P

Binbaşı
10 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
5 yıl
İki Aylık Gelişim
62. gün, bir ay fullbody yaptıktan sonra split program yazdı hocam. Sizce gelişme nasıl? Fullbody olsa daha mı iyi olurdu? Spor geçmişim yok, ilk defa yapıyorum. Biraz yağlandım gibi geldi, beslenmeyi biraz kıstım, şuan 65 kilo civarıyım sanırım.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
1. Ay Bitti, Yeni Programım
Arkadaşlar 1 aydır spor salonuna gidiyorum adaptasyon programı verdi hoca. Gelişme şu şekilde:

Boy: 171
Kilo: 59 -> 62
Omuz: 104 -> 105
Göğüs: 85.5 -> 90
Karın: 75 -> 79
Kol: 27 -> 30

Kreatin kullanmayı düşünüyorum. Omuzlarımda gelişme çok az, orayı ekstra çalışmalı mıyım? 1 aylık süreç için iyi mi bu gelişme? Yeni bir program yazacağını söyledi hocam, eklememi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?

Hoca şöyle bir program yazdı:


1. Gün
Barbell bench press
Dumbell fly
İncline dumbell press
İncline fly
Cable crosover
12-10-8-6 artan ağırlık

Alternate curl
Hummer curl
Z- bar curl
Reverse grip Z-bar curl
12-12-10-8 artan ağırlık

2.Gün
Lat pull down
Seated cable row
One arm dumbell row
Bent over barbell row
Lat pull down neck
12-10-8-6 artan ağırlık

Push down
Rope push down
Lying triceps ext.
Ticeps kickback
12-10-10-8 artan ağırlık

3.Gün
Dumbell Shoulder press
Lateral raise
Military press neck
Front raise
Bent over lateral raise
12-12-10-10 artan ağırlık
Dumbell shrug 4×15 sabit ağırlık

Crunch(15)
Scissors kick (max)
Hell touchers (15)
Plank(max)
3 süper set

4.Gün
Lunge
SM Squat
Leg press
Leg ext.
Leg curl
10-10-8-6 artan ağırlık
Calf raise 4×15 sabit ağırlık

Omuz antrenmanı ekleyeyim mi ayrıyeten?
P
5 yıl
Yeni Başladım, Tavsiyeye İhtiyacım Var
Merhabalar, 15 gün önce spor salonuna kayıt oldum. Öncelikli hedefim hacim kazanmak. 171 cm boy 58.5 kg idim başladığımda. Beslenmenin etkisiyle 61 olmuşum. Sormak istediğim bir kaç şey var. Adaptasyon programı uyguluyorum, iki gün yapıp bir gün ara veriyorum, bunun sıklığı ne olmalı? Vücudum gözle görülür şekilde gelişti, büyük ihtimalle yağ oranım az olduğu için, başladığım gün chest presste örneğin 16 kg ile çalışırken şuan 29'a çıktım. Ağırlık arttırma sıklığı ne olmalı? Her seferinde bir fazlasını denemek mi gerekiyor yoksa hafta hafta mı arttırmalıyım? Arttırdığım zaman zorlanıyorum ama bir düşüğü de az geliyor. Beslenme konusunda günlük 3000 kalori almaya çalışıyorum 150gr protein oluyor genelde. Bu vücudumda yağlanmaya sebep olur mu? Azaltmalı mıyım? Hedefimi gerçekçi tutuyorum, şu aşamada istediğim sadece gömlek giydiğim zaman üzerime oturacak bir vücuda sahip olmak, ama göbeğim belli olmasın mümkünse Yani omuzlarımı geliştirmek istiyorum daha çok. Benim gözle görülür değişimden kastım kendime baktığım da gördüğüm, dışardan biri baksa muhtemelen aynı diyecek, kaç ayda bu değişim fark edilir? Şu aşamada en az 6 ay gitmeyi hedefliyorum kaldı 5.5 ay. Bir de protein tozuna vs gerek var mı? Süt içmek işe yaramaz yetişkenlerde diyor bazıları da kafamı karıştırdılar. Yardım edebilecek olan varsa özelden fotoğraf yollayabilirim. Şimdiden teşekkürler.
P
7 yıl
Türk Telekom 4 mpbs\u0027ye sabitlediler. Max Ne Kadar Alırım?
Arkadaşlar bugün kurulum için gelen ekip 8 mbps'de sıkıntı olur diye hızımı 4 mpbs'e sabitleyeceğini söyledi. Ne gibi bir sıkıntı olur acaba? Müşteri hizmetlerini arasam ilk haline çevirirler mi?
P
7 yıl
Kaza Sonrası Sigorta
Ölümlü kaza olduğu için evrakları anca alabildik. Avukat tuttuk bir de. Öğrendiğimize göre karşı tarafın kaza günü sigortası olmamasına rağmen 5 gün sonra sigorta çıkartıp araçlarını geri almışlar. Bu yasal mıdır? Kaza günü 5 Eylül sigorta poliçe tarihi 11 Eylül. Elimde kağıtlar var isterseniz yükleyebilirim de. Kazaya karışıp otoparkta tutulan araca sigorta yapan kurum hakkında şikayette bulunamaz mıyız?
P
7 yıl
Kazadan Sonra Yapılan Sigorta
.
P
7 yıl
Yeditepe Üniversitesi Kayıt Sildirme
Bugün öğrenci işleriyle görüştüğümde dilekçeyi verdikten sonra kurul toplanacağını ve 15-20 gün sonra ancak sileneceğini söylediler. Yeni üniversiteye yetişmeyecek bu durumda. Daha önce benzer durumla karşılaşan var mı? Bütün gece uyuyamadım, stresten.
P
7 yıl
Eski Üniversite Kayıt Sildirme - Yeni Üniversite Kayıt Yardım
Arkadaşlar merhaba, eski üniversitem kaydımı yönetim kurulu onayıyla silecekmiş yani 15-20 sonra, yeni kazandığım üniversiteye kayıt yaptıramaz mıyım bu durumda? Bilgisi olan var mı? Yani hakkım yanacak mı?
P
7 yıl
YEDİTEPE ÜNİ KAYIT SİLDİRME - Yardım
Arkadaşlar merhaba, ben şuan Yeditepe'de öğrenciyim ve başka bir üniversite kazandığım için kaydımı sildirmek istiyorum. Cuma günü okula gideceğim acaba bir günde biter mi bu işlem? Yoksa çok fazla uğraştırırlar mı? Kesin kayıt 18'inde son sanırım. Bu tarihe yetişebilir miyim?

Son olarak kaydımı sildirmeden önce askerlik şubesinden belge almalı mıyım?



Edit. Mesajlar geldiği için editliyorum konuyu. Öğrenci işlerine gidiyorsunuz, gerekli yerlerden (fakülte sekreterliği, kütüphane vs) imzaları alıyorsunuz daha sonra, kaydınızı silip diplomanızı veriyorlar. Birkaç saat içerisinde kaydım silinmişti. Ben askerlik durum belgesini kaydımı sildirmeden önce almıştım sorun olmaması açısından. Bunun dışında bana kaydınız bir ay sonra silinecek, yönetim kurulu toplanacak vs demişlerdi, onlara aldırmayın, onlar kendi içlerindeki işler siz diplomanızı aldırdıktan sonra istediğiniz yere kayıt yaptırabilirsiniz, ben kayıt tarihi bitecek bunlar silene kadar diye korkmuştum çünkü o yönde bilgi veriyorlar, aldırmayın sorun olmuyor.

Ben konuyu açtıktan sonra başka üniversiteye geçiş yaptım, tam bursluydum, şuan bir devlet üniversitesinde okuyorum, bir yılım kaldı, fakat benim durumumda olanlar varsa tavsiyem yeditepe gibi bir okulu bırakmamaları, hiçbir devlet üniversitesi size o imkanları yaratamaz, ortamı vs bahane edip bırakmayın.
P
7 yıl
Fanatik Gazetesinin Yaptığı Terbiyesizlik
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.