6

Er
06 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
6
9 yıl
Orta uzun saç\u0027a tavsiye. (ara makas tecavüz müdür?)
Beyler merhaba,

Ocaktan beri uzatıyorum saçı, mayısa kadar toplattım hep. Mayıstan bu güne kadar da hiç kestirmedim. (kestiremedim). Şu an en uzun üstler 16 cm falan beyler. ön tarafa attığım zaman bıyığı geçiyor.
Kulak arkası ve ensede saçın bittiği yerdeki saçlar kıvırcık çıkıyor. Onlar kıvırcık çıkınca da tüm saçı yukarı kaldırıp kabartıyor fena şekilde.

Ne yapacağım nasıl kestireceğim. Ara makas ilk kesilince çok hoş oluyor tamam da, onlar alttan uzayıcna yine kabartmıyor mu.
Berberimi seviyorum, her zaman iyi yapıyor ancak tamamen onun eline de bırakmak istemiyorum.
Ara makas attırak mı attırmayak mı.
Bi tavsiye verin be beyler.

Sert jöle sprey kullanmıyorum, Çok çok hafif wax sürüyorum, 4-5 saat idare ediyor, bir rüzgar yedim mi içine ediyor saçların (pek kimyasal yanlısı değildim hep hayatım boyunca. Artık kullanacak gibiyiz. Varmı öneriniz temiz bir şekillendirici.)
6
11 yıl
Mobese kayıtlarında ki gizem [Denizli ve otomatik pilotlu uno içerir]
Denizli'den mobese kayıtları var izledim gözüme birşey çarptı. en son ki video da ulus kavşağında 3 araç hafifçe birbirine giriyor en sağda. hemen ışıkta uno duruyor. yan koltukta oturan adam iniyor şoför koltuğuna geçiyor. sizce arabayı kim kullanıyordu? gibi bi soru soracağım zıplamayınla hemen başka biri yan koltuğa geçti diye. adam polis gelir korkusuyla ehliyetsiz kişinin kullandığı yere geçiyor korkudan. ama unuttuğu birşey var; o kaza ulus kavşağında oluyor(denizliyi bilenler için). ışıkta durunca araç dikkat edin tam karşısında 3 tane kamera var eds tarzı birşey, bu adam muhtemelen onlara göründü

özet: son videoya gelin ışıkta duran uno ya dikkat. 3.06 dan itibaren izleyin.


beyler videoyu direkt atamadım.
LINK burada
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.