L

Yüzbaşı
02 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
247 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
Bu sistemi almalı mıyım, tavsiyeniz var mıdır? 4000TL
Merhaba arkadaşlar, yeğenime 4000TL civarı kasa toplayacağım. Monitordü ıvır zıvırdı derken 5.000TLye patlıcak bize.
Hemen hemen tek yapacağı PUBG oynamak olucaktır. Bir öneriniz var mıdır? Bu haliyle yeterli olur mu sistem, al derseniz bugün alacağım.
Teşekkürler şimdiden.
< Resime gitmek için tıklayın >
L
5 yıl
Jailbreaksiz ios eski sürüme dönmek
Merhabalar, iPad air 1.nesil sahibiyim ios12 yuklu ve sarj suresi oldukca kotu. Bunu bir miktar iyilestirmek icin eski ios sürümlerini denemek istiyorum ama imzalar kapalı falan bi şeyler okudum anlayamadım.
Jailbreaksiz eski sürümlere dönme şansım var mıdır şuan? Varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.
L
5 yıl
2019da iPad Air 1.nesil alınır mı?
Selamlar, bütçeden dolayı air 1.nesil almayı düşünüyorum. Bir miktar yavaşlığı göze alıyorum tabi, ama çok mu kötü durumdadır sizcr bu zamanda? Fazla oyun oynıcağımı sanmıyorum. Youtube ve internette gezinmek amaçlı alacağım, işimi görür mü sizce?
L
5 yıl
Antalya-Alanya Arası Ulaşım
Arkadaslar merhabalar, 28 eylulde tatil rezervasyonum var ve Antalya havalimanina uçuşum var.
Anladığım kadarıyla Antalya havalimanından önce antalya otogarına, daha sonra antalya otogarından alanya içine ve ordan da otele bir vesait daha binmem gerekicek. Tahminimce bunun maliyeti 2 kişi 70TL civarina gelicek, direk 2 kisilik havalimanindan otele transfer 110TL zaten. Inanin cok kararsiz kaldim ve duzgun bilgi bulamadim. Ne önerirsiniz? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
L
8 yıl
Puanza mı? Parlakbirgelecek mi?
Puanzada aynı netlerle hesaplayınca istediğim yerin puanı ucu ucuna tutuyor ve önceki yılların sıralamasını gösteriyor tabi.
Parlakbirgelecekte aynı netlerle istediğim yerin puanı rahat rahat yettiğini gösteriyor ve sıralamayı 2016ya göre yapıyor.
Ben bilemedim, hangisi sizce?
L
8 yıl
Taban puan ve Sıralama değişikliği
Bu sene ygs kolaydı biliyorsunuz, lys'ye ortalama zorlukta olucak desek sizce kaç puan ve kaç bin sıralama değişiklikler olur?
L
8 yıl
İpad 2 alınır mı? HELP
Merhabalar, bi arkadasim ipad 2 satiyor bi sorunu olmadigini ama dolayisiyla artik biraz yavasladigini soyluyor. Bu zamanda ipad 2 almak mantikli midir? Uygulama uyuşmazliklari vs var midir bilene sormak istedim, yardimci olursaniz sevinirim.
L
9 yıl
Online PC vs Console
Arkadaşlar merhaba.
Voidu'dan FIFA16 aldım indirme aşamasındayım ve arkadaşım xbox360'a FIFA16 alıcak. Online beraber girme şansımız var mıdır?
Bilgisi olan varsa cok sevinicem.
L
9 yıl
Monitöre görüntü gelmeme sorunu LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar sorunsuz şekilde HP marka laptopıma Samsung SA550 marka led ekranı bağlıyordum. Bir gün kalktım pc açtım ekrana görüntü gelmiyor. Kablodandır dedim ve 1 hafta sonra bugün kablo değiştirme fırsatı buldum. BU ARADA VGA İLE BAĞLIYORDUM LAPTOPIM BİRAZ ESKİ.
Yeni bi VGA kablo aldım bugün ve denedim monitöre görüntü gitmiyor. Başka pc ile denedim yine görüntü gitmiyor sanırım monitörde sıkıntı var ama önerisi olan var mıdır?
Önceden ekran ayarlarında tanırdı monitörü ve modeli vs yazardı. Şimdi sadece VGA yazıyor 2.ekran ayarlarında ve her yolu denesemde görüntü veremiyorum. Yardım olan olursa cok sevinirim.
L
9 yıl
Kibris egitimi
Evet arkadaslar kibris odtu veya girne'de sivil havacilik okumayi dusunuyorum ama kibris hakkinda endiseliyim. Bilgili olanlar varsa bekleriz.
Bir de arkadasimin dedigine gore kibris odtu mezunu olman ankara odtu ile ayni avantajdaymis. Bana sacma geliyor ama bilemedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.