V

Yüzbaşı
31 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
8 yıl
Müzik ritmine göre videolar üzerinde efekt yapmak istiyorum
Arkadaşlar örneğin müzikte her davul vurduğunda video yarım saniye donsun falan gibi efektler . Sanki o video benim koyacağım müzik için yapılmış gibi olsun istiyorum . İnternette buna benzer çok videolar görüyorum ve gerçekten müziğin her yükselip alçalan darbesine kendi yaptıkları efektleri denk getirmiş gibi uğraşılmışa benzemiyor . Sanki bunun bir programı var gibi . İşte o program ismini istiyorum sizden tabi şayet varsa . Şimdiden teşekkürler.

Örnek videolar :

https://www.youtube.com/watch?v=6sOFVmOQxUs

bu videoda her müzik ritminde farklı sahneye geçiyo mesela . Bu kadar kompleks olmasada olur her müzik ritminde hafif zum falan yapsada olur mesela . Yardımlarınızı bekliyorum .
V
8 yıl
PC Depodan Alışverişi Tamamlayamıyorum Yardım Edin Lütfen
Arkadaşlar Pc Depo dan beğendiğim bilgisayarı sepete attım , adresi girip alışverişi tamamla diyorum
"Ödeme metodu mevcut değil. Lütfen iletişim için bize ulaşın" hatası alıyorum. Ödeme metodunu nereden seçeceğiz ?
V
8 yıl
10 Dolarlık (29 tl) LG telefon yok satıyor!
< Resime gitmek için tıklayın >
Walmart'ta satışa çıkan 10 dolarlık TracFone LG Prepaid Lucky LG16 görenleri şaşkına çevirdi. Peki 29 TL'ye alınabilen bu telefonun özellikleri nasıl?


Geçtiğimiz günlerde Walmart'ın internet sitesinde satışa sunulan ve sunulduğu gibi de 'stoklarda kalmadı' uyarısı veren TracFone LG Prepaid Lucky LG16'nın diğer telefonlardan en büyük farkı fazlasıyla düşük fiyatı oldu.

< Resime gitmek için tıklayın >

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Sadece 10 dolara satılan cihazın özelliklerine gelince... 1.2 GHz hızında çift çekirdek işlemci kullanan cihazda 3.8 inç'lik ekran yer alırken, 4 GB da dahili hafıza bulunuyor. Ancak microSD kart desteği de bulunduğundan toplam hafıza 32 GB'a kadar artırılabiliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

BÜYÜK FIRSAT

3 MP dahili kamerası bulunan cihazda Bluetooth 4.0, WiFi ve 3G teknolojisi de var.

Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanan cihazla ilgili LG'den ise bir açıklama henüz yapılmış değil.

Bir akıllı telefona yüzlerce dolar vermek istemeyen ve telefonu sadece arama ve mesaj göndermek için kullanacaklar için TracFone LG Prepaid Lucky LG16 kaçırılmayacak bir fırsat.

Haber Kaynağı MYNET
V
9 yıl
SAMSUNG 7 kg 1200 Devir A++ Çamaşır Makinesi 900 tl Nasıl Sizce ?
SAMSUNG WF1702W5W/YAH 7 kg 1200 Devir A++ Enerji Sınıfı Çamaşır Makinesi Kargoyla birlikte 900 tl ye geliyor . Sizce bu makina bu fiyata alınır mı yoksa daha hesaplı bir makina öneriniz var mı ? İndesit Regal gibi markaların ürünlerini de gördüm , sizce hangileri alınmalı ? Makinaya 800 lira gibi bir ücret ödemek istiyorum , 5-6 sene bozulmasın düzgünce yıkasın yeterli benim için .

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SAMSUNG-WF1702W5W-YAH-7-kg-1200-Devir-A-Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r-Makinesi,103452,830903.html?langId=-14
V
9 yıl
AWOX Marka Televizyonlar Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?
Bu markayı ilk kez görüyorum ve oldukca da cazip fiyatları var . İşyeri için günde 12 saat açık kalacak büyük ektan bir tv ye ihtiyacım var , açıkcası regal seg gibi uygun tv leri ararken bu markaya rasladım . Teknik servis ve malzeme kalitesi hakkında bilgisi olan var mı ?

Awox 49124 49" 124 Ekran USB Movie Full HD LED = 999 tl

< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.hepsiburada.com/awox-49124-49-124-ekran-usb-movie-full-hd-led-p-EVAWOX49124
V
9 yıl
Evime İnternet Bağlatacağım Tarife Seçmeme Yardım Eder misiniz ?
Selam Arkadaşlar . İnterneti tek başıma kullanacağım , kimseyle paylaşmayacağım tek bilgisayar ve telefonum için lazım .

İnterneti şu şekilde kullanacağım .

Günde 1-2 gb upload .
Aktif video izlerim günde 4 saat kadar mesela .
Dota 2 - World of Tanks benzeri oyunlar oynarım .

Bulunduğum yerde fiber yok ama 24 mps kadar vdsl desteği varmış . Eğer fiber bağlatırsam vdsl olarak kullanabilirmişim tarifemi .

Ben bu vdsl ve mps olayından anlamıyorum . Eğer 16 mps internet bağlatırsam bir dosyayı en fazla kaç mb ile indiririm 24 olursa kaçla ve akn dolduktan sonra kaç ile .
Mesela bir video indireyim 16 olursa saniyede 1.3 mb falan hızlarda mı iner yoksa 800-900 kb mı olur . Ve kota dolunca akn ile bu hiz kaça düşer kaç kb olur mesela aktif olarak saniyede 400 kb falan görür müyüm ?

Bir de bana uygun bir tarife önerir misiniz . Vodafone olmayacak ama o burada sorunluymuş . Diğer firmalardan uygun bir tarife istiyorum yalın olacak . Ben doping firmasından buldum 75 akn 24 mps vdsl modem hediye aylık 66 . daha uygunu var mı sizce ? İşini görür derseniz 16 da bağlatabilirim .

Teşekkürler şimdiden.
V
9 yıl
Türkiye SAAB - SCANIA 9-3 ün mülkiyet haklarını aldı SS+Video (YERLİ ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ÜRETİLECEK)
Arkadaşlar mükemmel haberi veriyorum "Saab (Scania) 9-3'ün isim hakkını değil, fikri mülkiyet haklarını satın aldık".

Ülkemiz GM Epsilon platformunu da satın aldı . Platform nedir ? = Otomotiv dilinde platform üretim bandı demek. Aynı platformu paylaşan araçlar ortak şasi parçalarıyla aynı üretim bandından ama birbirlerinden tamamen farklı üstyapılarla çıkabilirler.
GM Epsilon ile üretilen araçların tam listesi :

Buick Lacrosse/Alpheon
Cadillac BLS
Cadillac XTS
Chevrolet Classic
Chevrolet Impala
Chevrolet/Holden Malibu
Chevrolet Malibu Maxx
Fiat Croma
Opel Insignia/Buick Regal
Opel Signum
Opel Vectra
Pontiac G6
Roewe 950
Saab 9-3
Saab 9-5
Saturn Aura

Saab Scania 9-3 e gelecek olursak ; aracın fikri mülkiyet hakları Türkiye'de , dolayısı ile aracın her parçasıyla özgürce oynayabileceğiz. Ayrıca, marka Türk markası olacak, Saab olmayacak. Saab'ın birikimini ve güvenini arkamıza alacağız ama markamız Türk markası olacak ve teknolojiyi kesinlikle Türkiye'de geliştireceğiz. Aracın dizaynından tasarımına, diğer tüm unsurlarına kadar merkez Türkiye olacak. Şu anda kendi geliştirdiğimiz batarya teknolojisi var, elektrikli tahrik sistemleri var, TÜBİTAK'ın ve özel sektörün yaptığı çalışmalar var. Bu birikimden faydalanmayı arzu ediyoruz ve önemli nokta da şu , bu araç inşallah seri üretime geçtiğinde hedefimiz minimum yüzde 85 parçasının Türkiye'de üretilmesi. Ayrıca arabalar TUBİTAK'ın da üzerinde çalıştığı menzili uzatılmış elektrikli motorlar ile donatılmak isteniyor .

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Araç içi inceleme videosu :

Videoyu izlemek için tıklayınız

Yerli otomobil için iki yolun bulunduğuna işaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bunlardan birinin her şeyin Türkiye tarafından yapılıp, ortaya bir prototip çıkarmak olduğunu söyledi. Böyle bir çalışmanın 3-5 yıl zaman alacağını ve 1 milyar dolarlık da maliyet gerektirdiğine dikkati çeken Işık, Şunları kaydetti:

"Bu, aslında Amerika'yı yeniden keşfetmek anlamına da gelir. İkinci yol nedir? Bu noktada çalışmış, bilinen, kendini ispat etmiş bazı firmalarla işbirliği yapmak ama her şeyden önce fikri mülkiyet hakları sizde olan bir platforma sahip olmak. Biz bu iki alternatif arasında karar vermek durumundaydık ve dedik ki, '5 yıllık zamanı ve 1 milyar doları boşa harcamayalım ve zaten var olan bir platformun fikri mülkiyet haklarını satın alarak, bunun üzerinden teknolojiyi geliştirmeye devam edersek, en az 3 yıl ve 1 milyar dolarlık avantajla başlamış oluruz ve o 1 milyar dolarla projeyi bitirebiliriz.' Bu noktada ciddi bir araştırma yaptık ve Saab 9-3'ün platformunun bizim açımızdan çok uygun olduğunu tespit ettik."

< Resime gitmek için tıklayın >


Türkiye'nin elinde artık geliştirmeye hazır bir araç bulundunuyor.

Bu, Türkiye'ye en az 3 ila 5 yıl arasında zaman kazandırdı. Türkiye'nin asıl ilerlemek istediği alan menzili uzatılmış elektrikli araç. Bunun için bu bir platform olacak ve bu platformu Türkiye geliştirmeye başladı. TÜBİTAK burada önemli bir liderlik üstlenecek .

< Resime gitmek için tıklayın >




Neden Saab tercih edildi?

Öncelikle sağlamlığı dillere destan bir firmadır SAAB , İsveç Tankı da denilen SAAB'ın dünyanın en sağlam arabalarını ürettiği kabul edilir .

Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız

Saab'ın gerçekten iyi bir teknolojisi var. Çok kaliteli, konforlu ve sağlam araçlarıyla tanınıyor. Dolayısıyla böyle bir araçla başlangıç yapmanın, Türkiye'nin menfaatine oldu düşünülmüş .

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Benzer şekilde İtalyan Agusta firmasından teknoloji transfer edilerek ürettiğimiz Atak T-123 savaş helikopterleri gibi , Kuzey Kore'li Hyundai Rotem firmasından teknoloji transfer ederek ürettiğimiz Altay tankımız gibi , bu aracı da üretip dilediğimiz gibi dünyaya satabileceğiz. Edindiğimiz tecrübe sayesinde de pek çok yeni modeller tasarlayıp üretebileceğiz .



SAAB Firması Hakkında :


Saab, 1937'de İsveç'te kurulan otomobil ve uçak şirketidir. Saab firmasının dünyanın en sağlam ve güvenli otomobillerini ürettiği savunulur ki bunu da girdikleri güvenlik testlerinden iyi sonuçlar alarak kanıtlamışlardır . Saab aynı zamanda süper sonik savaş uçakları da üretmektedir. SAAB'ın ticari araç markası ise SCANİA'dır .

Saab önce uçak üretmiş daha sonra araba üretimine geçmiştir. Bu firmanın asıl önemli özelliği turbo teknolojisini ilk olarak geliştiren ve kullanan firma oluşudur.
Konforlu ve yüksek kalitede araçlar üretirler. Forumlarda biraz dolaşarak bu arabanın pek çok hayranından yorumlara erişebilirsiniz. Arabadan az çok anlayan herkes Saab kalitesini bilir.


GM Epsilon altyapısını kullanarak üretilen araçlar. ( Onlar bu altyapıyı kullanınca kendi arabalarını üreritiyorsa biz de bu altyapıyı kullanarak kendi milli arabamızı üretmiş sayılırız , kimse kopya araç falan demesin saçmalamış olur sadece .

Opel Vectra
< Resime gitmek için tıklayın >
Buick Lacrosse
< Resime gitmek için tıklayın >
Alpheon
< Resime gitmek için tıklayın >
Cadillac BLS
< Resime gitmek için tıklayın >
Cadillac XTS
< Resime gitmek için tıklayın >
Chevrolet Classic
< Resime gitmek için tıklayın >
Chevrolet Impala
< Resime gitmek için tıklayın >
Chevrolet/Holden Malibu
< Resime gitmek için tıklayın >
Chevrolet Malibu Maxx
< Resime gitmek için tıklayın >
Fiat Croma
< Resime gitmek için tıklayın >
Opel Insignia
< Resime gitmek için tıklayın >
Buick Regal
< Resime gitmek için tıklayın >
Opel Signum
< Resime gitmek için tıklayın >
Pontiac G6
< Resime gitmek için tıklayın >
Roewe 950
< Resime gitmek için tıklayın >
Saab 9-3
< Resime gitmek için tıklayın >
Saab 9-5
< Resime gitmek için tıklayın >
Saturn Aura
< Resime gitmek için tıklayın >
V
9 yıl
Türkiye Saab 9-3\u0027ün Fikri Mülkiyet Haklarını Aldı SS\u0027li ( Hayırlı uğurlu olsun )
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yerli otomobille ilgili, "Saab 9-3'ün isim hakkını değil, fikri mülkiyet haklarını satın aldık" dedi.

Aracın fikri mülkiyet hakları Türkiye'de , dolayısı ile aracın her parçasıyla özgürce oynayabileceğiz. Ayrıca, marka Türk markası olacak, Saab olmayacak. Saab'ın birikimini ve güvenini arkamıza alacağız ama markamız Türk markası olacak ve teknolojiyi kesinlikle Türkiye'de geliştireceğiz. Aracın dizaynından tasarımına, diğer tüm unsurlarına kadar merkez Türkiye olacak. Şu anda kendi geliştirdiğimiz batarya teknolojisi var, elektrikli tahrik sistemleri var, TÜBİTAK'ın ve özel sektörün yaptığı çalışmalar var. Bu birikimden faydalanmayı arzu ediyoruz ve önemli nokta da şu , bu araç inşallah seri üretime geçtiğinde hedefimiz minimum yüzde 85 parçasının Türkiye'de üretilmesi. Ayrıca arabalar TUBİTAK'ın da üzerinde çalıştığı menzili uzatılmış elektrikli motorlar ile donatılmak isteniyor .

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Araç içi inceleme videosu :

Videoyu izlemek için tıklayınız

Yerli otomobil için iki yolun bulunduğuna işaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bunlardan birinin her şeyin Türkiye tarafından yapılıp, ortaya bir prototip çıkarmak olduğunu söyledi. Böyle bir çalışmanın 3-5 yıl zaman alacağını ve 1 milyar dolarlık da maliyet gerektirdiğine dikkati çeken Işık, Şunları kaydetti:

"Bu, aslında Amerika'yı yeniden keşfetmek anlamına da gelir. İkinci yol nedir? Bu noktada çalışmış, bilinen, kendini ispat etmiş bazı firmalarla işbirliği yapmak ama her şeyden önce fikri mülkiyet hakları sizde olan bir platforma sahip olmak. Biz bu iki alternatif arasında karar vermek durumundaydık ve dedik ki, '5 yıllık zamanı ve 1 milyar doları boşa harcamayalım ve zaten var olan bir platformun fikri mülkiyet haklarını satın alarak, bunun üzerinden teknolojiyi geliştirmeye devam edersek, en az 3 yıl ve 1 milyar dolarlık avantajla başlamış oluruz ve o 1 milyar dolarla projeyi bitirebiliriz.' Bu noktada ciddi bir araştırma yaptık ve Saab 9-3'ün platformunun bizim açımızdan çok uygun olduğunu tespit ettik."

< Resime gitmek için tıklayın >


Türkiye'nin elinde artık geliştirmeye hazır bir araç bulundunuyor.

Bu, Türkiye'ye en az 3 ila 5 yıl arasında zaman kazandırdı. Türkiye'nin asıl ilerlemek istediği alan menzili uzatılmış elektrikli araç. Bunun için bu bir platform olacak ve bu platformu Türkiye geliştirmeye başladı. TÜBİTAK burada önemli bir liderlik üstlenecek .

< Resime gitmek için tıklayın >




Neden Saab tercih edildi?

Öncelikle sağlamlığı dillere destan bir firmadır SAAB , İsveç Tankı da denilen SAAB'ın dünyanın en sağlam arabalarını ürettiği kabul edilir .

Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız

Saab'ın gerçekten iyi bir teknolojisi var. Çok kaliteli, konforlu ve sağlam araçlarıyla tanınıyor. Dolayısıyla böyle bir araçla başlangıç yapmanın, Türkiye'nin menfaatine oldu düşünülmüş .

< Resime gitmek için tıklayın >


Benzer şekilde İtalyan Agusta firmasından teknoloji transfer edilerek ürettiğimiz Atak T-123 savaş helikopterleri gibi , Kuzey Kore'li Hyundai Rotem firmasından teknoloji transfer ederek ürettiğimiz Altay tankımız gibi , bu aracı da üretip dilediğimiz gibi dünyaya satabileceğiz. Edindiğimiz tecrübe sayesinde de pek çok yeni modeller tasarlayıp üretebileceğiz .



SAAB Firması Hakkında :


Saab, 1937'de İsveç'te kurulan otomobil ve uçak şirketidir. Saab firmasının dünyanın en sağlam ve güvenli otomobillerini ürettiği savunulur ki bunu da girdikleri güvenlik testlerinden iyi sonuçlar alarak kanıtlamışlardır . Saab aynı zamanda süper sonik sava? uçakları da üretmektedir. SAAB'ın ticari araç markası ise SCANİA'dır .

Saab önce uçak üretmiş daha sonra araba üretimine geçmiştir. Bu firmanın asıl önemli özelliği turbo teknolojisini ilk olarak geliştiren ve kullanan firma oluşudur.
Konforlu ve yüksek kalitede araçlar üretirler. Forumlarda biraz dolaşarak bu arabanın pek çok hayranından yorumlara erişebilirsiniz. Arabadan az çok anlayan herkes Saab kalitesini bilir.
V
9 yıl
Türkiye Saab 9-3\u0027ün fikri mülkiyet haklarını aldı
V
9 yıl
3G Görüntülü konuşma yapılabilecek hesaplı telefon tavsiyeniz ver mı ?
Karşılıklı şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapabileceğim 600 - 800 arası telefon arıyorum arkadaşlar . Teşhir ürünü 800 tl ye S4 Active aldım bugun elime geçti lakin çok hırpalanmıştı ve aksesuarları eksik olduğu için iade ettim . Teşhir ürünü yada sıfır fark etmez . Kriterim en az 5 inç olması ve görüntülü görüşme yapılabilmesidir . Tavsiyelerinizi bekliyorum .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.