E

Teğmen
04 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
35 Bin Liraya Kadar Araç Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar..

Günde hafif rampalı ve virajlı yollarda ve ortalamanın üzerinde soğuk bir iklimde yaklaşık 80km yol yapacağım bir araç ihtiyacım var. İş haricinde kullandığım bir aracım var ama yazık oluyor o yüzden böyle bir araç almaya karar verdim. İlk başlarda 20-25 bin liraya kadar alıyım dedim ama o fiyatlara çok da istediğim özelliklerde araç olmadığını görünce biraz fiyatı yukarı çektim.
Araçtan beklentim yukarıda da belirttiğim gibi virajlı ve rampalı yollarda kullanacağım için yol tutuşu ve çekiş gücü olmazsa olmazlarım ve düşük yakıtlı dizel olması gerektiğini söylemiyorum bile :) Şimdiye kadar Accent Era ve Linea baktım ancak sanırım daha iyi bir şey istiyorum. Era'nın yol tutuşu ve frenlerinin çok zayıf olduğu söylendi. Megane II lerin iyi olduğunu söylüyorlar onlarda da düşük km temiz araç bulamam o fiyatlara sanırım.

Sizin bana önerebileceğiniz araç var mıdır? 1 haftadır ufak ufak araştrıyorum ancak bir sonuca varamadım.

Teşekkürler.
E
10 yıl
32\" tavsiye
Merhaba arkadaşlar. 1 tanesi ev 2 tanesi ofis için olmak üzere 3 adet 32" tv ihtiyacım var. Eve alacağımın görüntü kalitesi önemli ama ofis için olanlar kötü olmasın yeter Ofis için Sunny marka uydu alıcılı tvler nasıl olur sizce? ; http://www.vatanbilgisayar.com/sunny-32-81-cmuydu-alicili-tv-siyah.html?srt=UP .
Ev için; http://www.vatanbilgisayar.com/ue32h4000awxtk.html
Çok iyi birşey olmasına gerek yok. Hatta eğer iyi derseniz ev için de bu tvyi düşüneceğim.
Başka önerebileceğiniz bu fiyat aralıklarında tv var mıdır acaba?
Teşekkürler. İyi forumlar.
E
11 yıl
Amerika\u0027dan Laptop Tavsiye
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım Amerikadan dönüyor ve benim de bir pc ihtiyacım var. Oyun hiç oynanmayacak değil ama daha çok AutoCad, 3dsMax, Sap2000 tarzı programlarda kullanılacak ve beni en azından 3-4 sene idare edecek sağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Üst limite gelince 3000-3500tl'ye çıkabilirim çok ama çok iyiyse eğer. Tabi oradaki 3000tl'lik pc burada yaklaşık 5000tl civarı diye biliyorum. Macpro diyenler olacak ama onlarda crackli program çalışmıyor diye birşey okumuştum forumda(3dsmax için) varmı bir bilginiz? Forumda uzun zamandır takip ettim ancak bu programlar için pek konu bulamamıştım ve bir süre ertelemiştim. Şimdi böyle bir imkan varken almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum sizin düşünceleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.
E
11 yıl
notebook tavsiyesi
arkadaşlar merhaba.kardeşim mimarlık bölümünde okumaya başladı ve onun için bir notebook almamız gerekli.hatta ufaktan sürpriz yapmak istiyorum kendim lenovo y560 kullanıcısıyım ve malzeme kalitesi olarak gerçekten çok çektim.bunu söylüyorum çünkü ufak bir araştırmanın ardından sanki y580 biraz uygun gibi ama bu konu için mi onu bilmiyorum.ve y560dan dolayı lenovodan korkar oldum.bütçe olarak 2500tlye kadar çıkabilirim eğer gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğiniz bir model olursa.şimdiden teşekkür ederim
E
12 yıl
...Lütfen Yardım...
merhaba arkadaşlar. 4.3 versiyonlu 3gs'im var. jailbreak yapmak istedim. uygun fwyi yukledim, redsn0w rc9u da yukledim ve jailbreak yaptıgımda cydia ikonu beyaz cıktı. daha snra "just boot tethered right now" secenegiyle yaptım ve normal ikon cıktı. ancak bu seferde telefonu kapatıp actıgımda tekrar jailbreak yapmam gerekiyor. 4.3 ile ilgili hiçbir bilgiye de ulasamıyorum(4.2.1 , 4.3.1 , 4.3.2 , 4.3.3 , 4.3.5 lerin jailbreaklarıyla ilgili bir suru anlatım varken 4.3 ile ilgili hiçbirsey bulamadım). anlamadım gitti bu versiyon bi tek bendemi var lutfen yardımcı olun arkdaslar pek anlamıyorum bu işlerden kafayı yemek uzereym
E
13 yıl
çok kararsızım..
arkadaşlar merhaba..

21 yaşında üni öğrencisiyim.benzinli arabamı sattım ve dizel bir araba almaya karar verdim.40.000tl ye kadar hb veya coupe tipi dizel araba bakıyorum ama kafam inanılmaz derecede karıştı. volvo c30 bakıyorum ama km'ler çok yüksek şuanki araçlarda. ford focus hb bakıyorum ve onların da titaniumlarının en alınırı 38lira ve mayısda kasası yenilenecek. alfa mitoyu beğeniyorum ama çok ufak gibi görünüyor ve giulietta çıktıkan sonra gözden düştü biraz sanki.keşke giulietta alabilecek param olsa bir dakika düşünmezdim ama malesef bütçe belli renault,kia,fiat,seat falan düşünmüyorum.he ford bunlardan çokmu farklı olcak derseniz focus'u bir megane'dan,kia ceed'den,leon'dan daha kaliteli buluyorum.

siz olsaydınız ne yapardınız? 40.000km'yi geçmemiş,yakışıklı bir dizel önerebilirmisiniz? ya da c30,focus,mito üçlüsünden ne önerirsiniz?
E
13 yıl
ÇOK ACİL YARDIM..
Arkadaslar yaklasık 1sene once 1tane iphone 3gs almıstım. bu telefonlar 39.hafta sonrası uretimlerden.oyuzden bildiginiz gibi her kapandıgında acarken pcye baglayp blackrain yapmak zorunda kalıyorum.yapması hadi bişey diilde.telefonun bi tanesini pc hicbir sekilde gormuyor :s hcbir tepki wermıyor.digeri sorunsuz olarak tanınıyor. ben yinede her ihtimale karsı 3degisik kabloyla denedim(ki kabloda sorun olsa digerini tanımaz).. LÜTFEN YARDIMCI OLUN ARKADASLAR..
E
14 yıl
LAPTOP ÖNERİSİ...
meraba arkadaslar..kız arkadasım laptop almak istiyor ama pek bi bilgisi yok.benimde pek bi bilgim oldugu soylenemez orasıda war laptopta oyun falan oynanmıcak pek..anca sims falan..ama bi iki program kullancak..bi iki senede degistiremeyecegi icinde iyi bişey olsun diyor.hem ii olsun hemde estetik olsun istio cok bir bilgim olmamasına ragmen biraz arastırdım bende we benim aklıma f/p olarak PACKARD BELL TJ75 119K önerdim.o ise TOSHIBA A500-1GN'yi begendi.ama bunun tek sebebi beyaz renkli olması.sizin öneriniz ne olur? bu soyledigim iki model arasından demıyorum sadece.ben sadece ozelliklerine bakıp begendim laptopu.parcaları hakkında bi bilgim yok. 2000-2500 lira ciwarında(cok cok ii bişi olursa belki 3000liraya dogru yukselebilr) uzun wade kullanabilecegi we estetik olan bi laptop warmı onerebileceginiz?? lutfen yardımcı olun..smdiden tesekkurler..
E
14 yıl
3GS SORUN!!
arkadaslar 3gs iphonem war.we 42.hafta uretimi.normalde telefon kapandıgında blackrain ile acıyodum.bilgisayarım xp idi.pcmin anakartı yandı.bende telefonum kapandıgında arkadasın windows 7 yuklu bilgisayarına blackrain yukleyip acmayı denedim.ama acılmıo blackrain sorun veriyo..nedendir acaba bu?suanda telefonum kapalı we acamıorm..anca xp li bi pcden acabiliyorum..ne yapabilirm lutfen yardımcı olun..
E
14 yıl
Acil YardımMmMm!! :s
merhaba arkadaslar. yurdısından iphone 3gs 16gb geldi bana.ama 46.hafta uretimiymis.dune kadar bu 39. hafta we sonrasındakilerin yasadıgı sorundan haberim yoktu.telefoncuya gittim unlock yaptırmak icin. we bana olmayacagını,olsa bile telefon kapandıktan sonra kendini resetleyecegini falan soyledi.hemen gelip foruma baktım we forumda blackrain falan yapıp normale dondugunu gordum. ama isin kotu tarafı blackrain falan nedir bilmiorm iphone hakkında cok bir bilgim yok.jailbreak nedir ws hic bilmiorm daha dogrusu biliorm ama sadece ne oldugunu neyse sormak istedigim sey kısaca su: "ben telefonumu jb falan yapmadan sadece unlock yaparak sorunsuz kullanabilirmiyim????" yani uygulama falan istemıorm smdilik.telefon ozelligini kullansam bile bana yeter LUTFEN yardımcı olun
smdiden tesekkurler.iyi geceler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.