M

Yüzbaşı
22 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
138 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Keratin Tavsiyesi
Arkadaşlar merhabalar, saçlarım sert olduğu için yumuşatmak ve hafifde dalgasını almak için keratin kullanmak istiyorum tavsiye edebileceğiz, kullanıp memnun kaldığınız ürün varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
M
4 yıl
7.000 TL\u0027ye Kadar Sistem Tavsiyenize İhtiyacım Var (Monitör Dahil)
Arkadaşlar merhabalar.

Başlıkta belirttiğim gibi 7.000 TL'ye kadar monitör dahil hem mühendislik hem de oyun platformunda kullanabileceğim mümkünse uzun süre işimi görecek bir sisteme ihtiyacım var. Uzun süredir bu konulardan uzağım yakınım benden böyle bi tavsiye istedi benden sizlerin bilgisinden yararlanmak istedim.
Şöyle bi sistem topladık şunu kaldır bunu ekle dediğiniz veya komple yeni bir sistem öneriniz olursa memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
Gamesultan, Bynogame\u0027in Kimlik Fotokopisi İstemesi
Arkadaşlar merhabalar.

Başlıkta belirttiğim gibi Bynogame ve Gamesultan'dan kostüm almak istediğimde kimliğin ön yüzünün fotokopisini istemekteler sebep olaraktan güvenliğiniz için diyorlar ama açıkcası bu bende güvensizliğe sebep oluyor. Tavsiye edebileceğiniz başka güvenilir site var mıdır?

Teşekkür ederim.
M
6 yıl
Ses Kayıtlarını İsim Başlıklarıyla Kopyalamama
Arkadaşlar merhabalar.

Telefonda kayıtlı ses kayıtlarını bilgisayara aktarmak istediğimde ses kayıtlarına verdiğim başlıklar yerine tarih,gün ve saat olarak ismini değiştiriyor. Ses kayıtlarına verdiğim başlıklarla kopyalama yöntemi var mıdır?

Teşekkür ederim.
M
8 yıl
Kilit Ekranı Şifresini Hatalı Girdim Haklarım Bitti
Merhabalar arkadaşlar.

Telefonuma kilit ekranı şifresi koymuştum şifreyi girdiğim de kabul etmiyor deneme haklarımda doldu ekranda iTunes'e bağlayın yazıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim internette araştırma yaptım Siri ile konuşarak yapıyorlar ancak benim internetim bağlı değil ve Siri'de açılmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.
M
8 yıl
Hangi parfümü tercih etmeliyim?
M
8 yıl
Bu parfümlerden hangisini alayım?
Merhaba arkadaşlar. Görüşlerinize ihtiyacım var.

http://www.hepsiburada.com/antonio-banderas-blue-seduction-man-edt-100-ml-erkek-parfumu-p-SGANTO2849

http://www.hepsiburada.com/versace-blue-jeans-edt-75-ml-erkek-parfumu-p-SGVRC0526075

Bu iki parfümden hangisi alayım? Arkadaşlar tavsiylerinizi bekliyorum.
M
8 yıl
Aşırı dalgalı saçlar için şampuan (PHYTO marka ürün kullan var mı?)
İyi günler arkadaşlar.

Saçlarım kıvırcık ile dalgalı arasında. Duştan çıkınca ıslakken tarayınca ya da şekil verince dalgalı oluyor 1-2 gün sonra ya da saçlarımı çok ıslatınca hemen kıvırcıklanmaya başlıyor.

İnternette bi kaç ürün buldum faydası olur mu bilemedim.

Bu ürünü düşüyorum (Tıklayınız)

Aranızda bu marka ürünlerini kullanan ya da bu ürünü daha önce kullanmış arkadaşlar veya başka ürün tavsiye edecek arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
M
8 yıl
20 yaşından sonra uzayanınız var mı?
Merhaba arkadaşlar.

Şu günlerde boy takıntım oldu yaşım 21 internette araştırdım az buçuk , 23 yaşında bir yazda 2-3 cm uzayanlar varmış. Şehir efsanesi midir bilmem çevremde de duyuyorum askerden gelip de uzayanlar varmış. Boyum babamdan 1-2 cm kadar kısa.

-Aranızda 20'sinden sonra uzayanınız var mı?
-Hiç umut var mıdır? Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.



  İyi günler.
M
9 yıl
Kod Dağıtımı Yapıyorum[Elimde Sınırlı Sayıda Var Olanları Yazıyorum]
İyi geceler arkadaşlar. Oyunda bu zamana kadar dağıtılan kodları "Donanımhaber" sayesinde ne zaman ve nasıl bulabileceğimi öğrenebildim ve elimdeki kodları paylaşmak istedim. Elimde biraz kod geçti bunları dağıtmak istiyorum çok bişi yok 4 tane kod var. Kodları alan arkadaşlar bu kodları dağıtan gevurlara teşekkür etsin-dua etsin adamların eli gerçekten çok bol.

Alan arkadaşlar SS atarsa sevinirim.


RW1644LMTTB3BBE6MFVPVZQX5 -Arclight Vel'koz
RW1643ZQQ2DQ3F4L8BVN7HL7K -Riot Kayle
RW16446U6BY5BUK6JDWH4ACQ5 -Ne kodu olduğunu bilmiyorum.
RW1644DZCN4XXT4JZWGKY3HMB -Ne kodu olduğunu bilmiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.