N

Teğmen
01 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
260binde fiesta
260binde hatasız boyasız fiesta alınır mı? 2013model trend paket hasar boya yok 50bin tl
N
5 yıl
Chevrolet aveo alınır mı?
2012 chevrolet aveo benzinli 42bintlye alınır mı? yedek parça, servis konusunda sıkıntı çıkarır mı
N
5 yıl
50.000 TL\u0027ye kadar araç önerisi
Merhaba 50bin tlye kadar araç önerilerinizi bekliyorum
hb/sedan, benzin/dizel farketmez şehiriçi kullanılacak. yılda 1-2 kez anca şehirdışı.

bir de, bi tane chevrolet aveo 2012 1.3 dizel hb buldum fiyatı 43k 100binde. bu araç hakkında yorumlarınızı alabilirim.
N
5 yıl
BetaSMM - 1k Takipçi 0.70Krş
Detaylı bilgiyi websitemizde bulabilirsiniz;https://betasmm.com
fiyat listesi:https://betasmm.com/services
N
5 yıl
ScriptAmca.com - Script indir, wordpress temaları indir
Amcanız tarafından size özel yayınlanan nulled codecanyon php scriptler, themeforest wordpress temaları indirebileceğiniz web platformu.

Site adresi :https://www.scriptamca.com
PHP script indir: PHP Script indir
Ücretsiz premium wordpress temaları indir: Ücretsiz Premium Wordpress Temaları
N
6 yıl
Php uzak siteye veri gönderme
arkadaşlar curl ile başka bir siteden çektiğim bir takım text var bende,bunları tekrardan uzak sitedeki bir text area ya yazılmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
N
6 yıl
PHP Uzak Siteye Veri Gönderme
arkadaşlar curl ile başka bir siteden çektiğim bir takım text var bende,bunları tekrardan uzak sitedeki bir text area ya yazılmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
N
6 yıl
Yurtdışı Lisans Tamamlama
Arkadaşlar bu sene mezun olacağım önlisanstan böyle bişey yapan varmı?,biraz bilgi almak istiyorum
ekleme: ingilizcem iyi seviyede
2 yıllık Mezunlara Lisans Tamamlama


Türkiye’de pek çok öğrenci; 4 yıllık lisans programlarına geçiş yapma arzusuyla 2 yıllık “Ön Lisans” eğitimi veren meslek yüksek okullarını tercih etmektedir. Fakat eğitim hayatı kağıt üzerinde hesaplanandan daha zorlu geçebilmektedir... Ülkemizde öğrenci sayısının çok yüksek olması ve her geçen gün eğitim hayatınında da rekabetin artması dolayısıyla 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyen gençlerin hayalleri suya düşmektedir. Bu noktada yurtdışı üniversiteler gençler için çok cazip bir alternatif olmaktadır.

Ön lisans eğitimine Türkiye’de başlayıp yurtdışında lisans tamamlamak isteyen öğrencilerin 2 yıllık eğitim sürelerinde iyi derece İnglizce öğrenmeleri ve not ortalamalarını yüksek tutmaları başarılı bir geçiş için yeterli olacaktır.

Süre

Yurtdışında pek çok üniversite, 2 yıllık “Ön Lisans” eğitimini yapmış Türk öğrencilere, 2-3 yıl daha eğitim yaparak “lisans” diploması elde etme hakkı vermektedir. 2 yıllık ön lisans mezunu bir öğrenci, İngiltere’de 2 veya 3 yıl eğitim yaparak, lisans tamamlama hakkı elde eder. Bu süre Kanada veya Amerika’da 3-4 yıl olabilir.

İngiliz devlet üniversiteleri, 2 yıllık ön lisans tamamlamış öğrencilere hazırlık yılı okuma şartı koymaz. Doğrudan 1. veya 2. sınıftan eğitime başlarlar. Ancak, İngilizce dil seviyesinin genelde en az 6.0 IELTS seviyesinde olması gerekir.

Belgeler ve Şartlar

2 yıllık ön lisans mezunlarının yurtdışı üniversitelere lisans tamamlama başvuru prosedürü, lisans programına veya transfer sistemine başvuru ile aynıdır. Öğrenci, 2 yıllık ön lisans eğitiminde almış olduğu derslerin not dökümünü yani transkript, 2 adet referans, mezuniyet diploması ve varsa İngilizce yeterlilik belgesini sunmak zorundadır. Bu belgeleri sunan öğrencilerin lisans tamamlama başvuru prosedürü, en fazla 2-3 ay sürer. Özellikle İngiltere ve Avustralya üniversitelerinden çok daha hızlı cevap alınır.

kaynak :http://www.globalvizyon.com/i/wiki/ikiyillik/2_yillik_mezunlara_lisans_tamamlama
N
6 yıl
Yeni Yayınladığım Anroid Uygulamalarım[Lütfen Yorum Atarmısınız]
arkadaşlar selamlar android öğrenmeye başladım ve proje geliştirerek öğrenmeye çalışıyorum,ve uygulama fikilerine ihtiyacım var şöyle bişey olsa da işimi kolaylaştırsa dediğiniz uygulamalar varmı?
Son olarak;yardımcı olmanız açısından şu iki küçük uygulamayı(1-2mb) indirip oylarmısınız?

https://goo.gl/NkRfam
https://goo.gl/FczbTK


Çok teşekkürler
N
7 yıl
İngilizce videoları anlayabiliyorum...
Arkadaşlar uzun süredir ingilizce videolar izliyorum,ve %90 civarı anlaşılıyor,voscreen üzerinden çalıştım baya,şu aşağıdaki kanallar ve ted videoları gibi videoları neredeyse tamamen anlayabiliyorum,ama iş diziye gelince konuşmadaki kelimelerin hepsini yakalayabiliyorum fakat anlam bu videodakiler kadar oturmuyor,ve uğraştığım kadarıyla buradan sonra eskisi kadar hızlı ilerleyemiyorum gibi, nasıl devam etmeliyim acaba?
https://www.youtube.com/channel/UCIK0yP1qX7AyqkQTk5OMGtA/videos?disable_polymer=1
https://www.youtube.com/user/EnglishTeacherEmma/videos?disable_polymer=1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.