiniz dedi ama uygulamamızı manuel guncellememiz gerekiyor dedi teamwiever indirip telefonuma bağlanıp en para uygulamasına giriş yapmami istedi telefonu kapatıp bankayla iletişime geçtim kartlarimi kapattirdim. Adımı soyadimi kimlik numaramı biliyordu dikkat edin beyler bilmeyen tuzağa düşebilir. Daha sonra yedi sülelesine kaymak için geri aradım numara kullanılamıyor.
E
4 yıl
We chat kullanan varmı?
Referans olabilecek olan varmı? Kayıt için
E
4 yıl
Kira sözleşmesi hakkında yardim
İyi aksamlar, Nişanlım geçen yıl yalnız yaşadığı için bı ev tutmuştu ancak yakında evleniyoruz ve o evden çıkmak istiyor ( ev çok küçük) sözleşmenin bitmesine yaklaşık 6 ay var. Tek taraflı sözleşmeyi feshedebilirmiyiz?
E
6 yıl
Neden engellenmiş olabilirim
Bazı konularda yorum yazamıyorum engellisin diyor
E
6 yıl
Psikiyatri yardım
Haftaya ruh sağlığı ve hastalıkları sınavım var. Elimde bi kaç tane soru var yardım edebilecek olan varmi?
E
7 yıl
Uygulama durduruldu hatası
Gelen bildirimlere tıklayınca uygulama durduruldu hatası alıyorum. Miui 8 android 7 yüklü cihaz redmi note 4 < Resime gitmek için tıklayın >
E
7 yıl
Tüketici Hakem Heyeti lehime karar verdi ne yapmam gerekiyor
4 aylık bekleyiş sonunda lehime karar çıktı hepsiburadanın tedarikçisiyle görüştüm hepsiburada ile görüşün iade işlemlerini başlatsınlar telefonu bize gönderin biz onay verince hepsiburada iade yapacak dediler. Telefonu gönderdiğimde gelmedi yada kırık geldi diyerek iade yapmayabilirlermi. zaten hepsiburada işleme alındı diye oyalıyor. Ne yapmam gerek? Daha önce hepsiburada tedarikçilerine iade yapan oldumu?
E
7 yıl
Cihazdaki çentik izleri yamulmaları gösterebilecek olan var mı?(fotoğraflara bakınız)
huaweinin sağlam gönderdiğim telefonu nerdeyse hurdaymış gibi raporla ve güncelleme dışında hiç birşey yüklemediğim halde rootlu diyerek nasıl garanti dışı bıraktığına bakıyoruz. Ayrıca tamir istemediğim halde telefon neden açılmış olabilir Bu mu? kalite anlayışı
Fotoğraflar:< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
7 yıl
tüketici hakem heyeti yardım
Huawei den ocak ayında aldığım telefon arızalandığı için servise gönderdim. Kullanıcı hatası diyerek ücret talep ettiler bende ödemeyeceğimi geri göndermelerini söyledim. Tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorum ama aldığım firmayımı huawei Türkiye'yimi şikayet etmeliyim.
E
7 yıl
Huawei Teknik Servis
Merhaba arkadaşlar. 13 ocakta huawei gt3 mode telefon aldım. Kendi kendine kapandığı için iki gün önce teknik servise yolladım. Servis cihazın rootlu olduğunu anakart arızası olduğunu garanti dışı kaldığını söyledi ancak ben root yapmayı denemedim bile. Sadece bir kez yazılım güncellemesi yaptım. Servis ısrarla cihazın rootlu olduğunu söylüyor ben yapmadığımdan eminim. Cihazı hepsiburda aracılığıyla beşken elektronikten almıştım. Daha önce kullanılmış cihaz göndermiş olabilirlermi( müşteri hizmetleri bu konuda sim kartı ilk benim taktığımı söyledi). Yada güncelleme sırarında telefonda bi sorun olmuş olabilirmi. Nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım. Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.