K

Yüzbaşı
30 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
14 yıl
Kronos 80 Human Rogue 54k np +6 fs
Üzerinde önemsiz old takılar (wp,re,harpy belt,elf earring,frx2) harici +6 krowaz bot bulunmaktadır kasasında ıvırzıvır 60-70m lik item vardır. sw sc,buff sc
54k np'si +6 fs si var,80 fs si yandı. Skiller i açık değildir. Karakterin skilleri okcu olarak duruyor. Maliyeti 75m + 1ay oldu.

fiyatı 75m dir. Sadece nakit olarak satıyorum. Tüm ESN kodları, gizli sorusu, e-mail adresi ile birlikte verilecektir.

İlgilenen arkadaşlar kokursat14 [et] gmail.com adresinden bana e-mail atsınlar. Şu an Bilecik ilindeyim, kurban bayramı öncesi Bolu'dan da yüzyüze satabilirim.
K
14 yıl
Kronos - 80 % 30 rogue - Fire rain WF +8 ( güncel )
Char 80lvl%30 Humandır.
Ban yememiştir 70fs yandı 80fs si +6
50k np si vardır
üstü bombosdur ( 3-5 dandik old hariç )
Elinde +8 Fire rain windforce vardır.


iletişim için kronosstyle[@]hotmail[dot]com - beni msn e eklersen davet gönderdiginiz de mesaja bu konuyla ilgili oldugunu yazınız
K
14 yıl
Kronosda bir güneş doğuyor ! Doktor bu ne ??
Sanırım resimdeki güzelliği herkes farkedebiliyor acıklamaya gerek yok :) bilgisayarımda grafik ayarlarının neredeyse hepsi en alt seviyede fakat bende bile bu ışıldaklık varsa..

< Resime gitmek için tıklayın >
K
14 yıl
Kronos\u0027da iron set // rogue shell set +8 (reb +5 +11 arası ) // reb+5 üstü shard alınır.
Kronos'da iron set // rogue shell set +8 (reb +5 +11 arası ) // reb+5 üstü shard alınır.

Ödemeler paypal yoluyla yapılacaktır. Yabancı bir arkadaşım için açtım konuyu kendisi romen ingilizce konusunda sorun olursa ben yardımcı olacağım. Ödemeyi ilk önce kendisi yapacağı için bizim tarafımızdan güvenilirlik konusunda sorun yok

msn adresim kronosstyle@hotmail.com
kendisinin adresi edward_st@rocketmail.com (ingilizce konusunda sorun yoksa direk onu ekleyin aksi takdirde önce ben )

Ödemeler sadece paypal yoluyla yapılacaktır . havale ptt yüzyüze gibi konuları teklif edeceksiniz boşuna eklemeyin
K
14 yıl
Kronos\u0027da +7 diet windforce // 80 lvl rogue +6 fs li satılır..
Kronos serverında +7 diet windforce ve 80 lvl +6 fs li (diğer fs yandı ) rogue satılır (itemli veya itemsiz +7 shell set old fr old eme old re old harpy belt old wp, oldugu gibi almak isterseniz toplamda üzerindeki tüm itemler + gb ler toplamda en az 15gb ) hiç ban yememiştir tüm bilgileri tamdır g1 üyesidir
iletişim: DH özel mesaj yoluyla veya kronosstyle@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..


2dk önce windforce +7 ye basılmıstır :) tekrar satısta tekliflere göre degerlendiricem kocaeli , denizli , ankara , istanbul , bolu , düzce den yüz yüze satıs yapılabilir
K
14 yıl
Kronos\u0027da diet veya lousy windforce alınır (+0+1+2+3)
Kronos serverında diet veya lousy windforce arıyorum (en fazla +5) . satan arkadaşların DH özel mesaj , kronosstyle.hotmail-com veya oyun için solidstyle 'den bana ulaşmaları rica olunur :)
K
14 yıl
Bu cuma günü yapılacak olan ibexs / crisis pot event ile ilgili bir soru \"cik\"
Hem bir soru hem minik bir bilgilendirme gamersfirst ten gelen mail e göre bu cuma (2/19) saat 7am ile 8am (KOST) arası 3200 cash alımına 5000 ibexs / crisis pot verilecekmiş . 5kez kaçırdım bu sefer yakalamak istiyorum ama bu saatin türkiye saati ile kaça denk geldiği konusunda yardım lütfen
K
15 yıl
Wireless bağlantı hızını belli makinelerde sınırlamak istiyorum..
Başlıkta da belirttiğim gibi wireless bağlantımı belli mac adreslerine belli hız sınırları ile dağıtmak istiyorum...
Modem markası air-ties rt-205. Böyle birşey sadece bu özelliği taşıyan modemler içinmi mümkün yada herhangi bir program varmı ?
K
15 yıl
Yepyeni bir host. Rapid alternatifi olabilir..
imageshack,rapidshare, ve diğer ftp sunucuları.. Hepsinin özelliğini kendi içinde toplamış bir site. Dosya upload sınırı 200mb dir.Kendi fotoğraf albümünüzü olusturabilir.Dosyalarınızı arşivleyebilirsiniz.. Kullanıcı paneli,dosya transfer hızı gerçekten mükemmel. Tabi bu mükemmellik sitenin fazla kullanılan bir site olmamasından kaynaklanıyor.

Forumda gerekli araştırmayı yaptım.Arama sonuçlarında benim konulara verdiğim 1-2 cevap da ve cep telefonu bölümünde geçiyor sitenin adresi..

www.ziddu.com
K
15 yıl
superteklif.com
S u p e r t e k l i f .com sitesi Altın örümcek 2007 girişimcilik ödülü almış 1.125.000 den fazla üyesi bulunan çok geniş bir platformdur.Bu siteye üye olarak sizde görüntülediğiniz reklamlardan para kazanabilirsiniz. Daha sonra biriktirdiğiniz puanlarınız 25.000 olduğunda bilyoner.com a transfer edebilir ve iddaa,at yarışı,spor toto gibi oyunları (bedava :) ) oynayabilirsiniz.. Yada 100.000 puan a ulaştığında 100ytl olarak hesabınıza havale ettirebilirsiniz.

Siteye isterseniz benim linkimden isterseniz direkt olarak ulaşabilirsiniz. Benim linkimden üye olursanız kaybedeceğiniz birşey yok. Bana yardımcı olmuş olursunuz sadece.

Benim Linkim
http://www.s u p e r t e k l i f.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=7ee8c345-28a2-4401-b61d-7c485f8154cc

Direkt Link
http://www.s u p e r t e k l i f .com/




Site tanıtımları bölümünde bile verdiğim link gösterilmiyor bu nedir ??..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.