Y

Yarbay
29 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
163 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 ay
Sahibinden.con
Adamlar ilan fiyatlarina nasil zam yaparuz diye toplanti yaparken domainin bittiginden bir haberleri yok. Elin gavuru şak diye almis domaini.
Y
3 yıl
Hükümet İstanbul daki halkı cezalandırıyor bence
Şehirde kimse kalmadı ki bir tanidigi yakını veya kendisi bu illet ile karşılaşmamış . Ama hiç bir önlem almamakta son derece ısrarcılar . Sanki gecen seçimin cezasını çıkarmaya çalışıyorlar . Böyle giderse 2 hafta sonra görün durumu .
Y
4 yıl
Uludağ da kaybolan amatör dağcılar .
Evet 3 gündür adamlar kayıp ! Nerede ? Türkiye nin en tanıdık en bilindik turizm merkezlerinden birisinde Uludağ da .

Yani demem o ki Muhsin Yazıcıoğlu olayından bu yana 1 arpa boyu yol alınamamış hiçbir alanda . Ne Devlet ne özel sektör bu sınavı geçebildi . Uludağ gibi turizm merkezinin herhangi bir yerinde telefon neden çekmez ? Hani reklamlarda öve öve bitirilemeyen seyyar istasyonlar nerede ? 3 gün olmuş beyefendiler işte baz istasyonu kuruyoruz diyorlar . Gece olunca arama iptal ! Belki adamlar yaşıyor o gece ama sabaha ölecekler ! Gece görüş veya termal kameralarımız yokmu ? Bu kadar mı geriyiz her şeyde ?

Tek kelime ile Yazık .

Mert hoca gibi bir insan kolay yetişmiyor . Ama çok kolay kaybedilebiliyor maalesef .
https://www.google.com/search?q=uluda%C4%9F%27da+kaybolan+da%C4%9Fc%C4%B1lar&rlz=1C1GCEU_trTR863TR863&oq=ULUDAGDA+KAYBOLAN+&aqs=chrome.3.69i57j0l6.6281j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Y
4 yıl
ALINIK LASSA İMPETUS REVO
Arkadaşlar 225/45/17 ebadında lassa impetus revo 2 model lastık arıyorum . 1 veya 2 adet .
Y
5 yıl
Akaryakıt fiyatları hakkında kısa bir araştırma , karşılaştırma yaptım
2018 agustos ayında dolar 7 lira civarindaydi hatirlarsaniz peki 2018 agustos ayinda petrol varil fiyati ne kadarmiş o da 67 dolar civarı imiş . O donemde motorin kac para imiş evet agustos ayında 5.66 tl ile 6.23 tl arasında dolaşmış .

Peki simdi ne durumdayız ?

2019 eylül dolar 5.75 civarı , petrol varil fiyatı 62 dolar civarı ama mazot şu anda 6.28 tl den satılmakta .

Bu durumda aklima bizi kimler kazıklıyor sorusu geliyor doğal olarak .
Y
5 yıl
Vodafone ikiz sim
Beyler merhabalar . İkiz simkartı kullanma ihityacım oluştu . Geçmiş konulara baktım çok eski olduklarından net bir sonuca ulaşamadım . Vodafone mh böyle bir hizmetlerinin oldugunu söylemekte ancak bayilerden yapabilirsiniz diyor . Henüz bir bayi ye gidip konuşmadım .

Yakın zamanda bu işe kalkışan oldumu ? Deneyimleri nedir ?
Y
5 yıl
YAMAHA PRO 400 incelemem
Önemli edit 1 : Arkadaşlar kulaklık daha 3 , 5 kere kulagıma takmama ragmen maalesef taç kısmında bir çatlak oluşmuş dolayısi ile kulaklık kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün degil . Fotografıda ekledim . Aslında dikkat etmesem anlamayacaktım fakat bugun es kaza amazonda kullanıcı yorumlarını okuyunca bende inceleyip fark ettim .


Önemli edit 2 : Arkadaşlar kulakligı aldıgim yere kulakligi gonderdim . Yenileyip göndermişler bakalım problem yeniden olusacakmı .

Önemli edit 3 : Yenilenen kulaklığı epeydir kullaniyorum herhangi bir olumsuzluk olmadı Allaha şükür.

< Resime gitmek için tıklayın >



Arkadaşlar halihazırda sony mdr xd200 kulakliklarım var . Baslikta yazdigim yamaha pro 400 kulaklıklarda sanırım uygun bir fiyat sözkonusu ne dersiniz sizce bu kulaklıklar nasildır ? Sony den sonra bana cağ atlatırmı?

Diye bir giriş yapmışım ; sonucunda bu kulaklığı satın aldım . Evet hem kalite hem işçilik hemde ses kalitesi olarak çag atlattı bu kulaklık bana . Özellikle baslar eski kulakligima göre çok basarılı ayrıca kulaklığı takınca dıs dünya ile iletisimi eski sony e göre çok daha fazla kesiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kutusu kutu icinde kutu şeklinde dış kabın içinde kalan beyaz kap kaliteli bir kağıt kartondan yapılmış . Bu kutuyu acınca icerisinde bir kaç dilde yazılmıs bir kullanma klavuzu çıkıyor ve tabiki Türkçe yok . Yine kutunun icinde kulaklıkları ve kablolarını bulunduran bir çantası var . Çanta yeterince sert yapılmış iş görür .

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Kulaklığın 2 adet kablosu var kablolardan biri 1.2 mt boyunda ve üzerinde kumanda bulunmakta . Samsung galaxy tab s ile kullandığım zaman kumanda üzerinde sadece play / pause işlevini çalıştırabildim . Ses açma kapama işlevi sanirim sadece i phone lerde çalışacaktır . Diğer kablo 3 mt uzunluğunda bir kablo ancak biraz daha uzun olsa benim icin daha iyi olacaktı buna cevirici aparatı baglayarak ampli ile kullandım .

< Resime gitmek için tıklayın >

Hem kutu hem icerik hemde kulaklığın kendisi ciddi kaliteli görülüyor ve hissettiriyor . Ayrıca sağlam bir yapıda olduğu hissediliyor . İnşallah kulaklık pedleri kısa sürede çatlama vs yapmaz . Sony i pek kullanmama ragmen kısa sürede ped ler aşınmıştı . Kulaklığın kablosu sökülüp takılabilir bir yapıda ve kulakligın sol tarafına baglaniyor kablo . Kablo saglam görülsede ne olur ne olmaz kablonun başına bir is gelirse yeni bir kablo alarak yola devam edebilirsiniz ki bence sabit kablolu kulaklıklara göre iyi bir özellik . Ayrıca kulaklık kafayı sıkıca sarıyor kolay kolay kafadan kayma yapmaz . Çok uzun süre kullanılırsa rahatsızlık verebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hem tabletle hemde aplifikatör hemde cd çaların kulaklık çıkışı ile yaptığım testlerde ses şiddeti olarak bir sıkıntı yok yani ciddi kulak sağır edebilir :D hani bazı kulaklıklarda ses pek açılamazya bunda açılıyor . Ozelliklede ampli kullanımında dikkat etmek lazim .

< Resime gitmek için tıklayın >

Yaklaşık 2 gündür kullanımım sonucunda kulaklıgın bas tarafında olduğunu söyleyebilirim . Vokaller son derece net çıkıyor ve stereo etkisi çok basarılı diyebilirim tabi bu gözlemlerim daha önce kullandığım bir iki kulak ustu ve kulak ici kulaklıga göre gözlemlerim . Fakat şıkır şıkır tiz isteyenler hayal kırıklığına uğrayacaktırlar . Belki kullanıldıkça bir miktar daha açılabilirler ama ne kadar ?


Sonuç olarak herşeyin fiyatının bu kadar yüksek oldugu bir durumda bu kulaklığın fiyatının yurtdısı fiyatından daha ucuz olduğunu göz önüne alırsak sanırım fiyatının karşılığını verdiğini söyleyebilirim .
Y
6 yıl
ikinci el max 400 liraya ekran kartı tavsıyesi
Arkadaslar baslıkta belırttiğim gibi max 400 liraya ekran kartı ne önerirsiniz ? bilgisayarım eski ancak duruma göre diğer parçalarıda güncelleyeceğim muhtemelen . Şu anda fiyat performas ikinci elde nedir 400 tl civarı?
Y
6 yıl
Standart blu-ray playerden atmos ses alinabilirmi?
Avr atmos destekli player philips bdp 8000 . Elimde atmos disk var ama ne yaparsam yapayim avr den atmos ses alamadim . Blurayin ses seceneklerinden english atmos seciyorum ancak aldigim ses dolby true hd oluyor .
Y
8 yıl
Güç specleri hakkında bir soru?
Üretici firmalar güç specleri ni açıklarken farklı farklı veriler sunuyor.
Merak ettiğim şu iki örnek üzerinden konuşursak nasıl bir sonuca varabiliriz.

X firması: Power Output (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)
105 W değeri vermiş

Y firması : 95 W başına kanal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz,% 0.06 THD, 2 ch tahrik diye bir değer vermiş.

Bu durumda hangisi daha kuvvetli diyebiliriz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.